{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frederiksborg Isak [Tidl. part] 2006

2.325 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

camilla
Kvinde | 38 år | Oprettet: 31. jul 2007


Frederiksborg Isak

Fødselsår:
2006
Højde:
165:-)
Temperament
Rolig/opmærksom. Han har et rigtig fornuftigt hoved af en unghest at være. Dejlig at arbejde med.
Gangarter
Han er i besiddelse af tre fine gangarter. Træder godt over i både skridt og trav. Galoppen er stor og rummelig
Stævner
Ingen endnu på grund af hans alder.
Stamtavle
M:Smilla
F:ivenhoe
Mf: Mi´lton Skyttegård
Køn
Ja en smuk vallak
Bemærkninger
EJET AF PALLE BENTSEN.Jeg har fået lov at oprette ham
Isaq er en utrolig tillidsfuld og dejlig hest at have med at gøre. Jeg har fulgt ham siden han blev født Så han er en hest som jeg holder rigtig meget af. Det er meningen det er m,ig der skal tilride ham til sommer når han bliver tre. Jeg er gået i gang lige så stille med at arbejde med ham. Han har lært at få hovedtøj på, som han tager rigtig fint. Synes dog ik han skal blive stående på striglepladsen når grimen kommer af, men det lærer han vel. Han har haft longe gjord med stigbøjler hængende 2 gange, hvilket også tager helt fint. Der kom et enkelt bukkespring, da de stødte i mod ham første gang, men det var også alt. Han er meget opmærksom på stemmen og man kan styrer han med den i alle tre gangarter.
Her til foråret er det meningen at han skal køres til. Det bliver spændende.
Ellers er han en super hest som jeg tror på nok skal blive en dejlig ridehest.
Mere tekst kommer når der sker lidt mere med ham.

Opdatering den 12/2-09
Nu har den lille dreng haft saddel på og allerede anden gang han havde den på, travede og galloperede med den i longe. Han tog det så fint. Puuh der er længe til sommer hvor jeg skal op sidde.
Billeder hvor han har sadle på kommer snart.

Så er træningen til at blive kørt til begyndt. Det er Hans ejer Palle der står for det, da jeg ik har forstand på at køre heste til. Han er fin lærenem og tager tingene pænt. Han er også begyndt at gå små ture i skoven med ham, for at vænne ham til at gå der. Det er nemlig der han først skal gå med en lille slæde, før han skal gå for vogn. Isak synes nu skoven er lidt stor og farlig. Men mon ik det hjælper at han kommer derned og kigger lidt mere på sagerne.

Nu har Isak været for slæden, hvilket han tog super. De første par gange han skulle gå frem gik han dog lidt i stå, da han ikke helt forstod det med at trække noget, men han fandt hurtigt ud af det
Han træk slæden en fin tur med vægt på og det hele :-) Så glæder vi os til han snart kan komme for vogn sammen med sin mor og lære det.

Opdatering november 09
Isak har nu haft rytter på for første gang. Han var rigtig sød, selvom der skete en masse rundt omkring i stalden ved siden af. Han var lidt opmærksom til at starte ed men faldt hurtigt til ro. Kunne selv sætte ham i gang og stoppe ham igen. så det gik jo over al forventning.
Glæder mig til at se hvordan han udvikler sig når jeg kommer mere igang med ham.

efterår 2010
Isak har haft lidt pause i den sidste del af vinteren og har været i fuld gang igen her hen over sommeren. Han er en yderst dejlig unghest at have med at gøre, han har ikke prøvet på at lave ballade endnu og tror bestemt heller ikke det ligger til ham. han har fået sin bror Ingos fantastike rolge temperament og tilgang til nye ting. Han løber ikke væk, hvis der sker noget uforudset, men derimod stopper han op og ser på om det nu er noget man skal være bange for, hvorefter han fortsætter, når han lige har fået overblikket:-)

Isak er også blevet sat til salg og ham kommer jeg bestemt også til at savne. Han er en super unghest med en masse talent at udnytte.
Kommentér på:
Frederiksborg Isak
Annonce