{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Safir :)

227 visninger | Oprettet:

Safir er en rigtigt fin 6-års, som desværre ikke er min ;) Er igang med at tilride Safir, han er så sej, og reagere utroligt positivt på de udfordringer man stiller ham. Han har taget altid med høj pande.
Han sagde ikke nogle til at få longegjord på. Har også stået og hoppet på en skammel og lænende mig ind over ham - Ingenting :)
Har ikke oplevet at han endnu har sagt fra, for de ting jeg har vist for ham. Vi har også gået nogle små ture, så han lære at stå på egne ben, det synes han er rigtigt hyggeligt :)

Han har nu haft longegjord på 3 gange, anden gang fik han lov til at gå med den og løbe rundt, han synes det var lidt mærkeligt at der var noget der raslede lidt på ryggen af ham. Han tog nogle galopture, og bukkede lidt, men accepteret den rimelig hurtigt :)
3. gang, gik det overalt forventning!! Han fik den 'kastet' op på ryggen, og fik lov til at gå og løbe, denne gang reagerede han ikke på den.
Har også prøvet at lægge hele vægten på ham, mens jeg står på skammelen, han bakkede lige den første gang, men ellers stod han stille, dog ikke helt tryg ved det endnu.

Sikker på at han nok skal blive en stjernehest :)
Der kommer flere opdateringer jo mere jeg arbejder med ham :)

Simone Birkelund
Kvinde | 29 år | Oprettet: 13. mar 2008


Kommentér på:
Safir :)
Annonce