{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Sankt Hans stævne -Wonderful Arabians

789 visninger | Oprettet:

Var DSAH-stævne (araber stævne) hos Wonderful Arabians. Havde begge heste tilmeldt deres Qualify cup, som var en cup over to dage med klasser fra LC2-LA2. Marko var tilmeldt LC2 og Grafik LA1.
Lørdag red jeg lidt for forsigtigt på begge heste, men endte alligevel på 3 pladsen med 60,86%. Grafik endte på 5 pladsen (anden uplaceret) med 59,03%
Søndag gik anden afdeling af cuppen og igen skulle Marko gå en LC2 og Grafik en LA1. Marko var noget træt i hovedet, og gik derfor og hakkede lidt mere på bidet end normalt, på trods af dette formåede jeg alligevel at ride til 63,48% og blev nr. 4 (først uplaceret) i selve klassen. Grafik fik jeg redet meget bedre frem, men dette kostede lidt fjolleri lige inden vores anden middeltrav, alligevel red jeg til 63,47% og endte lige efter Marko på 5 pladsen.
Resultaterne for både lørdag og søndag blev lagt sammen,og med 124,34% formåde mig og Marko at holde vores 3 plads for dagen inden <3 Grafik rykkede en placering op od endte samlet som nr 4 (først uplaceret).

Alt i alt er jeg ganske tilfreds med begge heste :)

Kommentér på:
Sankt Hans stævne -Wonderful Arabians
Annonce