{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

MOR R.I.P.

1.078 visninger | Oprettet:

Ja lige nogen ganske få billeder af min elskede mor

min mor døde den 11-12-2007
hun blev kun 41år gammel og døde alt for ung.

23/03-2011
Jeg savner dig i min hverdag, duvar min bedste veninde, du var (er stadig) mit forbilled, du gjorte mine drømme om heste til virkelighed, du lærte mig at jeg skulle kæmpe for det jeg ville have, men da du blev revet væk fra mig, var det som om min verden og drømme gik itu. Mit liv stod stille, jeg havde ike lyst til at ride så meget mere, jeg opgav mine drømme og jeg stoppede med at kæmpe for det jeg ville have. Jeg lovede dig at jeg aldrig ville stoppe med nogle af tingene, men jeg overholdte jo ikke hvad jeg havde lovet dig ?
- Jeg begyndte at få lyst til at ride igen, og det gik så godt som aldrig før !
- Jeg begyndte at drømme om en lysere fremtid igen.
- Og jeg begyndte at kæmpe for at komme frem igen !
Men alligevel bliver jeg aldrig hel igen, for du mangler i mit liv. Jeg tænker på dig hver evig eneste dag, udenpå virker jeg glad, men indeni græder jeg dag ud og dag ind !
- Du bliver du snart 45 år, og det er lidt over 3 år siden vi sagde farel til hinanden, jeg kan nogen gange stadig mærke hånden på min skulder, ligesom jeg kunne mærke den den dag vi lagde dig i kisten og førte dig ud i vognen, da bagsmækken blev lukket, forsvandt din hånd, men hånden kommer til tider tilbage til mig, den kommer til mig når jeg har det dårligtst, og den kommer til mig når jeg er allermest lykkelig.
- Jeg savner dig mor, håber du har det godt der hvor du er.
- "Når en engel sir' farvel", du var og er min engel !

Kommentér på:
MOR R.I.P.
Annonce