{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Zack [Himmelhund]

332 visninger | Oprettet:

Ja historien om Zack er lidt indviklet, men som i kan se endte den MEGET dårligt. Hans mor var født under meget dårlige forhold, Hun var endt i de forkerte hænder, det førte til at hun ikke kunne lide fremmede mennesker eller for mange mennesker på et sted. Hun var meget bange første gang vi mødte hende efter at hun var blevet fjernet fra disse omstændigheder. Vores bekendte der havde fået hende nu, fandt ud af at hun var gravid, og efter at hun havde født kunne man se hvor meget det ødelagde hende. Nu var hun ikke kun bange for mennesker men også for alt andet selv hunde. De eneste hun kunne være sammen med nu var sine egne hvalpe. Min søster fik denne dejlige hund, men det endte med at jeg passede ham mere end hun selv gjorde, og så blev han altså min (personligheds mæssigt), Han boede hos hende men for det meste gik mine penge til ham. Han var meget syg og det bedste for ham var at lade ham få ro. Dette gør stadigvæk så ondt at det ikke er til at holde ud. Han blev kun 2 år og 4 måneder 2 uger og 3 dage. Jeg har og vil altid elske ham mere end noget andet. Jeg føler stadigvæk at han er her hos mig, og passer på mig, Både igennem Lucky men også bare ved min side.

indira S
Kvinde | 30 år | Oprettet: 19. okt 2012


Kommentér på:
Zack [Himmelhund]
  •   29. nov 2013 Hvor læser du i teksten at det er en amstaff??
    Sikke en dejlig hund.. Har selv haft en skøn dreng.. De hunde har en helt speciel personlighed og knytter sig hurtigt til en person..
    Jeg savner også min cody hver dag og ville ønske at han ikke havde været i forkerte hænder til at starte med for så havde jeg ham måske stadig i dag..
    Folk der ikke har haft et forhold til den slags hunde vil aldrig forstå hvor tæt og anderledes et bånd man har med dem.. Jeg var aldrig bange når jeg var sammen med cody for jeg ved at han ville passe på mig lige meget hvad, og han kunne mærke mit humør før jeg viste det..
    Selvom det er godt 4 år siden jeg mistede ham får jeg tåre i øjnene når jeg skriver dette..


  •   10. jan 2013 Skulle det der være en amstaff? <img style='width:14px; height:14px;' src=" http://static.bazoom.dk/Public/Images/Icons/Smilie_Smile.png" />

Annonce