{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Ydergaards Yea-Yea [Tidl. hest] 2008

3.668 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Gina
Kvinde | 30 år | Oprettet: 5. jan 2008


Pinto Ydergaards Yea-Yea

Fødselsår:
2008
Højde:
ca 160 cm. håber hun vokser 4 de næste år.
Temperament
Aldrig nogle sinde i hele mit liv har jeg mødt en hest som hende her! hun har en så fantastisk temperemant! jeg er så stolt over at kunne sige at jeg ejer hende!
Gangarter
fine gangarter . helt sikker kommet mere gang i hende! hun er ikke så unghestet gående længere, nu er der mere flow over hende og en rigtig dejlig kort gallop!!!
Stævner
hendes første stævne! ld2 - 57,22% og det er førte gang hun var i ridehus :) årh er så stolt! Hgrk D.11.03.12
- første gang i ridehus, første gang uden for gården og hun tog det hele i stiv arm. hun var selvfølgelig bange for den ene langside, men havde slet ikke regnet med at gennemføre programmet og det gjorde vi!
Stamtavle
far: marott bugati

mor: dolcavita

skal lige finde resten af familien :P
Køn
hoppe
Bemærkninger
Pinto, hoppe, 1 år, ca 152 cm, forventet stangmål: 165-170 cm, brun broget , 208333pi08005277, ydergaards yea-yea, Hestens far marott bugatti, Hestens mor dolcavita, dejlig pinto hoppeføl .
er nu igang med træning- indtil videre løfte ben, stå bundet, blive striglet og gå en lille tur kigger dog :) faktisk alt det et føl burde lære i den alder . hun gør alt uden problemer. hun er et meget glad føl som elsker at være i hænder

- har en fin stamtavle :)

01.04.10. rykkede vi yea-yea til et andet sted, med andre føl osv :D det nyder hun!

august 2011 rykkede vi Yea-Yea igen hen på en anden gård som er tættere på mig! det tog mig halvanden måned at tilride hende, det gik så nemt så nemt! hun er en fryd at sidde på og hun gør bare lige hva man beder hende om! hun er ikke bange for noget - den roligste 4 års jeg længe har tilredet og jeg har redet rigtig mange unge heste til gennem tiden! når vi rider tur kigger hun lidt og så går hun videre hvor mange andre heste var stoppet og ville ikke gå forbi den farlæige ting.. hun tager føringen ude i tærren vi ikke har været før som om hun kender det hele ud og ind! jeg er virkelig stolt over hende! hun er en meget sensetiv pony hest, da hun har så godt et temperament, er hun en hest for alle. hun er bare helt speciel!!!

- en af de piger der står ude på gården skulle lave horseman ship med hende og hun ville slet ikke give personen tillid! det er meget få mennesker hun stoler på, hun har sine egne meninger, men når jeg sidder på ryggen af hende gør hun lige hva hun skal! ingen brok hun går bare..
er så glad for at vi købte hende her i tidernes morgen!
Kommentér på:
Pinto Ydergaards Yea-Yea
Annonce