{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Ma-Ajmala 2002

3.967 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Arabisk fuldblod (OX) Ma-Ajmala

Fødselsår:
2002
Højde:
Omkring 153 i stang, men syner større.
Temperament
Malle har et virkelig godt temperament. Hun er rolig uden at blive for kedelig, og fornuftig oveni hovedet. Hun er simpelthen så skøn:-)
Gangarter
Lækker gang. Stor og fjedrende, med super rygsving:-)
Stævner
Ingen endnu, men kommer helt sikkert hen ad vejen.
Stamtavle
( Jacardo x Mekka )
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Ma-Ajmala er en utrolig køn hoppe med et dejligt hoved, små øre store øjne en god harmonisk bygning, en svævende & fjedrende gang. Og ikke mindst et vidunderligt temperament.
Ma-Ajmala er efter top forældre, den meget smukke guldmedalje hingst Jacardo. Som opnåede 88,38 point A - Show Vilhelmsborg 2005. Og Mekka som har opnået 2. plads på A - Show Vilhelmsborg.

Ma-Ajmala er ligeledes "faster" til unghoppe Al Wahiba Janan som også er herinde.

Ma-Ajmala har opnået 86,33 point på Nat. Show Vilhemsborg 2006 og blev nr. 2 i sin klasse.

Ud over det, har hun en rigtig skøn personlighed, som de fleste falder for med det samme. Hun er så fornuftig i hovedet, og er så charmerende på mange måder. Ma-Ajmala skal med mig på efterskole i året 2009/2010, og det glæder jeg mig rigtig meget til! Derfor er vi ved at tilride hende nu, og det går super godt allerede.

Malle er begyndt at vrinske når jeg kommer, og synes det er super dejligt. Hun vil rigtig gerne hygges om, og nusses. Især på bringen synes hun det er fedt at blive kløet!:o)

*6 JANUAR 2009*
Malle havde bid i munden for første gang i dag. Hun gik og smagte meget på det, men det gik super godt. Hun tog det meget bedre end forventet. Så på med sadel og hovedtøj, og så smuttede vi en dejlig tur med Jette og Gondine på 40 minutters tid. Hun er bare dejlig:0)

*13 JANUAR*
Var oppe og sidde på Malle for første gang nogensinde. Iiiih, dejlig følelse, og hun stod bare lige så pænt og kiggede op på mig:0) Lidt forvirret måske, men hun var så sød!

Mig og Jette (hendes ejer), har nu hver især været oppe på hende og skridte et par gange. Dette er hun helt kold overfor. Vi er ved at øve, at hun bliver stoppet for schenklerne, og at hun lære at gå frem for schenklerne og for stemmen. Hun lystrer super godt - dog bliver hun nogle gange lidt flyvsk, hvis hun ikke lige er OBS på, at man trykker lidt til hende.

Hun har endnu ikke bukket eller lignénde, i mens vi har været igang med hendes tilridning. Alt går som forventet, og hun er bare en guldklump at have med at gøre! Hun har verdens bedste temperament, og kunne ikke ønske at det gik meget bedre med hende.
Malle er ejet af Amlet Arabians v/ Jette Jespersen.
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Ma-Ajmala
Annonce