{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Prince - en kommende stjerne!

1.129 visninger | Oprettet:

Har valgt og oprette det her album, så folk kan følge med omkring mig og Prince, hvis de har lyst. :)

Prince (prins/lillebror) er 8 år gammel, og efter Røgilds Kilimanjaro - en rigtig dansker! Han er ejet af min træner Lena Schaldemose, som også ejer Manipu.
Det er et år siden jeg begyndte og ride prins.

For 2 år siden skete der noget frygteligt.. Han var faktisk klar til at begynde og starte stævner, men vi ville først ha ham kastreret. Han kunne ikke finde ud af at slappe af, og det var jo synd for ham. Vi havde en rigtig dygtig dyrlæge ude, men desværre gik alt galt, og hans tarme faldt ud. Han blev med det samme kørt til Ansager. Entet skulle han aflives, eller igennem en lang, og hård operation. Vi valgte det sidste, da vi vidste han var en kæmpe fighter!
Det blev en lang tur for os til Finland, vi vidste jo ikke om vi kom hjem til en levende pony..
Det gjorde vi heldigvis :) så måtte vi jo bare igang med den 1 års lange genoptræning!

Der har virkelig været en sej omgang, og vi er endnu ikke på toppen endnu - men det skal nok komme, når vi begge er klar.
Han har lært mig at jeg skal værdsætte hver en ridetur, god eller dårlig, for du får den ikke igen. Tiden går så hurtigt.
Han er nok den bedste pony jeg nogensinde har redet! Alt er legene let for ham, men det er lige med at huske og lytte efter, der kan være lidt svært ;) han er absolut ikke en let pony og ride, overhovedet! Det gør bare det hele federe når det så lykkedes!

Jeg har tænkt mig og opdatere albumet jævnligt, men ellers er i velkommen til at skrive til mig, hvis i har noget på hjertet :)

*det sidste billed snyder, er ikke så stor til ham, det er viklen der gør det*

Iben Olsen
Kvinde | 24 år | Oprettet: 8. apr 2010


Kommentér på:
Prince - en kommende stjerne!
Annonce