{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod chloé (himmelhest) 1996

2.264 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

ninna j
Kvinde | 37 år | Oprettet: 22. jan 2010


Dansk Varmblod chloé (himmelhest)

Fødselsår:
1996
Højde:
160
Temperament
frisk og fremadgående. En meget glad og venlig hest. Har startet stævner på hende men hun har svært ved at håndtere alle de mennesker der løber omkring, at de klapper også den forbande højtaler. Så rider mest i skoven og på bane når jeg har tid. Hun er en hest der elsker at blive brugt:) Hun er en hest der skal motiveres lidt. dog kan hun godt stå i en lille periode unden at blive redet på uden den store betydning.
Gangarter
fin skridt, fin trav, nedadgående galop
Stævner
har vi redet. Men uden det store held.
Stamtavle
far: marlon
farfra: mago xx
farmor: monika dybvadholm
farfars far: diligo xx
farfars mor: maniette xx
farmors mor: camilla dybvadholm
farmors far. Allegro
mor: biggårds colombine
mormor: cita-wiis
morfar: columbus
mormors mor: jurabeute
mormors far: ceylon
morfars mor: columba 111
morfars far: hermes xx
Køn
hoppe
Bemærkninger
energisk, godmodig.

Hun elsker børn.. hun kan næsten ikke få nok af dem. og går meget mere end roligt når de sidder på ryggen af hende. Det er lige som om at hun ved, at de ikke har balance til, at hun tosser rundt.

En hest der går igennem ild og vand for dem hun kan lide.

Hun er en lederhest på folden.

Lige nu nyder vi begge meget, at hun står op staldet tæt på skov, strand og hede.. Vi synes begge, at det er sjovt, at ride dressur i skoven, fordi der er mange små stier og det er udfordrene at lave små versader og volter på de små stier.. Udover dette har vi små spring derude, som vi synes kompinere vores dressur rigtig fint..
-Kan mærke på hende, at hun igennem de 8 jeg har haft hende, at det passer hende rigtig godt og vi har fundet ridestilen der passer hende allerbedst..

På dressurbanen skal man hele tiden give signaler til noget nyt (vendinger, cinkelvininger, halvparader osv) ellers bliver hun ukoncentraret og finder selv på unoder for at få spændning.. Men giver man hende tilstrækkelig med udfordringere nyder hun det og er velgående.. dog keder dressurbanen hende, hvis man rider 5dage i ugen på hende derinde..
Hun er en hest der nemt kommer til at kede sig..

Springbanen er lige Chloé for de mange forhindringer og vendninger giver hende hele tiden nye udfordringer synes hun selv. Hun er nem at styre rundt, stoppe op og sætte farten op på.. -men hun har desværre haft nogle skader i kodeledet for flere år tilbage, der gør at hendes ejer passer ekstra godt på hende og ikke springer en bane på 1,10 med hende.. Der er dog intet der antyder, at hun ville tage skade af det, men hendes ejer vil heller passe for godt på hende end at være dumdræstig, da Chloé hopper alt uden tøven..

I løsspring skal man bare stå og kigge på hende og sætte springene op, for hun løber selv rundt for at springe forhindringerne igen..

I loncering løber hun selv rundt om en og man behøver ikke at sætte loncesnoren på hende.. Traver når man siger trav. Galoppere når man siger galop. skridter når man siger skidt og skifter volte går man går hen imod hende med vandrette arme.

Alt i alt er Chloé en ældre hest, der har energi der kan slå de fleste ung hest. Hun kan sagtens ride 20km, hvor de 6km i fuld jord uden at vise træthed.. Her passer hendes ejer ekstra godt på hende fordi hun aldrig køre træt.

EN EKSTRAORDINÆR HEST MED STRÆKKE KARAKTERE TRÆK I PERSONLIGHEDEN OG EN HEST MED MEGET SJÆL

24/5 2011
Lille hest du svæver over jorden som aldrig før og elsker dig højere og højere. Du er min baby.. Du behøver ikke altid at beskytte mig imod fare, jeg er dig evig taknemlig over dengang du beskyttede mig imod et spark imod mit hoved. Du behøver ikke at kredse rundt omkring mig når jeg ligger på marken for at nyde jer alle sammen.. Lille hest du er mere end bare min beskytter, og føler mig heldig at jeg ved at du altid vil gøre dit bedste.. Og hvem har lige en hest som dig der vil gøre alt verden for at vise din ejer at du elsker hende og overhovedet på ingen måder er ligeglad? Nej jeg er heldig med dig og en lykkelig ejer.. Du prøver alt for at skabe bånd, og hånden på hjertet du overrasker mig hver dag med dit beskytter gen også selvom jeg ikke kan forstå hvorfor og hvad jeg har gjort for at du er så overbeskyttende over for mig.. Du er elsket og aldrig om jeg kan finde en så ren kærlighed som din igen i en anden hest..

Chloé blev aflivet d. 5/5- 2012 omkring 16.30.. Hun havde nedsat nyere funktion. Og blodprøver viste at min lille hoppes krop var ved at nedbryde sig selv. Hun har gået med meget smerte hun ikke har ville vise nogle.. På trods af mange smerter ville min hoppe leve videre, men dyrlægen og jeg blev enige om at den smerte der ventede hende, var så meget værre end den hun allerede bar rundt på.. Sad ved min lille hest helt endtil hun slap sidste åndedrag.. Lille chloé der findes ingen som dig.. En anden hest kan ikke erstatte en bedste ven igennem 10år og du vil ALTID være savnet.. Sov godt elskede og tak for alt! <3
http://www.youtube.com/watch?v=GC5E8ie2pdM
Kommentér på:
Dansk Varmblod chloé (himmelhest)
Annonce