{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Jagtkampagne ved Langesø d. 4. Maj 2013

1.028 visninger | Oprettet:

Fantastisk flot og udfordrene jagtkampagne, med Fynsjagtrideklub og Sportsrideklubben, ved Langesø på Fyn. Vejret kunne ikke være bedre, og bundforholdne så fra jorden af ud til at være som de skulle :) med nogen udfordrene og varierede spring hele vejen rundt, både alm. jagtspring, kævler, fårefolde, dybe landinger, Hurdler og så videre :)
jeg var desværre ikke selv til hest, men jeg synes stadig det er skide skægt at ta billeder, og det var også en rigtig god oplevelse at se denne jagt som tilskuer :)

Lyset drillede desværre et par steder, så det er ikke alle billederne der er blevet lige gode :(

Hvis i finder jer selv på nogen af billederne skal i være velkomne til at ta dem :) jeg sender dem også gerne til jer i en mail, så i slipper for Bazoom logoet, bare skriv jeres mail, og hvilke billeder det drejer sig om :)

Mette Bak J
Kvinde | 33 år | Oprettet: 26. jun 2005


Kommentér på:
Jagtkampagne ved Langesø d. 4. Maj 2013
  •   16. maj 2013 Hesten havde fået tungen over biddet, så hun hoppede af for at få det lagt ordenligt, men det gad hesten ikke vente på, så den sprang videre uden hende, på trods af at den uden problemer kunne være løbet udenom smiley synes det blev et ret fedt billede på trods af at det ser lidt fotoshoppet ud smiley

  •   16. maj 2013 Hvor blev Rytteren Af på det ene Billede?? smiley

  •   5. maj 2013 Dejligt at høre i er glade for billederne Louise smiley Når nu man ikke kan ride med så synes jeg egentlig det er dejligt at komme en tur i skoven og ta nogen billeder smiley især når det er på hjemmebane, og man ved hvor nogen af de gode spring, som publikum normalt ikke har mulighed for at se, er, så det også kan blive foreviget smiley
    - og Tak for rosen smiley

    Tusind tak Vita smiley Jeg sender dem hurtigst muligt smiley


  •   5. maj 2013 Hej Mette,
    Fantastiske billeder som altid smiley Du må meget gerne maile dem af Joachim og jeg til mig smiley
    Knus Vita


  •   5. maj 2013 Ja, det var en dejlig jagt med masser af udfordringer.

    Rigtigt gode billeder du har taget..... sjovt med det fine billede af hest uden rytter.

    Tusind tak fordi du gider at tage billeder, så vi kan få endnu mere glæde af jagten når vi genser det hele. Det er jeg i hvert tilfælde meget taknemmelig for.


Annonce