{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Nikita <3 1992

3.495 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lise Dall
Kvinde | 29 år | Oprettet: 15. feb 2006


Pinto Nikita <3

Udfordringer
Fødselsår:
1992
Højde:
1.43, perfekt højde for mig og min lille søster <3
Temperament
Nikita har jordens bedste temperament, hun bliver aldrig bange for noget. Hun er super sød både på bane og i stald, man kan overhovedet ikke mærke på hende at hun er 16 år. På banen er hun super frisk, og i stalden er hun det største nussehoved<3
Gangarter
Skridt
Trav
Galop

- jeg ved ikke helt om de er overmiddel eller middel. jeg ved bare at de er de bedste gangarter for mig, så jeg ville sige laaaangt over middel :D:D
Stævner
Midtjysk ridecenter (ridelejr) 9 juli - 09.
Klasse: lb2
Point: 168
Procent: 57,9.
Kommentarer: Du var så skøn, første stævne og du gik hammer godt. love you (;

Midtjysk ridecenter (ridelejr) 9 juli - 09
Klasse: spring (50-60 cm)
Placering: 4 plads + grøn roset.
Kommentarer: vores første spring stævne, og så vinder vi en 4 plads. jeg er så stolt af dig skat (:

Grønkærgaard (lc3) 25 juli - 09
point: 130
procent: 54,17
kommentar: det gik ikke lige som forventet, hun løb meget af programmet og var meget obs på alle ting. bedre held næste gang?

EOR (halloween stævne) 31/10 - 09
Klasse: lb1
Point: 155
Procent: 55,36
Placerring: ingen
Kommentarer: Hun var okay. Men det kunne have gået meget bedre.

EOR (halloween stævne) 31/10 - 09
Klasse: lc3
Point: 141
Procent: 58,75
Placerring: 2 plads.
Kommentarer: Så stolt af min pony<3. hun gik skide sødt. selvfølgelig har vi nogle ting vi skal have rettet op på.

HUBERTUSJAGT I MARBÆK PLANTAGE!
Der var 3 spring vi red udenom, så vi kunne ikke komme med i opløbet. Nikita var pisse vild, og jeg har aldrig været så bange før. men sjovt var det da.



Stamtavle
Nikita har en flot stamtavle. og hun er brændemærket danskpinto.

Far: Lukas (pinto)

Mor: Natja (Pinto)

Mormor: Blacki (Araber fuldblod)

Morfar: ? (Trekhener)


Nikita er kåret:d og har fået 4 flotte føl, ved den gamle ejer

1997 Skovgaardens Allegro
1998 Skovgaardens Belleville
1999 Skovgaardens Chiripa
2000 Skovgaardens Dominica
Køn
Nikita er en hoppe, hun er bestemt en hoppe med stort H, men det er bare dejligt at hun tør være sig selv.
Bemærkninger
Hvordan jeg fandt nikita <3

Jeg skulle have en anden pony i stedet for Otto, så jeg søgte på hestenettet og så søgte jeg sådan en slags drømmepony, for jeg valgte selv temperament,alder,dressur+spring klasse, osv.
Jeg fandt Nikita, så vi ville ringe til Emma(ejeren), men efter et par dage var nikita væk inde fra hestenettet af, så vi troede jo hun var solgt. min mor skrev til emma inde på hestenettet. efter 3 dage svarede emma, at den ikke var solgt, og vi godt kunne prøve den.
Da vi var kommet der ud, børstede vi,saddelede op osv. Vi kom hen i ridehallen, jeg red på hende, hun var enormt hurtig, og man skulle sidde meget stille med benene. Min søster prøvede hende, og hun var også hurtig. Alligevel var jeg overbevist om at det altså skulle være vores nye pony. Vi gik hjem, og weekenden efter kom vi og prøvede den igen. Min mor og emmas far snakkede pris og de kunne ikke blive enige. Vi kørte hjem uden nikita :( jeg var rigtig ked af det, for hun var så sød og rolig. Min mor ringede om aftenen, og bød på den igen. De blev enige, og vi fik lov til at få nikita på prøve. Det er det bedste der nogensinde er sket for mig, jeg elsker nikita rigtig højt, og vi er allerede kommet rigtig langt sammen.


Nikita er helt klart en pony med hjertet det rette sted, hun er helt vidunderlig. Jeg har aldrig mødt en pony så sød og kærlig som hende.

På stald: Nikita elsker at blive strilet og nusset igennem på staldgangen, der er ikke noget bedre end at stå og blive nusset og kysset. Hun går selv ind i sin boks, hvis jeg åbner den. Det er rigtig sødt, fordi hvis jeg åbner bokslågen, så bliver hun derinde, hun ved godt hun ikke må gå ud, uden tilladelse. Så jeg kan sagtens åbne bokslågen og så får hun da lige en sniksnak med hendes lille boyfriend Pintoen.

På tur: Jeg har kun været på skridt tur og lidt trav, da vejret ikke rigtig har været til det. Eller os ville jeg heller ride dressur.
Men hun elsker og gå forrest, og det er rigtig dejligt, så jeg kan sagtens ride selv ud på hende, og så er hun såååårh dejlig at ride to på hihi.

På marken: Hvis Nikita står nede i den anden ende så når jeg kalder på hende, så står hun helt stille og kigger på mig med ørene fremme, så vil hun selvfølgelig ikke komme, nej hun synes jeg har godt af noget motion, så jeg skal gå hele vejen derned, dumme pony (L).

I dressur: Er hun bare fantastisk, når jeg rider på hende er der altid fart over feltet, så hun kan godt være lidt svær at stoppe en gang i mellem, men vi træner bare en masse parader. Med min søster går hun jo selvfølgelig lige så stille, og hun løber ikke med hende, uanset hvor lang tid hun har stået, så hun kan godt mærke når hun er kommet op på hende, sødt (L).

Løsspringning: Thea, Laura og jeg har været nede og løsspringe lidt med Nikita, og det synes hun er rigtig sjov, så kommer lille fede løbende, nåårh det er så sødt! så kommer hun bare trumlende ind i os, hun er lige ved at løbe os ned hihi, så det er lige med at hoppe tilsiden når vilddyret kommer.

Nikita er den pony jeg altid har drømt om, hun skal være ved mig indtil hun ikke kan mere, hun er virkelig skøn, dejligere pony findes ikke.

**************************nyt d. 14/2-09*****************************
Var Nikita på stranden for første gang, det var enormt sjov synes hun, og det var Emma der red den( tidligere ejer ) der er både fotoalbum og video fra den dag, det var så hyggeligt. hun gik direkte ud i vandet, og lavede sjove knæløftninger i vandet :D hun havde også savnet emma lidt hehe :D

************* 7/3 ************************
sprang jeg på niikita, fuck hun var god til det! <3
elsker dig prinsesse<3

************ RIDELEJR 09 - midtjysk - uge 28 ******************
Nikita og jeg var på ridelejr med Emma og Kaka. Det var bare så godt, alt deroppe var godt. Nikita og jeg startede også vores første stævne. Så er rigtig stolt af min hoppe.<3
Kommentér på:
Pinto Nikita <3
Annonce