{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tylstrup rideklub 3/10 2009

371 visninger | Oprettet:

Glorija og jeg var til vores første springstævne efter vi havde et meget uheldig fald til vores sidste springstævne som var i vores pony tid. Det har gjort jeg er blevet bange for at springe, men efter 2 år har jeg fået overvundet min frygt sådan nogle lunde og vi tog til Tylstrup for at starte lidt spring igen :)

Vi kom deaværre kun afsted lørdag selvom vi var meldt til både lørdag og søndag og vi var ikke særlig heldige med vejret.

Lørdag styrt regnede det, så vi fik lov at starte i vores regnjakker, og søndag blæstede det helt vildt, så jeg turede ikke at kører hende der op. Det var ellers rigtig en skam for der skulle vi have redet klubmesterskab i spring og have sprunget 60 cm for hest i en alm klasse og 70 cm i klubmesterskabet mod heste..

Lørdag red vi begynder spring for hest (50 cm) det gik så fint selvom jeg var lidt nervøs red vi to flotte 0 rundter og endte med at vinde klassen:)

Den anden klasse vi red var en mini spring for hest (60 cm) og det gik også super fint, dog var banen ved at være ret våd så holdt hende lidt tilbage for hun ikke skulle glide i græsset, og det blev også til to flotte 0 rundter og vi endte med at få en rigtig flot 3. plads.

Jeg er så stolt af vores sejer, ikke mindst vi kom ind og gennemfører en bane, selvom jeg var blevet bange for at springe. Så nu vil jeg dele de bileder vi fik taget med jer,

Kommentér på:
Tylstrup rideklub 3/10 2009
Annonce