{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Selina Guinnes [Tidl. hest] 1999

3.191 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

* Styrbæk *
Kvinde | 32 år | Oprettet: 10. dec 2010


Dansk Varmblod Selina Guinnes

Fødselsår:
1999
Højde:
163
Temperament
I stald og på tur er hun rolig og afslappet.

På bane er hun en være hidsigprop :)

Hun er bliver aldrig rigtig "hoppet" og "emsig" men hun kan godt have en dårlig dag. Hun har rigtig meget personlighed, nogle gange elsker hun at nusse og glæder sig til at komme ud og lave noget. Andre gange kan jeg bare se på hende at hun ikke magter noget (hvis fx. hun er blevet trænet meget i dressur i en periode) og ørene hænger bare. Så rider vi en lang tur og får en god galop så bliver hun god igen :)
Gangarter
Skridt: Høj - træder rigtig godt over og har super godt afskub og rygsving. Hun går dog liiige stærkt nok, faktisk så hendes tænder nogle gange klapper sammen hehe :)

Trav: Høj - en rigtig Michellinotrav! Den er ikke sjov i nedsidning!!

Galop: Over middel
Stævner
Hun havde kun startet ét stævne da jeg fik hende men regner med at der kommer en masse stævner fremover! Det er i hvert fald planen :)



Vilsbæk Rideklub D-stævne d. 26/6 2011:
LD: 4 fejl super god runde
LC: 12 fejl. 2 bomme og lige før dobbeltspringet satte hun i trav så lavede en volte. men rigtig fin og fornuftig runde.
Efter dette stævne ved jeg at hun nok skal blive til noget, hun tog det hele med ophøjet ro og var en fornøjelse at ride :)


Tørring Rideklub C-stævne d. 5-6/8 2011:
U-LC: 4 fejl og foran 31 andre !! Super god runde !!
LB1*: 12 fejl. En bom på spring et og to og så to vi lige en god stor volte for at få ro på og så gik hun fantastisk resten af runden :)

Vester Hassing Rideklub D-stævne d. 10/9 2011
LC: 4 fejl
LB1*: 8 fejl

Stamtavle
F: Michellino
DVE 542
(DV DK)

M: Finette Guldbjerg
RDS 11374
(DV DK)

MF: Victory
DH 361
(DV DK)
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Selina er en fantastisk hest! Kan ikke forestille mig en hest der passer bedre til mig end hende. Når vi er på springbanen er hun helt fantastisk! Første gang jeg sprang undervisning på hende skulle jeg kæmpe hele timen på at holde mig fast og hun kastede sig rundt på banen. og nu skal vi ud og starte LB! Det er så fedt :D Har altid drømt om at bare at kunne sadle min hest op og ride ud i naturen uden at vide hvor vi kommer hen bare os to og det kan jeg med Selina. Ikke engang en kæmpe lastbil kan få hende til at vrikke med et øre! Når engang Jeg har opnået det med Selina jeg gerne vil regner jeg med hun skal gå som følhoppe og lave nogle skønne føl til mig.

Hun er nu sendt tilbage til gamle ejer selvom jeg ville ønske jeg kunne beholde hende som hyggehest. Jeg savner hende allerede. Men hvis nogen er interesseret i en super dejlig avlshest med topafstamning, eller en ven for livet er hun til salg. Håber hun kommer et sted hen hvor hun vil blive lige så elsket som hun var ved mig. :(
Kommentér på:
Dansk Varmblod Selina Guinnes
Annonce