{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Photoshoot, Anna og Boss. tirs. 03/08/10

1.724 visninger | Oprettet:

Ja.
Det er jo ikke til at se på billederne hvor meget arbejde der ligger i dem, men det er altså 3 dages forberedelse. Charlotte og jeg var lige steget af toget fra hende af og så tog vi hjem til mig og gik i gang med at kreere looks til tirsdag den tredje hvor Photoshoot'en fandt sted. :-)

Vores skønne besværligheder:
Åh gud, ja. I skulle nok have set vores taske før i havde troet på hvor den var. :D Det var ikke bare tøj (som i øvrigt fyldte mega meget og vejede dobbelt så meget). Nej, men make-up, kamera, kameraudstyr, skiftetøj, osv.
- Vi satte tasken på min cykel og hæklede den fast med 100 elastikker og hvad ved jeg, men vi går 20 meter og den var faldet af cyklen 40 gange, så vi måtte give op og gå tilbage med cyklen, så nu måtte vi altså gå med tasken. :/
Vi går og vi slæber og vi går og vi slæber.
- "Lad os tage den her genvej." Foreslår jeg og vi krydser vejen, og hvad står så for øjnene af os? IRMA selvfølgelig, og hvad står ud for IRMA - Indkøbsvogne. Og hvad gør Anna og Charlotte så? ;) De snupper en vogn og smider alt deres lort op i og døber vognen Ben Tyler.

Steder:
Vi tog til Søndermarken, hvor vi startede med at befinde os ved noget skov-træer halløj og startede vores Photoshoot der.
- Derefter hoppede vi da op i springvandet og hyggede os gevaldigt! :D

- Så havde vi i tankerne at få noget emo-grafiti tema ind i billedet, så vi tog til Vanløse hvor der engang befandt sig en laang laang væg med grafitikunst, men den var selvfølgelig revet ned da vi kom. :( Så videre med det samme desværre.

- Så tog vi metroen til Stranden og så gik vi ellers rigtig igang. Vi startede på en eller høj og flot sten, og bevægede os hen på broen hvor der kom lidt drama i os. Derefter lagde vi os i noget siv, og så i vandet.

Håber I nyder billederne lige så meget som Charlotte og jeg har nydt at tage dem! :D ♥

Kommentér på:
Photoshoot, Anna og Boss. tirs. 03/08/10
Annonce