{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Laban. <3

300 visninger | Oprettet:

Laban må være det man kalder en hovsa. ;)

Jeg havde egentlig bestemt mig for, at jeg ikke ville have hest igen indenfor den nærmeste fremtid, men jeg begyndte at mangle dem i min hverdag og besluttede derfor, at jeg ville se om jeg kunne finde en part på en mindre pony, som jeg kunne gå og hygge mig med.
Jeg havde fået et par henvendelser på opslaget, da der kom en privat besked fra en der hedder Mai-Britt.
Mai-Britt stod med den her pony hingst, som hun skulle af med, og spurgte om jeg kun var interesseret i part, eller om jeg også var interesseret i at købe.
Jeg startede egentlig med at takke nej, dels fordi de steder jeg lige kendte ville blive for dyre, hvis jeg også skulle have lidt til mig selv, og dels fordi jeg ikke kendte nogle steder, som tog hingste ind.
Jeg spurgte så hvorfor hun skulle af med ham, da vi så måske kunne finde ud af noget.
Efter at have skrevet lidt frem og tilbage, om hvorfor hun skulle af med ham, og hvordan han var, blev vi enige om, at prøve om vi kunne finde et sted, hvor jeg ville have råd til ham, og vi aftaler at jeg skal komme ud og se ham.

Jeg finder så et sted, små 10 km fra hvor jeg bor, ringer og forhører mig om en boks, hvilket sagtens kunne lade sig gøre, bare han var sød og omgængelig og ikke løb gennem hegnet til hopperne.
Jeg aftaler så med stald ejer, at jeg ringer tilbage når jeg havde været ude og se ham.

Den 22 november kørte vi ud og kigge på ham. De første 10 minutter virkede han lidt reserveret, men åbnede stille op og ville gerne nusses med, dog at være anmassende, men mere forsigtig og utrolig kærlig.
Allerede på vej hjem i bilen var jeg ikke i tvivl, det skulle være ham!
Han gav mig noget nær samme følelse som Blanca havde gjort, noget jeg ikke troede jeg skulle få at føle igen, så det måtte være rigtigt!
En time efter vi kørte der fra, skrev jeg til Mai-Britt, at det skulle være ham, det var jeg slet ikke i tvivl om.

Jeg ringer så ud til stald ejer, og aftaler at køre ud og se stedet, så afsted igen.
Stedet er ikke noget fint og fancy, men utrolig hyggeligt og med en god ro i stalden, en anden opstalder og så ejer selv, det passede mig perfekt!
Vi bliver så enige om, at snakke nærmere når vi nåede omkring den 1.

Igår, lørdag den 29 kom dagen så, Laban skulle hentes og til sit nye hjem. <3
Alt gik fuldstændig smerte frit og uden problemer!
Mai-Britt virkede glad og lettet over, at det var mig børnenes pony skulle med "hjem", hvilket for mig, var utrolig dejlig at se.
Laban fandt sig hurtigt til rette i stalden, der blev lige markeret fra den gamle hingst, at det er altså ham der er kongen, og det var det, så stod de ellers bare og så hinanden lidt an og gumlede hø.
Så det kunne jo ikke være gået bedre! :D

Idag skulle vi selvfølgelig lige ud og se til ham, og han stod så fint inde i den store boks sammen med hingsten og hingste føllet, hvor der blev nusset på skift, så han må være blevet godkendt. ;)

Jeg kan kun sige, at jeg er utrolig taknemmelig for, at Mai-Britt valgte at kontakte mig, og jeg håber jeg kan leve op til hendes følelse af, at jeg er den perfekte nye "mor" for skønne lille Laban! :) <3
Jeg glæder mig til at lære ham at kende og er spændt på hvad fremtiden bringer os. <3

Pimp & Pony-fyren
Kvinde | 31 år | Oprettet: 15. sep 2009


Kommentér på:
Laban. <3


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Annonce