{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Crossbreed Marlotte [Tidl. hest] 2003

2.551 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

pia s
Kvinde | 59 år | Oprettet: 2. mar 2008


Irish Cob Crossbreed Marlotte

Fødselsår:
2003
Højde:
152
Temperament
super rolig
Gangarter
3 fime gangarter. Men bruger mest alle 3 gangarter, når hun selv er på fold, med rytter, er det mest skridt, hun kan overtales til lidt trav, men vi har ikke gallopperet på hende endnu. Måske det kommer
Stævner
nej
Stamtavle
nej
Køn
hoppe
Bemærkninger
Marlotte, er en Irish cob crossbread, hun er super rolig, sød på fold og i stald, har lige fået hende i dag så er rigtig spændt på at lære hende at kende, men hun skal være så rolig at hun ville kunne gå som handicap hest, små børn skal kunne ride hende har jeg fået af vide, så er rigtig spændt på om hun nu kan leve op til det alt sammen men det får i mere at vide om når jeg kender hende mere.
Vi har nu d. 18-1-09 haft Marlotte i et par dage, og kan sige om hende at hun, er rigtig sød, hun er meget rolig, og kan lide at blive nusset om, håber sådan at hun er en hest for min mand, sådan at vi sammen kan komme på ture sammen.
29/3-09. Min mand har nu et par gange været oppe og ride på marlotte, hun er meget rolig, hun bliver ikke bange for noget, og hun tuller bare stille rundt, med min mand, han kan få hende i trav, men hun er svær at holde i hovslaget, og svær at holde igang, men det skal nok komme, min mand synes, i hvertfald hun er en dejlig hest, og sammen kan de lærer at ride. Hun bliver også nemmere at have med at gøre jo mere hun er i hænder, da vi fik hende kunne vi næsten ikke løfte ben på hende, men det går meget bedre nu, det samme med at blive spulet med vand på benene det går også meget bedre nu, så der er bestemt håb for den søde marlotte, hun skal nok komme til at lærer det.

Her d. 7/4-10 har vi solgt Marlotte til Sophie, Vi håber de må få rigtig mange gode timer sammen, Marlotte er den dejligste hest man kan tænke sig, og hun er allerede savnet her af os, men vi havde desværre ikke tiden til hende, og ej heller de rigtige forhold for Marlotte, da vi ikke har muligheden for at ride turer, og Marlotte er en super tur hest og hun kunne så mænd godt rides på bane, men i længden vil det kede hende da hun elsker at komme ud hvor der er højt til himlen og bare nyde en tur i skov eller på strand, men det får hun så rigeligt med mulighed for hos sophie, vi er sikre på at hun nok skal få det som blommen i et æg der.
Kommentér på:
Irish Cob Crossbreed Marlotte
Annonce