{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Pony (sec B) Trille "gået på pension" [Tidl. hest] 1992

2.933 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Amanda Ohilde
Kvinde | 23 år | Oprettet: 26. mar 2008


Welsh Pony (sec B) Trille "gået på pension"

Fødselsår:
1992
Højde:
120 cm stg. go højde til mig.. jeg elsker din højde??) ingen beder højde end din!
Temperament
meget sød og rolig og man kan gøre alt med hende :) super deglig pony! man kan gå bag hendes bagdel og hun spaker ik nogen. hun ´knuter dig til sin ejer.. som man kan stolle på!
Gangarter
skridt meget god, trav god lidt mærklig, gallop rigtig god :) elsker bare hendes gangeater...! er bare fuking delig men lidt hurtige(:
Stævner
ingen med mig endnu, men det kommer snart og vi skal sgu vinde som hun kan..
Stamtavle
ingen:(
Køn
meget køn hoppe!! som ingen kan være kun dig!
Bemærkninger
Trille er en rigtig sød og rolig børnepony, børn kan selv tumle hende og hun elsker at komme på tur og bliver aldrig bange for noget eller bukker... Hun er 100 % trafiksikker, ridevant og rigtig sød :) og meget rolig men også frisk og nem at få igang. verdens sødte pony nemilg trille jeg elker dig vil aldrig af med dig... vi skal sgu nok blive et super team som kan blive vinder hesten,, jeg er bare så glad for dig.. i love you trille du kan tro du er alt! jeg kan ik drømme om en beder hest end dig! jeg kan ik klare mig uden sådan sød en som dig..! jeg er bare såå glad fordi jeg fik dig.. når man ser dig falder man for dig fordi du er er så smuk.... men jeg er bare glad for dig hvad skulle jeg dog gør uden dig min snuske! du er altid i mit hjerte jeg glæder mig til vi skal starte stænver sammen vi kommer hjem med noget det kan jeg love. jeg villle have dig til du dør. selv om jeg er for stor der.. ingen kan slå dig du er verdens beste pony!!! og så derlige som en drøm jeg vil ik miste dig kun vis vi dør sammen men det gør vi nok ik .værste marrit at du døde men men det var kun en drøm hvad skal man gør når du er væk.. jeg vil ik miste dig... jeg elsker dig

i love you trille
10 /4 -09
Trille er gået på pension...
Kommentér på:
Welsh Pony (sec B) Trille "gået på pension"
Annonce