{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Börkur fra Læsø

307 visninger | Oprettet:

Da jeg ikke rider Börkur så meget mere fordi han er blevet en helt fantastisk turhest til børn og nervøse/begynder ryttere har jeg valgt at slette hans galleri og bare have et fotoalbum med ham:) Han betyder stadig væk rigtig meget for mig da det jo var mig der tilred ham men nu rider jeg med turister for Anette så jeg rider front på den ledige hest der er som ofte kræver en mere rutineret rytter. Det er jeg ikke ked af for det giver mig en masse erfaring som jeg går efter. Jeg er Anette meget taknemlig at hun har givet mig den mulighed at arbejde med hendes heste:)

Islænder Börkur fra Læsø<3
Fødselsår:
2007
Højde:
omkring 135 vil jeg tro;)<3
Temperament:
En super sød vallak som er helt fantastisk!<3
Han er så cool når man tænker på at han er unghest!:D
Han kan dog godt være lidt en bisse fra jorden;D
Gangarter:
Skridt: Skøn:)

Trav: Rigtig go;D

Tølt: så fantastisk!:D

Pas: Utrolig dejlig<3

Gallop: Mega vidunderlig!!!<3 Verdens bedste gallop!:D

Stævner:
Han er lige tilredet og så bliver han turhest så der kommer nok ik så mange;)
Stamtavle:
Jep:)

Desværre har hans mor og 2 helsøskende sommereksem og derfor er der altså også en risiko for at han får det og det kan forhindre ham i at blive turhest:(

Han er avlet på et stutteri der hedder Læsø der også ligger på læsø;D

Han er meget fine forfædre hvor nogle af dem går world cup!

Køn:
Skøn vallak:)
Bemærkninger:
Börkur er en rigtig sød unghest og meget rolig<3 Han er ikke min hest men en hest jeg har tilredet og nu rider for hans ejer:)

Vores historie:
Jeg rider rigtig meget på fædrelandet som er et lille super hyggeligt turridnings sted:) Det er blandt andet der jeg har købt min egen hest Pori:) Jeg skulle der over og ride i 3 uger i sommerferien 2011;) Og så får jeg den helt fantastiske chance at tilride Börkur:) HVER DAG! Jeg var noget nervøs for jeg var nr. 2 rytter der skulle op på ham og den første var en berider der havde været så voldsom at Börkur var blevet så bange at han begyndte at løbe stærkt med berideren! Det var ik nogle go oplevelse for ham så hans ejer spurte om jeg ik ville hjælpe lidt:D Og det gik fantastisk! Efter 3 uger kunne jeg tage en lille galop den sidste dag:')

Jeg kommer meget ofte på Fædrelandet da vi har sommerhus tæt på;) Han skal være turhest og han bliver helt sikkert min yndlings!:) Jeg tror også han vil egne sig RIGTIG godt til turhest da han tager det meste som det kommer<3
Glæder mig til mange gode år med smukke Börkur!<3

Kommentér på:
Börkur fra Læsø


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Annonce