{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tinker | Tinka [Tidl. part] 1995

14.634 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tinker | Tinka

Fødselsår:
1995
Højde:
140 cm uden sko. Dvs. 141 cm med sko ;D
Dog syner hun meget højere pga. hun er så robust og muskuløs! ;-)

Perfekt til mine fede ben :P
Temperament
Tinka har sin helt egen måde at være på. Hun er den mest trofaste, og kærlige pony i hele verden, som vil gå igennem ild og vand, hvis du kender hende, og hun stoler på dig!
Men det er ikke alle som får hendes tillid, og du skal gøre dig fortjent til det!

Hun er en meget speciel hest på nogle punkter, og det er KUN mig som kan komme til hende på folden. Hun løber væk, når andre kommer imod hende.
Hun bryder sig ikke om andre heste, og kan kun lide sig selv! :P Ret selvglad hest.. Og så er hun faktisk rigtig beskyttende overfor sin rytter ;-)
Tinka er førerhoppen nede i "hendes del" af stalden.

Tinka hun er en rigtig nussegøj, og har nogle specielle kløsteder, hvor hun bliver helt "blød i knæene" og klapper tænderne sammen imens ;-)

Hun brummer og blafre med næseborene når jeg kommer gående ned igennem stalden, og kalder på hende <3

Efter mit hovede, verdens mest dejligste pony <3 :*
Gangarter
Tinka har nogle super fede gangarter. Hun træder fint ind under sig, og er begyndt at bruge bagparten mere.

Hendes skridt er en rigtig Tinker-gang. Rigtig sofa agtig, og gyngende. Men hun træder fint ind under sig, og bevæger sig fint, men lidt tungt.

Hendes trav er rummelig, og flytter benene flot. Hun træder rigtig godt ind under sig, med nogle gode knæløft engang imellem. Hun kan godt have en tøffegang hvis du ikke forlanger noget af hende, men hvis du bare tager hende op, og arbejder hende frem, så er den utrolig god. Hun er en drøm at sidde på.

Hendes galop er ikke den bedste gangart hun har. Den er ret tung, men super god at sidde i.
Hun har lidt nedaf bakke galop, som vi er igang med at få til at gå mere opad bakke.
Hun har det med at ville løbe meget i galoppen. Hun kan dog godt fåes ned i en rigtig god arbejds galop.
Stævner
Søndag d. 22 Januar
Ringridnings stævne
2 plads

Ridelejr stævne, LD1
3 plads

KOKS "Stævne"
Det gik super :b

Pokalstævne d. 31/5-2010
LC1-B Galop
Point: 60 point
1 Plads+Pokal :D
Hun gik ikke så godt som hun havde gjort ugerne inden. Men vi var gode nok til at komme op på 60 point, og vi fik en 1 plads :D SÅ stolt :D
VORES FØRSTE RIGTIGE STÆVNE!!!! :D

Suså Rideklub
Ridelejr stævne.
LC1
Procent: 65,43
Point:
Plads: 2
Kommentar: Vores bedste stævneridt hidtil! Hun var så sød, og cool! <3

Suså Rideklub
Kür - med Isabell Shaup på Cody.
1 plads ud af 2 startende kür hold.
Kommentar: SÅ stolt af min lille tykke mus! <3

Suså Rideklub
LD2 - Travprogram (Vi har bøvlet meget med galop på det sidste, så vi valgte et simpelt travprogram)
3 plads ud af 12 startende
120 point
Kommentar: RIGTIG stolt! Hun slappede helt af, og gik rigtig fint. Vi slingrede lidt op af midterlinjen og kom ikke helt ud i et hjørne. 1 point fra 2 pladsen og 4 point fra 1 pladsen ;-) Så er meget tilfreds!
Stamtavle
Tinka hun er som man jo også kan se, renracet Tinker.
Hun har stamtavle og self. et pas.
Skal nok prøve at finde det frem! ;-)
Køn
Tinka er en smuk Hoppe.
Men hun er slet ikke "hoppet" på nogle måder!
Bemærkninger
Tinka, jeg ved ikke hvor jeg skal begynde?
Jeg har alle disse smukke ord omkring dig, men ved ikke hvordan jeg skal kunne skrive dem alle uden at skulle skrive en hel roman?
Tinka er den mest fantastiske pony i hele verden, som er trofast, og jeg tror virkelig hun ville gøre alt for mig, og omvendt, ville jeg for hver en tid også gøre alt for hende <3
Tinka er, og vil altid forblive min soulmate. Jeg føler vi er som skabt for hinanden, og jeg er virkelig så glad for at jeg fik øjnene op for hende, i december 2008 <3

Første gang jeg sad på hende, var en underlig følelse. Hun var så bred, så "tyk" og havde en anderledes gang end jeg noglesinde havde prøvet at sidde i, og alligevel, den bedste jeg noglesinde havde prøvet! <3
Men galloppen var ikke lige den bedste oplevelse. Hun styrtede rundt i jordegalop, og jeg kunne ikke styre hende, men alligevel var der noget som sagde, at det ikke var sidste gang jeg ville sidde på ryggen af hende? <3

Jeg prøvede igen, og jeg vidste med det samme, at det skulle være os to! Jeg kunne mærke en kemi, som virkelig kun ville blive bedre og bedre, og ende med et helt ubrydeligt bånd <3

Tinka, du er min hverdag, mit liv, mit et og alt, og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre den dag, vi to ikke er sammen mere? Min verden vil gå under! For du og jeg, er skabt til at være sammen..
Vi er medgang og modgang, men hvilket "forhold" har ikke det? Det følger med, og gør kun båndet stærkere!!


Torsdag d. 5 april 2012
Tinka, nu har vi snart udholdt 4 år af vores liv sammen! Hvor er tiden dog gået stærkt! <3 Jeg føler kun lige vores eventyr er begyndt, og det kun er få dage siden jeg sad på dig for første gang <3 Men vi har ændret os utrolig meget sammen, og vi er begge blevet dygtigere sammen!
Jeg elsker dig mere og mere, for hver dag der går, og det gør det kun bedre, hver gang vi får en virkelig positiv oplevelse? <3
Idag kunne jeg fløjte og du kom hen til mig på folden! Jeg kunne holde om dig, kysse dig, nusse dig, sætte mig ved din side, og du gik ingen steder? <3
Dét er noget ingen andre før har kunne gøre, og jeg er simpelthen den mest stolte pige i hele verden <3 Nu er jeg virkelig bekræftet i, at du virkelig også elsker mig, lige så meget som jeg også elsker dig, og vi stoler så meget på hinanden, at du vil komme til mig på folden <3



Efter et par gange på Tinka:
Ja nu har jeg redet Tinka 3-4 gange allerede. Hun bliver bare bedre og bedre for hver dag der går. Hun går super godt. Hun brummer eller giver et meget lille vrinsk når jeg kommer og kalder på hende. Hun er bare så søøøød ;b Jeg har vænnet mig ret meget til hendes gangarter. De er bare de bedste at sidde i. Især hendes sadel. En wintec sadel. Mega god! Elsker at sidde i den <'33

D. 22 Januar 2009
Tinka var bare så super god. Elsker hende vildt. Alle der kom forbi sagde hun ikk havde gået så godt i 100 år. Blev så stolt og glad. Hun gik bare helt ned og gik stille og roligt. Hun var bare den bedste. Super! Jeg tror vi kommer rigtig langt sammen. Mange siger også jeg rider hende godt og vi passer sammen. Så det er jo rigtig godt xD Glæder mig til at ride hende næste gang.

D. 14 september 2009
WOW! Det var verdens bedste springtime EVER!
Tinka plejer at jorde og løbe ind i barrieren. Og være helt ustyrlig! Max en bane med 3 spring, og hun flipper, og er ikk til at stoppe igen! MEN! Idag var hun verdens dejligste springpony ever! Jeg sprang 2 HELE baner med 100% kontrol over hende! STOLT! Og bagefter sprang vi ca. 70 i lige spring! Det lyder nok iik af meget for dig, men for mig og Tinka er det STORE fremskridt! Så nu skal jeg ha købt et fortøj m. martingal så hun ikk tager hovedet op og stikker af og jorde af med mig. Så bliver hun bare verdens bedste springpony! Eller? Ja. Hun bliver hvertfald rigtig god! Argh! HVor jeg dog elsker dig pony! Det er ulovligt at være så DEJLIG! Det er ufatteligt! Vi to! Vi skal være sammen indtil vi bliver skilt ved døden! Jeg slipper aldrig dig, og jeg ved ud heller ikk slipper mig! Vi er skabt for hinanden! Og sådan er det bare!

Mig og Tinka er også begyndt med lidt horsemanship, og få lidt mere tillid til hinanden. Tinka har svært ved at give mennesker tillid, så det er meget få der får den! Og jeg er den heldige at ha fået den! Så nu mangler de vare de sidste 40% så stoler hun stortset 100% på mig!
Når jeg plejer at slippe hende løs i "kravlegården" så løber hun bare fra mig, og kan ikk fanges igen. Men nu, kan jeg bare slippe hende, og hun viger ikk fra min side. Vi kan lave nogle få øvelser, og når jeg løber, løber hun med! Det er store fremskridt. Og når hun får lov at løbe, så plejer hun at løbe fra en når man kommer hen til hende. Men nu, kan jeg gå lige direkte hen til hende, og hun løber ikk fra mig. Og det tager jeg som noget rigtig godt! Vi gør meget store fremskridt for tiden, og det er bare rigtig godt!

I love you forever baby! And nobody can take you away from me!

Vi for flere og flere komplimenter :b Vi får rigtig tit afvide vi er det bedste team i verden. Jeg bliver så rørt når jeg høre det <3 det varmer virkelig om mit hjerte. Og bliver i det bedste tophumør når jeg høre det.

Mandag d. 5/10-09
Wuhuu! -RINGRIDNING!
Det er bare noget vi ELSKER! God være vi iik vinder hvér gang, men vi har det sjovt hvér gang! Selvom du bliver tændt og slet iik kan vente til det er din tur igen, er du den bedste i verden til det, ifølge mig! Godt være du over reagere noglegange, og er liiiiige ved at løbe ind i det hele, fordi du er så glad for at løbe, ved jeg du iik gør det for at gøre mig noget. Men bare fordi du er lidt "små tosset". Men det er jo det jeg elsker ved dig.

YES! Så skal vi sq snart til stævne! Vores aller første RIGTIGE stævne! Nøøøj hvor vi glæder os! Vi skal starte LC1 & LC2 .. Vi skal bare liiiiige kunne programmerne først :b Det var vi liiiidt problemer med. Men jeg ved vi kan det når vi skal til stævne! det bliver verdens aller bedste dag!


Ja, SÅ! har mig og Tinka gjort det igen! :D
Igår mandag d. 11 Januar 2010, sprang vi så lige 1 METER! :D
Nøøøj, hvor var jeg stolt af den lille tykke :D Hun fik en MASSE godbidder, og blev rigtig hygget om..
det startede sådan..:

Vi startede med nogle 75- 70 spring som det sidste spring på den bane vi skulle springe.. Men den anden på springholdet, kunne iik få hesten over det 75 cm spring, så min træner satte det ned.. Bagefter satte hun det op igen, og jeg syntes det synede MEGET højere end det andet vi lige havde sprunget.. Så jeg spørger " Øhhm, er det stadig samme højde som det andet, vi lige har sprunget? " Og min træner sagde bare " Jaja, spring du bare banen igen " .. Og ja, så sprang jeg da bare banen igen.. Så da vi nåede det sidste spring, hoppede den total perfekte pony bare over det 1 meter høje spring :D Og bagefter fik jeg jo, så at vide, at det så var 1 meter, det jeg havde sprunget.. og jeg blev så STOLT, så STOLT af min "lille bitte" pony :D Og iik mindst mig selv! :D Havde ALDRIg troet vi ville komme til at springe SÅ højt :D

MEEEN! Vi gjorde det!

Tinka? Du betyder så UENDELIGT MEGET for mig skat! Jeg ved iik hvordan jeg skule leve mit liv før jeg kom op på dig! Og nu ved jeg det! Sammen med dig, i resten af livet! :D
Det ville være den bedste drøm som ville gå i opfyldelse! :D <3<3

Så bare rolig.. Jeg svigter dig ALDRIG! Og vil altid være der for dig.. Stol blot på det!!! <3

Mandag d. 25 Januar 2010
Orh, idag var Tinka bare ALT for PERFEKT! :D
Jeg blev så glad! Idag, gik hun bare bedre end noglesinde.. Det begyndte i opvarmningen.. Efter noget tid med at jeg havde bøjet hende lidt af osv. begyndte hun bare at gå ned.. Hun gav selv efter, og gik bare SÅ flot. Jeg troede lidt hun ville gå lidt hurtigt, fordi jeg red med spore.. Havde redet krølle en time før jeg skulle ride Tinka, og havde på en eller anden måde fået glemt at tage dem af.. Så kommer jeg op på Tinka, og finder ud af jeg stadig har dem på.. Så jeg beslutter bare at lade dem sidde, og se hvad hun siger til det.. Og så går hun bare ud over ALT forventning! Arh, hvor var det bare dejligt! :D
Og i galoppen, så gik hun også bare ned.. Jeg roste hende hele tiden, og så fik hun lidt lakrids sliksten tingting bagefter, og fik rigtig hygget om, og klappet, og ja.. Hun havde VIRKELIG også fortjent det! :D ARHG, hvor er jeg stadig glad!
- Jeg elsker dig virkelig hest! Mere end du noglesinde aner! <3 Og jeg vil ALTID elske dig skat! <3

Du er en ener, og det kan ingen lave om på! Du betyder så uendeligt meget for mig. Jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden dig? Jeg ville ikke leve i en verden uden dig. Det ville være frygteligt.
Du skal vide jeg altid vil elske dig, og altid vil holde af dig.
________

Idag var vi til vores første stævne sammen! :D Det gik ikke så godt som jeg kunne ha' forestillet mig, men vi var gode nok til at vinde klassen. Jeg er SÅ stolt af dig!!! <3 <3 :*
Elsker dig SÅ højt! <3 :*


Tinka? Du er min soulmate, min allerbedste ven, mit ét og alt!
Du vil til verdens ende, og endda endnu længere, være i mit hjerte! <3

Tinka er d. 2 september 2015 draget mod de evige græsmarker, da hun uheldigvis brækkede sit ben på folden :'(
Hvordan det er sket vides ikke, men hun er nu uden smerter og har det godt hvor hun er <3
Hvil i fred, verdens bedste pony <3
Kommentér på:
Tinker | Tinka
Annonce