{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

D's fremskridt

367 visninger | Oprettet:

Så har jeg endelig fået taget mig sammen til at lægge billeder ind igen..

For mig taler billederne for sig selv! Har fået en meget gladere hest, mere arbejdsvillig og sundere at se på.
Han har taget på, både fedt, men så sandelig også muskelmæssigt.

Ved godt jeg ride med glidetøjle på de første billeder, og ja, det gør vi hver dag.. Ikke for at tvinge ham ned, for den får lov bare at hænge løst, men som ren sikkerhed for os selv og andre omkring os. Han har i en lang periode haft både dårlige tænder og ondt i ryggen, samtidig med at vi ikke har kunne finde ud af hvordan han skulle rides med størst mulig succes, dette har resulteret i at han kaster hovedet op indimellem, hvilket gør ham totalt ukontrolerbar..
Dette er dog forbedret helt vildt meget, efter han har fået diverse behandlinger.. Men nu arbejdes der på at få opbygget en stærk overlinje, så han selv søger frem og ned, og ikke op og tilbage..

Men bare det sidste stykke tid, efter sommerferien, har han simpelthen været så fin, så nu tør jeg efterhånden vise ham frem herinde igen :)

Smed glidetøjlen til sidst, da jeg gerne ville have et par billeder uden, og for at se hvad han sagde til det, og synes nu han gjorde det rigtig fint, på trods af at jeg bliver nervøs uden min sikkerhedsline og begynder at ride baglæns, hvilket slet ikke går på ham..

Men håber i vil kigge lidt, selvom han ikke er en wauw hest, og jeg ikke er en wauw rytter..;)
Og ja, kender mine fejl, og gør hvad jeg kan hver eneste dag for at rette dem, men der er lang vej endnu ;)
Men synes alligevel jeg ville dele hans fremskridt med jer. :)

Kommentér på:
D's fremskridt
Annonce