{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

En pølse med hår på R.I.P

713 visninger | Oprettet:

Her kan i se lidt billeder Lucky.

Lucky var min fritte.

Lucky blev også kaldt; Fucky Lucky, rottigan, pølsemix, hotti doggi, stinki, Lucke og Lucksk.

Lucky har været en del af min familie siden oktober 2009. Da vi først fik ham, var han et rigtig handyr. Han boede det første stykke tid ovre i vores tilbygning, da ingen af os kunne holde hans frygteligt stank ud.
Han var i en frygteligt stand. Han var hele sit liv blevet fordre med hvalpefoder, som er præcis det modsatte af hvad han skulle have haft. Han er jo oprindeligt et rovdyr, og rovdyr skal have kød, hvilket der ikke er ret meget af i hvalpefoder - så vi fik ham hurtigt skiftet over på killingefoder.

Derudover havde han en elendig motorik. Han kunne ikke gå ordentligt og væltede hele tiden, og var i det hele taget meget klodset, istedet for den smidighed et rovdyr burde være i besidelse af. Det var så grundet at han i sit forrige hjem bare boede i hans lille bur, hvor han knap og nap kunne vende sig.

Vi besluttede hurtigt at få Lucky kastreret, da en del af lugten forsvinder som følgende af det. Og det gjorde den.

Lucky fik et nyt stort bur, i flere etager, en masse legesager og blev flyttet over i stuen i vores hus. Her har han fået opbygget sin motorik til at være som et rovdyrs burde være.

Han er dog begyndt at lugte frygteligt igen, og vi overvejer om det er muligt at kastrere ham en anden gang ;-)

Vi har en ide om at det er fordi han er ved at være gammel. Han er også begyndt at sove meget mere, og tisse i sin hængekøje og ved siden af bakken. Så det kunne meget vel være grundet alderdom.
Vi har fået af vide at han var omkring de 2 år da vi fik ham, og så har vi jo selv haft ham i 2 år, og da fritter normalt kun bliver en 5-6 år, er han jo ved at være en gammel gut, men jeg håber da at vi får lidt glæde af ham endnu, selvom lugten sagtens kunne undværes :-)

Ellers er han en sjov og ikke mindst livlig lille fyr, der elsker at lege med min hund, Buster. De to sammen, så er de som små børn og det går vildt for sig, fra begge sider. De nyder hinandens selvskab. Lucky er vild med at slikke Buster i øret, og Buster er vild med at blive slikket i øret - så de klinger godt de to ;-)
Bliver Buster for vild, så tager Lucky lige fat i ham, og så ved Buster godt at nu er legen altså forbi.

Lucky kunne forresten aldrig finde på at bide noget menneske. Når han bliver lidt for hyperaktiv og legesyg, kan han finde på at nappe i ens fødder, men kun fordi at jeg har lært ham at lege med mine fødder, han gør det blidt og slipper hurtigt igen :-)
Ellers er han simpelthen så sød og kærlig. Han slikker gerne på alt og alle, men han er bestemt ikke noget kæledyr. Man kan ikke tage ham op og sidde og kæle med ham, det gider han bare ikke. Der skal ske noget hele tiden. Det eneste tidspunkt hvor han rent faktisk vil ligge stille, er når han sover, og når han bliver så udmattet af leg at han lægger sig fladt ned på gulvet med alle benene i hver sin retning :-)

Det var min fritte Lucky. Vi takker for kigget, og du skal natuligvis være velkommen en anden gang :-)

Lucky blev aflivet d. 27 april 2012. Han havde det skidt tilsidst og vi blev nød til at aflive ham, for hans egen skyld. Vi havde længe undret os over hvorfor han var blevet så træt hele tiden og hvorfor han ikke kunne holde vandet, forresten også over at han var blevet så tyk, selvom vi satte ham ned i foder. Da min far og jeg så tog beslutningen og kørte til dyrlægen, fortalte hun os, at han havde en stor kræftsvulst i maven

Det var en svær beslutning og vi vil altid savne ham.

Mia
Mia
Kvinde | 30 år | Oprettet: 24. jul 2011


Kommentér på:
En pølse med hår på R.I.P
Annonce