{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Lille afsted til 4 års championat (o:

778 visninger | Oprettet:

I dag er det præcis et år siden jeg sad på mit lille vidunder for allerførste gang (o:
Dagen i dag, blev brugt på fyn, hvor vi startede 4 års championat.
Lilledrengen har vokset en del på det seneste, og sammen med træning er det noget der har taget på de små kræfter, og han har derfor også haft lidt svære ved at tage på.
Han var rigtig fin, både på opvarmning og inde på banen. Da vi sadlede op stressede han, og ville kigge rundt, men så snart jeg sad på ryggen af ham faldt han fuldstændig til ro.

Jeg synes selv han gik rigtig rigtig godt inde på banen, og især galopen (som vi plejer at bøvle lidt med) synes jeg han klarede super flot! Desværre blev han forskrækket to gange inde på banen, han hverken løb eller noget med mig, og kom hurtigt på plads igen, men det er jo desværre noget der alligevel rigtigt koster i ridelighed.

Pointene var således:
Skridt - 7
Trav - 7
Galop - 7
Kapacitet - 7,2
Ridelighed - 7
Samlet: 7,04

Vi var godt klar over at vi nok ikke kunne forvente de højeste point, når han endnu ikke er færdig med at vokse (han får lidt fri nu, så han kan få ro til at vokse og tage på.) men havde nu håbet på bare en lille smule flere point.
Men det vigtigste af alt var jo, at han kom ud i byen og fik oplevet lidt nyt, og det håndterede han jo rigtig flot!

Bare vent til næste år, hvor han forhåbentlig er noget mere færdigudvokset, så sparker vi røv til 5 års championaterne! (o:

Nyd billederne der er taget er min overskønne veninde Lara.. (: Og når ja, forresten! Den eneste unskyldning jeg har for mit groggy face på alle billederne, er at jeg havde været oppe siden klokken 3.00, hihi :D

Helena Carlsen
Kvinde | 27 år | Oprettet: 26. maj 2008


Kommentér på:
Lille afsted til 4 års championat (o:
Annonce