{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Mine 5 smukke hunkatte :) 25 marts 2011

227 visninger | Oprettet:

Ja så fik jeg lige taget en masse sjove og søde hyggefoto af mine skønne hunkatte..

Hankattene er i løbegården udenfor, så de er ikke med i dette album :)

Taget den 25 marts 2011

Kommentér på:
Mine 5 smukke hunkatte :) 25 marts 2011
  •   31. mar 2011 Ja min kæreste har også et mærkelig syn på katte. Men det er pga han er opvokset sådan. Hans mor har et mærkelig syns på både katte, hunde og heste og det har seff min kæreste også fået.
    Dyr har for mig lige stor betydning som et andet familiemedlem. Den skal da have ligeså meget kærlighed, omsorg og passes og plejes som alle andre.

    Ja hvis jeg købte en Hellig Birma på et tidspunkt skulle den også være indekat. Det er da for stor en risiko at tage hvis den bliver påkørt eller kommer tilskade nu når de fleste af den race ikke er vant med at gå frit og løs omkring. Altså uden indhegning.

    Hjemme hos min mor går også vores kat op på bordet. Han elsker og side i vinduskarmen og kigge ud. Det er så dog en norsk skogskat så den løber ind og ud som den selv vil. Han er snart 13 år efterhånden men han trives bedst indenfor, særlig om vinteren smiley


  •   31. mar 2011 Ja det er det nemlig.. Og man kan også risikere en ufouset regning, som at den skal have kejsersnit osv.. Jeg har i hvert fald kun haft udgifter, men åh gud hvor jeg elsker min katte og se de små puslinge blive født og vokse..

    Åh hvor trælst at han har sådan et syn på katte. Ja mine katte er kun indekatte, for render de frit ude er risikoen for stor med trafikken. Har så løbegård til dem, som de os kan komme ud i om sommeren + jeg er ved at få bygget en stor hankatteløbegård smiley
    Hehe men jeg sætter altid løbene billedere ind af alle kattene + killinger smiley

    Smiler, hos os må kattene være over alt, så de render også op på bordet smiley De er en kæmpe del af familien smiley Men ja, de kan altid lære ikke og være på bordet smiley


  •   31. mar 2011 Ja det er dyrt og opdrætte dem nu når de bliver ordnet med dyrlæge. Der er jo ikke mange alm huskatte som er vaccineret og chippet. Min bror fik deres kat chippet, vaccineret og neutraliseret og det var ingen billig affære. Det koster når man skal til dr dyr.

    Jeg må da helt bestemt holde øje med din hjemmeside og se når du har fået killinger. Men jeg må heller blive hjemme ellers kommer jeg ikke hjem uden en killing i hånden.. hehe..
    Mig og min kæreste har ikke helt samme mening om kat og han mener en kat KUN skal være utenfor. Han er opvokset op på en gammeldags gård der de havde katte og de var der kun for at fange rotter i stalden.

    Jeg elsker katte og i min verden skal de ind i huset og være over det hele. Man skal selfølgelig opdra katten til ikke at hoppe op på borde osv men det er nemt nok. En kat finder hurtig ud af det og den er jo en del af familien.Jeg elsker og side og se film mens katten ligger sammen med dig og nyder og bli kælet smiley


  •   31. mar 2011 Tusind tak for din fine besked smiley
    Er os to meget vidunderlige racer og elsker at være opdrætte begge racer smiley Men må nok indrømme at prisen er den samme, som den har været i mange år. Og det koster også rigtig meget og opdrætte den skønne race + dyrlæge udgifter. Når jeg sælger en kæl til kat, så er den neutraliseret, vaccineret, chippet osv.
    Og ja de er bare skønne. Og du er velkommen til og komme og se mit opdræt, hvis du fik lyst.. Jeg regner med at få birma killinger i løbe af 2011 smiley


  •   31. mar 2011 Jeg var lige til at skrive og spørge om du havde opdræt af Maine Coon og Hellig Birma men så kunde jeg se din besked.
    Jeg er helt vild med Hellig Birma og selv haft 2 på et tidspunkt.
    Min mor er helt vild med Maine Coon og hun vil gerne have en på et tidspunkt.

    Jeg håber jeg får Hellig Birma igen. De er simpelthen så søde og jeg elsker deres dejlige væsen og deres søde blå øjne. Men de er simpelthen for dyre. Det er helt vildt at en kat kan koste så meget. Men det er samme med hunde. Prisene er jo gået helt amok og er noget stive i pris syns jeg. Men dejlige det er de.
    Er helt vild med din Hellig Birma. Den er virkelig flot i farven. Ligesom den skal være smiley


  •   26. mar 2011 Tusind mange tak Emma..
    Går også til katteudstilling med mine katte. Er registreret opdrætter af Maine Coon og Hellig Birma smiley


  •   26. mar 2011 uuuu sikker nogen smuk saker du har og vor er di billed gode.


Annonce