Skridt:Middel
Trav:Middel
Galop:Over middel
Stævner
Hun er meget rolig til stævner og i øjeblikket starter vi LC og LB spring men springer højere hjemme:D Her er nogle resultater:

HRV hendes første springstævne:LD clear round 1.Plads

NRC hendes første stævne på udebane:LD B3:3.plads

VHRK:Ld B3:Disket pga. en oxer der var lidt for bred:)

Agersted rideklub:30cm. 1.Plads40cm. 1.Plads60cm. 3.Plads eller først uplacerede:)

DRLR:LD B0:DisketLD B3:Disket

NRC:LD B0:DisketLD B3:Disket

Nibe Cup 08:Lørdag:LD B0:4fejlLD B1semifinale:4fejl

Søndag:LD B0:1.pladsLD B2 Trøstefinale:4fejl pga. kom til at dreje for skarpt ind på en oxer og Calippo kunne ikke nå at springe øv:)Men ellers gik det rigtig godt og det var et rigtig godt stævne:

DRLR:LD B3:1.Plads vandt med 3 sekunder over nr.2 og havde en tid på 25,2 var mega stolt<333

DRLR:LD B3:vandt med en tid på 20,19 hun var super god elsker hende<3LC B3:Det var vores første LC og det gik rigtig godt fik et stop men jeg var super stolt for blev først uplaceret elsker hende super meget<3

HJR:LD B4:Vandt med en tid på 18,0 og vandt med 2sekunder over nr.2 elsker hende var mega stolt<3LC B3:Vores anden LC den vandt vi også med en tid på 23,3 og vandt med 3sekunder over nr.2 og vi var 13 i klassen love Calippo fik 2 røde rosetter med hjem elsker Lipsen mega højt!<3

SRLa:Lørdag:LC B3:Disket pga.BaneLB B3:Disket pga.BaneSøndag:LC B3:Disket pga.BaneLB B3:Disket pga.Bane

USR:Lørdag:LC B3:Disket pga.Min ridestøvle gik op og kunne ikke drive ordentligt.LB B3:DisketSøndag:LC B3:Kunne ikke nå at ride den da de flyttede med tiderne lørdag kl.23:30 om aftnen:(LB B3:Der fik vi 2 stop men gennemførte banen og det var første gang vi kom igennem en LB spring så var glad<3

NRC:Søndag LC B3:Disket LB B3:Disket

JMR:Lørdag LC B3:4plads pga.havde varmet op i langt tid og hun var træt på banen:)

Søndag:LC B3:Ved ikke hvad plads men fik 2stop på kombinationen LB B3:1uplaceret fik et stop fordi jeg drejede for skarpt ind på kombinationen og hun kunne ikke nå at springe:(men et rigtig godt stævne:)

BRRK:LCB3:1uplaceret LBB3:1uplaceret

DRLR:LCB3:disket LBB1:0fejl hovedrunde La omspring:disket
Søndag:LCB1:disket LBB3:Disket

SKÆR:Søndag LC:Disket & LB:Disket der var så glat og stoppene var 100%min fejl:D

VHRK:Lørdag LC:Disket & LB:Disket Søndag:LC:Disket hun ville ikke gå forbi sådan en vogn øv!!:)Og i LB´en ville hun ikke gå forbi dommertårnet fordi der var nogle rosetter der blafrede øv!!!!:

(NIR)Lørdag:LC opvamnings klasse:Disket
LC semifinale:Disket
Søndag:LC opvarmnings klasse:Disket
LC trøstefinale:Disket alt i alt så gik det af L.... til:(Men ponyen var sød som sædvanlig<3(idetmindste)

HJR:LC:disket 100% min fejl undskyld Lipsen:´(<3
LB:Disket var lidt ponyens skyld og lidt min:´(

Kommende stævner:
Brønderslev Rideklub
Lørdag: Ld og Lc Jeg er lidt spændt på at få hende med ud til stævne igen da det er noget tid siden det er også lidt en satsning om hun vil springe igen så glæder mig lidt meget!<3:D
Stamtavle
Calippo har ingen stamtavle:D
Køn
køn ja helt vildt ej Hun er min dejlige hoppe:D
Bemærkninger
Calippo er min dejlige 2er pony på 16år.Hun er en rigtig god springpony har sprunget SB/SA baner med mig<33Til stævner starter vi i øjeblikket LC og LB og hun springer som en drøm<333Dressur er ikke Calippo men går flot med hovedet dog med glidetøjler hun kan øvelser i LB/LA dressur og er god til dem<333kort sagt Calippo jeg elsker dig<333
Jeg har ikke sprunget så meget på hende i lang tid men er begyndt igen og det har aldrig gået bedre lige pt. springer vi baner på La niveau så jeg er godt tilfreds. Skal til at have hende med ud til nogle stævner igen så glæder mig lidt meget til at se om hun vil springe igen<33:-*.