{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

En parteret hest i syltetøjs glas!!

7.468 visninger | Oprettet:

Ja!!!!!!!!

Jeg var på Aros ( museum osv. i Århus)
alt er fint og spændende faktisk og jeg har det sjovt osv. så går vi ind i rummet " Moderne Kunst " også kigger vi lige pludselig på en masse syltetøjs glas med noget mærkeligt i.. der er også pels og vi forstår ikke helt hvad det er..
Så går vi om på den anden side og finder Fa***e ud af at det er en Parteret (staves?) hest !!!! og de viser sgu en film om hvordan de gjorder og man ser det hele !!!!!!!! hesten var fin og rask og den ser ivrig og rask ud... min mor så lidt men bad mig om at gå!!! fatter virkelig ikke menensker... har lagt et enkelt billede ind af det i et fotoalbum... dette står der om det på deres hjemmeside:

Bjørn Nørgaard 112 syltetøjsglas fra hesteofringen, 1970

I 1970 foretog Nørgaard sin berømte Hesteofring på en mark i Kirke Hyllinge. Hesten blev parteret og systematisk lagt på syltetøjsglas. På trods af at slagtningen foregik under fuldt ud forsvarlige forhold, blev begivenheden modtaget med enorm forargelse. Hesteofringen blev opfattet som et markant politisk statement omkring Vietnam-krigen og de meningsløse mord på uskyldige civile. I sit udgangspunkt havde aktionen dog lige så meget at gøre med den æstetiske oplevelse og fascination af det konkrete materiale: Hestens øjne, ører, hove, indvolde, røde kødstykker, fedtvæv og pels.



Fatter i det er bare så pisse hamrernde gal!!!!
Savefejl er gratis

Kommentér på:
En parteret hest i syltetøjs glas!!
Annonce