{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Appaloosa Amina,+R.I.P+ 2003

4.132 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

#Ken upon a star #
Kvinde | 42 år | Oprettet: 15. jun 2007


Appaloosa Amina,+R.I.P+

Fødselsår:
2003
Højde:
Amina er ca 152 i stang
Temperament
Hun har et super godt temperament.. Hun kan godt blive lidt trist hvis man skælder hende ud, hvis hun ikke helt forstår hvorfor.. Hun er meget rolig/sød og omgængelig. Hun er meget mild og tager det hele i stiv arm.. Hun syntes det er sjovt at drille, men hun gør det med et glimt i øjet, så man kan ikke blive sur på hende..
Men de kan godt været lidt farligt når vi skal på tur helt alene..

Hun binder sig til en og bliver helt frustret hvis man ikke har redet et par dage, så tror hun at hun er glemt....
Gangarter
Hun er god i alle 3 gangarter....

Skridt: Meget stille og rolig, med hovedet nede og afslappet...
Trav: Hun traver stille og roligt, hun løfter hovedet lidt højt, men det er pga. hendes balance.. Så det skal nok komme..

Galop: Har vi ikke trænet så meget.. men hun ruller fint i sin galop... Har kun prøvet det et par gange, en gang bevist og en anden gang fordi der er bussemænd i skoven..
Stævner
Har ikke været til nogen stævner endnu... Ved heller ikke rigtigt om vi kommer til det.. Hendes psyke er ikke så stærk endnu..
Stamtavle
Ja Hun har en Verenigng Het Nederlandse Appaloosa Stamboek..

Hendes rigtige navn er Happy. (men kalder hende Amina)
Født d 06-07-2003..

Hendes mor: Debby Van De Dijk..
Hendes far: Zip´s Jewel...
Hendes bedstefar: Chewano Van D Lange..
Køn
Hoppe...
Bemærkninger
Jeg rider mest i skoven på hende.. Ville have brugt hende til Western, men rider en naturlig for for rigning.. i stedet.. Rider i Free form sadel og uden bid på hende.. Og hun elsker det.. Før jeg fik hende var hun blevet tilredet som 2 1/2 årig og brugt til turisthest...

Men hun er min et og alt.. Bedre hest kan man ikke tænke sig..

(vil lige fortælle at min veninde startede med at købe Amina og jeg begyndte derefter at tage mig af hende..Da hun var faldet til og sådan.. Det er ca et års tid siden jeg overtog hende på papir, men har set, kendt og arbejdet med hende siden hun kom til min veninde..)

D 17.2 09 Var Amina og jeg på vores første tur uden for hjemmet siden hun kom.. Hun var så dygtig.. Stod helt stille i traileren, og var helt stille og rolig derude.. Vi gik en lille tur, da jeg ikke ville ride hende den første gang, hun skulle have en god oplevelse.. Og det fik hun.. Kørte så hjem igen...
Er så stolt af hende..:)

Amina er så dygtig.. Min veninde lånte hende, på tur.. Så hun læssede hende og kørte afsted.. Så red de en tur på 1 1/2 time, og kom hjem igen.. Hun var sååådan en stor pige..






Amina er i dag, d. 070909 kl ca 15.40 gået over regnbuebroen.. Aminas lever kunne ikke mere, og hun kunne ikke se så godt mere pga hendes lever ikke fungerede ordenligt mere.. Hendes syn blev slemt bare i løbet af 14 dage.

Jeg vil savne min lille pige for evigt, og hun vil Aldrig blive glemt, for hun har taget mit hjerte med sig...







Kommentér på:
Appaloosa Amina,+R.I.P+
Annonce