{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Mine Konfirmations ting :D

3.169 visninger | Oprettet:

:) JEG GLÆDER MIG !!! :D
her er de ting jeg har (intilvidre) :D

Jette’s Konfirmations tale.

Jeg vil gerne holde en tale, selv om jeg nok ikke er den bedste til det, men jeg vil nu prøve.
Mor: Du har altid været der, når jeg havde mest brug for det. Selvom jeg ikke altid har taget i mod din hjælp på den rigtige måde, skal du vide det betyder meget for mig, du hjælper mig som du gør med alt med hestene. Du er der altid, når det handler om hestene, skolen, veninder og alle mine andre problemer. Jeg ved godt at jeg ikke altid har været nem, og heller aldrig den modigste, men jeg vil nu sige tak for alle de gang hvor jeg har været bange for noget eller ikke turede og du så har hjulpet mig videre og lært mig at jeg godt kan selv.
Far: Først og fremmest vil jeg sige tak for alle de gange du har hjulpet mig og altid har været der for mig, og for alle de gange du ville køre mig i skole. Jeg vil også sige tak for alt det du gør for at vi kan have hestene og have dem som hobby. Og alt den tid du har knoklet rundt med alt herovre i værkstedet så jeg har, kunne holde min fest her. Du har lært mig så meget gennem livet fx. At køre traktor. Jeg ved godt at jeg ikke altid har været den modigste, men du har opmuntret mig og hjulpet mig til at nå mine mål.
Mormor & Morfar: Ja, jer har jeg jo besøgt tit. Og i skal bar vide at hvor dejligt det har været at kunne komme forbi jer på vej hjem fra skole, og få et lille stykke chokolade engang imellem. Også alle de ting i gør for os, trods jeres alder, morfar du hjælper med at muge ud og det er du ret godt til, og mormor du tager dig af ALT det huslige. Jeg vil gerne sige tak til jer fordi i altid er der og jeg elsker jer.

Farmor & Farfar: Ja, jer ser jeg jo ikke så meget men i skal vide at i alligevel betyder rigtig meget for mig. Fx at mig og Emilie måtte komme på ferie ovre hos jer, ja og den lange tur i tager herover til Jylland kun for os.
Alle gæsterne: Uden jer?! Ja, så ved jeg ikke hvad jeg var blevet til! I skal vide jeg elsker jer alle sammen. vil jeg bare sige tusinde tak fordi i gad og komme i dag, og gøre min konfirmation værd at huske.. Jeg ville ikke kunde klare mig uden jer. Tak for alle gaverne og alle de dejlige minder.

~ Jette - Aiko ~
Kvinde | 26 år | Oprettet: 3. feb 2009


Kommentér på:
Mine Konfirmations ting :D
Annonce