{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Savage Fighter (Baby) 2006

1.847 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sandie P
Kvinde | 38 år | Oprettet: 4. dec 2008


Anden særlig race Savage Fighter (Baby)

Fødselsår:
2006
Højde:
han er ca. 163 stg.
Temperament
Han er en yderst rolig og afslappet hest, han er kælen men meget kontant. Flere gange har han overrasket mig ved at være meget mere "kold" end man kunne forvente.
Han er en hest der nyder flokkens tryghed og som kan gå sammen med de fleste heste.
Han har givet ture til både børn og voksne og han er fuldstændig ligeglad med om de kan ride eller ej, meget, meget rolig.
Gangarter
Meget langsomme ;-) hihi Baby gør intet overilet eller hurtigt - ingen grund til at løbe medmindre det er højst nødvendigt.
Gode pleasure bevægelser.
Stævner
mccabe fødselsdagsstævne
Stamtavle
Han er halv Oldenborg og halv Quarter. Desværre er det ikke muligt at få papire på sådan et mix, men derfor er han jo en skøn hest alligevel.
Hans far er Quarter og hedder "Playboy BH", Søn af "BH Enterprice" og har en imponerende stamtavle.
Hans mor var min gamle hoppe som desværre måtte aflives pga. en knæskade, hun var en fantastisk hest med et helt unikt temperament der gjorde det muligt at lade hvem som helst ride hende en tur i skoven selv børn på 7 år - noget jeg selvfølgelig også håber Baby vil kunne.
Baby var et uheld der skete fordi nogen havde glemt at lukke leddet ind til hestene, men jeg elsker ham jo alligevel og han er sin mors søn så han har en særlig plads i mit hjerte.
Køn
Ja for søren....hihi ej, han er vallak.
Bemærkninger
Han er rød/sorrol, med en gennemgående blis og han elsker bananer....helst med skræl, så her i huset køber vi kun økobananer!!!
Han elsker mad og spiser næsten alt man giver ham.
Vi går over plastik, igennem vand, rider ture, rider uden sadel eller hovedtøj - den hest er simpelthen det nemmeste dyr jeg nogensinde har mødt.
Kommentér på:
Anden særlig race Savage Fighter (Baby)
Annonce