{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Mit største idol og mine crazytrips rundt i DK for at opleve ham ;)

316 visninger | Oprettet:

*LÆS LÆS* - Hvis i vil?!:D Og jeg er ligeglad med jeres mening om ham og det gør for ham, og hvis i har en negativ tankegang om det, så hold kommentarene tilbage, tak! De bliver slettet ellers..

- Jeg sidder og kigger på det her billede af ham. Hans hud er ret så mørk, men ikke afrikaner mørk, hans hår er kraftigt, sort og strittende, og hans øjne. De er så flotte og det er som om man forsvinder i det mørkebrune dyb når man kigger i dem. Der er en helt speciel glød i hans øjne. Han er ellevild af glæde! Han har stil. Der er tjek på tingene og hans står og holder en mikrofon op til den vidt åbne mund med de flotteste hvide tænder. Billedet er ikke nyt, men det bringer til gengæld en masse fantastiske minder frem. Minder, som jeg aldrig vil glemme.
Vi kender ham alle sammen fra X-factor 2009 og det er også der jeg for første gang fik øjnene op for Mohamed og hans talent. En jævnaldrende, egentlig helt almindelig dreng fra Nørresundby i Nordjylland kom ind til audition og tog ikke kun Danmark, men også mig med storm! Jeg blev inspireret af det han gjorde under hele forløbet og jeg blev mere og mere fascineret af ham og det han kan.

X-factor 2009 var forbi, men det var mit fan liv til gengæld langt fra! Jeg blev ved med at følge ham i alt hvad han lavede. Jeg blev mere og mere glad for hver dag, jeg følte mig som født på ny. Det boblede i mig af glæde over at jeg havde et så fantastisk idol. Bare ved at tænke på ham, kunne rede en trist og grå dag. Folk synes at jeg snakkede meget om ham, men jeg var ligeglad. Jeg tænkte ikke længere så meget over hvad folk synes om mig og det jeg gjorde, nu havde jeg noget andet at tænke på! Jeg følte mig stolt over at være hans fan. Intet og virkelig, INTET, kunne forhindre mig i at være fan! For han er virkelig en fantastisk person. Han gjorde virkelig noget for at få sine drømme til at gå i opfyldelse. Det var så motiverende at se på.

I dag er jeg blevet en helt anden person end jeg var i 8. Klasse. Jeg var gået fra at være den nervøse og generte pige som inderst inde følte at jeg ikke var noget værd, til at være den selvsikre, aktive og stærke pige som jeg nu er. Jeg har fået en ny stil. Jeg er begyndt at gå i mere street artigt tøj. Jeg er blevet mere interesseret i musik og dans, og jeg er blevet glad for at rejse og tage ud og opleve noget sammen med og møde nye, spændende mennesker. Det er alt sammen inspiration. Inspiration som ændrede mit liv og vendte det 180 grader. Men det er absolut kun positiv inspiration. Inspiration som har gjort mig til den jeg er. Inspiration fra mit største idol,
Mohamed Ahmed Ali!

Mohamed og MA's? I betyder så meget for mig.. I har ændret mit liv fuldstændig.. Jeg ved ikke hva jeg skulle gøre uden jer, i er en STOR STOR del af min hverdag. Mohamed? Du er min største inspiration. Jeg vil aldrig glemme dig! Drengen som gjorde mig glad igen!<3

Kommentér på:
Mit største idol og mine crazytrips rundt i DK for at opleve ham ;)
Annonce