{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Drisdal's Labelle - året der gik!

829 visninger | Oprettet:

Et spændende og lærerigt år er nu afsluttet - og vi håber på et endnu bedre år!

I år har vi haft mange blandede oplevelser. Vi har været på de danske konkurrencebaner, hvor vi har haft succes. Vi har startet på LA klasserne, og synes alt i alt at vi har gjort os store forbedringer, samt erfaringer.

Vi startede lidt sent ud på året, mht. stævner, og vi begyndte for alvor at rykke da vi fik os en ny træner - Lotte Lund. Vi kom til Lyng Ridecenter d. 1 Juli, og her begyndte tingene for alvor at rykke. Vi benyttede os at de fantastiske skove, til at øve lidt nye øvelser, og allermest grusgraven til at skridte af efter endt ridetur.

Ligeledes var Labelle blevet forfærdelig tynd, og dette måtte der jo gøres noget ved i en fart. Labelle kom på en stor fold, med ca. 30 kg. wrap, med hendes foldkæreste Dolfus. Dette gav pote, og Labelle kæmper idag med en lidt for stor mave ;) Det er fantastisk at se, når ens hest trives og har det godt..

Ydermere havde vi et championat i sigte, og dette betød intens træning og dermed mange timer i sadlen - samt en masse undervisning! vi bestræbede os efter jeg skulle sidde i sadlen, men dette måtte jeg opgive, idet jeg har store rygproblemer - jeg ville ikke hindre Labelle i et successhow, og derfor overtog Lotte. Hun havde præcis 3 dage til at gøre Labelle og hende klar - sammen!

Dette formåede Lotte at gøre i stor stil, og Labelle blev dagens vinder - med 8,36. Labelle blev skamrost til skyerne. Her gav vores træning virkelig pote!

Hun blev ligeledes "kun" nummer 2 i finalen - kun 0,2 point fra nummer 1. Her blev hun trukket en smule i galop, idet dommeren ønskede mere samling. Dette kan altid diskuteres :) Uanset hvad - er hun er vinder i mine øjne!

Siden da, har vi trænet på livet løs! Vi ekspermentere pt. med øvelser, hvor samlingsgraden er større og mere krævende. Dette viser hun stor potentiale for, og vi glæder os til øvelserne er 100 % på plads. Vi er ligeledes begyndt at træne på kandar, og dette tager hun virkelig pænt.

Labelle har lige holdt en juleferie på 6 uger. Her kunne hun sunde sig lidt over sine nye lærerige oplevelser, og holde fri, og fedes lidt op :) hun er blevet forkælet med masser af wrap, foder, fold, gåture etc. Vi er nu gået igang med træningen, og starter undervisning om 14 dages tid, så vi igen er klar til at indtage dressurbanerne - og gøre det dobbelt så godt som sidste år!

Vi har et mål om at starte hende i en MB0 i slutningen af 2011 - og dette glæder vi os til :)

Her et par billeder fra året der gik - fra start til slut :)
Det er nogenlunde i rækkefølge - de første er fra starten og de sidste er nyest :)

Louise Dahl
Kvinde | 31 år | Oprettet: 1. jan 2006


Kommentér på:
Drisdal's Labelle - året der gik!
Annonce