{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Mikkas dagbog

473 visninger | Oprettet:

dagbogen fyldte for meget i hendes profil så den får i her:

28. august 2013 - SPRING
mikka er jo igang med indspringningen så vi lavede lidt bomøvelser idag. Det blev så til lidt spring da mikka synes de var lidt farlige :) der blev først lagt 1 bom som var meget farlig, først sprang hun over dem, efter lidt kunne hun godt gå lige så stille over. Efter blev der lagt 2 trav bomme, der sprang hun da også over dem begge :) tossede hest, men til sidst gik hun fint over dem!

4. september 2013 - SPRING
idag sprang vi sådan rigtigt, dog kun små kryds på omkring 30-40cm, hun skal jo lige lære det :) hun tog det utroligt godt eftersom det kun var 3. gang hun sprang.. Vi fik taget 3 spring i træk hvor vi også skulle lave en lidt skarp vending, var overrasket over vi fik gjort det da hun jo er så fremadgående og slingre meget.

11. september 2013 - SKOV
idag red jeg hende i skoven for første gang. Hun var meget opmærksom og skulle stoppe og kigge på alt. Vi red forrest så hun så jo alle de "farlige" ting først, hun synes specielt at de store sten var MEGET farlige :) vi travede kun da hun ikke er vant til skoven, men synes hun tog det fint!

4. oktober 2013 - SPRING
idag fik vi springundervisning da vi jo skal til stævne imorgen. Hun var vildt frisk og alt var meget farlige, selv de helt almindelige spring som hun har set 1000 gange -.-' Hun løb lidt efter springene, og hold da op hvor sprang hun til, men det jo bare skønt!, vi kom op og slog hendes rekord som nu er 50 cm. og det var endda på det farligste spring vi sprang de 50, så er helt vildt stolt af hende! Hun klare det jo så godt.

16. oktober 2013 - SKOV
idag fik jeg valget mellem at tage med holdet i skoven eller selv ride dressur, men mikka nyder jo at være i skoven så vi tog med holdet!, hun blev bange for alt men tilgengæld gik hun i et dejligt stille tempo, sidste gang var hun jo slet ikke til at stoppe så det var skønt.. så fik vi galoperet på en mark og det tog hun også rigtig godt :) Så sprang vi vandgrav! eller.. bare en vandpyt der var lidt farlig, så hun synes vi skulle hoppe :) dejlig tur, selvom hun var lidt nervøs <3

18. oktober 2013 - SKOV
idag var vi med sille og anna bell i skoven. kunne godt mærke på mikka at det var lidt uhyggeligt at være i skoven når det kun var med 1 hest, istedet for 10 andre heste og en ridelærer cyklene ved siden af som vi plejer. Så den første del af skoven var lidt farlig. Da vi så kom videre ud hvor hun slet ikke havde været før tog hun det så pænt, hun blev faktisk dejlig afslappet. sten osv var stadig farlige, men vi red også på vej og der kørte bus forbi, det sagde hun ikke noget til.. Vi galoperede på en mark, der var hun også sød men gled lidt så vi stoppede. Vi red om mod badesøen og i skoven på den anden side af vejen, dog blev hestene lidt forskrækket og løb ud på en mark da vi var igang med galop på en af stierne. Til sidst sluttede vi af med en skridttur op af bjerget, overraskende nok var hun også bare så stille og rolig der!, hun tog det meget forsigtigt ned af, Så dygtig! den bedste tur jeg har været på hende<3

23. oktober 2013 - DRESSUR
idag var hun en lort til at starte med, så først efter 30 min fik vi lov til at ride på volte væk fra holdet så jeg kunne få hende til at gå ordentligt, men hun var så strid at tage bidet HELE TIDEN -.-' fik rimelig godt styr på hende men da holdet så egentlig var færdigt ville min ridelære lige have at jeg fik lidt privatundervisning så jeg havde noget at arbejde på de næste gange jeg har hende. Det endte så også med at hun gik så flot, og hun var for første gang idag med i flere overgange, altså hun gik pænt til biddet og slog ikke fra som hun plejer. Et lille kvarter ekstra, og det gjorde så meget forskel! glæder mig til at træne videre med det på fredag.. Blev lidt nødt til at skrive det for det er bare store fremskridt!

1. november 2013 - DRESSUR
Stort fremskridt i galoppen idag! fine galopanspring, lyttede til min schenkler og gik så fint stabilt. Dejligt at kunne mærke fremskridt efter det kvarters undervisning vi fik, utroligt hvad det kan gøre..

9. november 2013 - SKOV
jeg har længe ville ride mikka alene i skoven, ihvertfald bare se hvad hun sagde til det. idag var vi i skoven med sille og anna bell, vi mødtes i skoven så mig og mikka red ud alene.. Var spændt på hvordan hun ville tage det. Det første stykke hoppede hun og var bange for alt pga. der lå store grene efter stormen, og der var plastik osv over det hele.. Det endte med at hun nægtede at gå fordi der var noget plastik på den sti vi skulle hen og for en sikkerhedsskyld hoppede jeg af, da der var en å ved siden af og ville ikke ende i åen.. Trak hende forbi og hun trippede helt vildt.. da vi så kom ud i skoven igen satte jeg mig op og skridtede med lange tøjler. Kunne bare mærke på hende at hun slappede af lige så snart vi kom helt ud i skoven, hold da op hun var dejlig :') Så mødtes vi med sille og havde en skøn skovtur! hun var dog lidt af en bisse og tog biddet da vi galoperede hurtigt, så hun var ikke lige til at stoppe :PP men ser man bort fra det var hun sød<3

15. november 2013 - SKOV
idag skulle vi i skoven med sille & Anna bell igen. Igen red mikka og jeg ud alene, og hun var så sød! vi havde ikke lige passet tiden så godt, så vi var der lang tid før sille og følle. Så mig og mikka red på en mark, lige så snart jeg red ud på den tændte hun fuldstændig af og ville løbe :P, vi tog en hurtig galop hvor hun fik strukket benene, og kunne mærke hun nød det! ørene frem og hun ville næsten ikke stoppe :D Da vi så mødtes med sille, var det rigtig hyggeligt. Mikka var stadig lidt oppe og køre, og følle var en bandit :P så var vi nede forbi badesøen, og mikka er jo skrækslagen for vand så det tog hende lang tid før hun bare turde at snuse lidt til vandet. Det endte med at hun kom ud og stå med den ene hov i vandkanten, det lyder ikke af meget men jeg synes det var flot da hun var så bange :) dejlige heste<3

23. november 2013 - SKOV
idag red vi på marken med sille og anna bell. Begge heste havde stået stille dagene før så de var utroooolig friske :) lagde ud med at trave lidt og det gik fint. Efter lidt ville jeg galopere lidt for at gøre hende lidt træt.. men det gik ikke efter forventningerne.. Mikka tog biddet og løb.. og løb.. og løb.. havde ingen chance for at stoppe hende.. prøvede at vende hende rundt, dog på en større volte da mikka let glider.. der gik ikke lang tid, så gled hun og væltede ned på røven med mig :( hun sprang hurtigt op igen og løb videre, jeg gled ned på siden af hende men fik hevet mig op igen. Til sidst fik jeg hende stoppet og så tog vi den ellers lidt med ro efter det ..

27. november 2013 - SPRING
sidste dag på hold og sidste gang jeg sprang på prinsessen. Vil gøre det her kort, hun sprang fantastisk og alle spring sad lige i skabet! hun refuserede 1 gang (min fejl) men dejlig var hun sgu.

6. december 2013 - DRESSUR
idag red jeg selv om Bodil (stormen) stadig var der. Havde hende jo også igår hvor hun fik fri fordi bodil var for vild :P når men hun var helt vildt hysterisk og var bange for alt. Vi red og det gik ok. På vej ned fra ridehuset til gården røg der en stor gren ned fra et træ og landte lige på mikkas røv, så hun fik et kæææmpe chok og stak af med mig, iih hvor hun prustede bag efter<3 og selvfølgelig var det i bæl mørke -.-

9. december 2013 - DRESSUR
hun har ALDRIG gået bedre, nøj hvor er jeg stolt af at vi er kommet så langt! da hun kom til rideskolen kunne hun ikke kontraversader, vi har trænet og trænet, og idag sad de lige i skabet :') Da hun kom reagerede hun ikke det mindste på en halv parade og var sygt følsom i munden så hun var stort set ikke til at stoppe når hun kom i trav fordi hun er så fremadgående, idag lavede vi overgang fra trav til parade fordi vi bare har øvet og øvet på de halve parader, og idag reagerede hun bare helt vildt godt og lyttede på mine hjælpere.. åååårh jeg elsker hende! hun kan jo godt, folk fejlbedømmer hende bare!

27. december 2013 - RED HJEM
idag red Sille, Anna bell, Mikka & jeg hjem til albertslund. Begge heste var friske og det blæste så de var lidt oppe på dupperne :) de tog det så fint trods alle de nye ting de så. Anna bell har prøvet det før, men det var mikkas første gang. Da vi havde været hjemme og var på vej hjem til stalden skulle vi over motorvejen, vi var dovne og hestene havde været så søde så vi valgte at ride over.. et par skridt ud på broen og mikka panikkede fuldstændig, følle løb (heldigvis!) over broen og væk der fra, men mikka løb mod "hegnet", jeg prøvede at hoppe af men hang fast og blev mast ind mod hegnet.. heldigvis sad jeg ikke på hende, så kunne jeg ha været røget ud over s: men jeg kom af hende og fik taget styringen som mikka ligesom havde taget for længst -.- vi kom væk fra broen og så havde hun selvfølgelig tabt skridtdækkenet hvilket nok også har været grunden til hun panikkede ekstra meget.. Det var ihvertfald første og sidste gang jeg red over en motorvej.. Men hestene var søde resten af vejen :)

11. Januar 2014 - TRICK
idag lærte jeg hende at smile. Hun forstod med det samme at hun ville få en godbid hvis hun smilte, så til sidst blev hun så ivrig efter godbidder så hun bare stod og smilte konstant. :'D

13. Januar 2014 - DRESSUR
I dag kom der meget sne for første gang i år. Mikka blev helt kuldret, og så var alt farligt når det var helt hvidt :'D da vi red gik det ikke så godt men så snakkede jeg med min underviser og hun kunne godt se jeg havde lidt svært ved at ride Mikka i dag da hun var frisk og ikke ville noget. Så vi fik lige lidt undervisning og så gik Mikka så fint.

Januar / Februar - DRESSUR
hold nu op hvor har vi rykket os i dressuren! ærgerligt jeg ikke lige har fået det skrevet ind, så nu er der bare en opd. på hele forløbet. Vi startede med 1 gangs undervisning hvor vi kom frem til at der skulle en ny ridemetode i brug nu. Nu skal mikka gå så langsomt i traven at hun er ved at gå i stå, for det er der hun samler sig. Hen ad vejen skal hun dog kunne gå lidt hurtigere, men der kan jeg allerede se fremskridt. Jeg har Lært en masse og Mikka har samarbejdet. Der har været mange nye ting for mig, så selvfølgelig har jeg mine fejl engang imellem, men der er min underviser så sød, at kommentere lidt engang imellem imens hun underviser andre, og så går det godt når jeg får rettet selv den mindste fejl. Alt i alt går det bare super godt! er så stolt af hende, nu får vi endelig en god tur HVER gang.

28. april 2014 - DRESSUR
Mikka har haft problemer med at gå roligt op af vejen til ridehuset, hun har været meget urolig så man er blevet nødt til at trække hende. Endelig har jeg kunne ride hende både op til ridehuset og ned til gården, hvor hun var sådan ok afslappet! udover det har hun fået en irriterende idé om at hun skal hive tøjlerne fra rytteren!, det gør hun altid den første halve time, men i dag fik jeg godt styr på hende og hun gik ok, indtil vi havde redet ca. 45 min, så gav hun sig og jeg kunne lave nedsidning uden problemer. Ja det er stort for mig! hun er så svær at sidde på, især når hun sætter farten op som vi også har haft problemer med :D men i dag gik hun afslappet, stabilt og vi kunne faktisk ride øgning skråt igennem uden hun gik i galop og det var endda i nedsidning. Det har vi heller ikke kunne gøre! plus hun var super let at korte igen når vi så kom på volte :) så lavede vi en masse slangegange, hvor det gik mindre godt nogen af gangene men øvelse gør mester og vi er på vej til noget godt! er stolt af prinsessen. Nu er der desværre kun 2 måneder til hun kommer til at gå rideskole igen. :'(

10. marts 2014 - DRESSUR UNDERVISNING
i dag fik vi undervisning, på en helt ny måde o.O åårh jeg bliver forvirret. jeg satte faste rammer for mikka og hold da op en kamp. Mikka tager biddet men jeg skal bare holde fast i hvad jeg vil. det endte med en godt smidig hest så det var jo skønt.

14. marts 2014 - DRESSUR
i dag håbede jeg så på det ville så ligesom sidst men hold da op jeg var ved at give op! der var ikke meget plads da der var rideskole og undervisning i privatrytternes ende. Jeg red ud på banen for at få plads, og pludselig gik hun bare perfekt! endnu bedre end til undervisningen og vi fik galoperet, uden hun løb med mig! jeg havde styringen, hun gik i det tempo jeg satte og gik helt stabilt. troede slet ikke hun kunne gå så fint i galoppen sådan som hun blever at løbe afsted! var så glad :)

21. marts 2014 - DRESSUR/HACKAMORE
i dag havde vi samme kamp som altid med at hun tager biddet, men hun gav sig og det gik faktisk ligesom sidst. Så prøvede vi at ride i hackamore for første gang, hun var så god og søgte ned flere gange! dog regnede det så vi fik ikke redet så meget, men dygtig var hun sgu!<3

3. august 2014
i dag fik jeg lov til at skridte en tur på mikka i skoven :') 3 måneder uden hende.. dejligt men underligt at være tilbage, følte mig næsten for stor nu når jeg rider de helt store heste! :D Hun var urolig få steder, men som jeg altid har gjort, snakkede jeg bare en masse til hun slappede af igen :') - forresten så virkede hun helt glad da jeg tog hende ind fra fold, gad vide om hun savner mig lige så meget som jeg savner hende? <3 ..


Rikke Christensen
Kvinde | 25 år | Oprettet: 27. feb 2011


Kommentér på:
Mikkas dagbog


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Annonce