{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Pony (sec B) Bjerregårds Santos [Himmelhest] 2000

8.625 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Welsh Pony (sec B) Bjerregårds Santos

Fødselsår:
2000
Højde:
bjerregårds santos er færdigmålt
og er en pony kategori 2.
Temperament
Da jeg købte santos., var han en meget opmærksom pony. jeg tror det skyldes at han var opstaldet tæt ved en lufthavn hos gamle ejer, men ingen ved. han var ihvertfald bange for det mindste og blev pludslig forskrækket.
nu er det ikke et problem, han er blevet en meget rolig og kærlig pony. kigger ikke på fyld under spring overhovedet. og springer alt. han er også ligeglad med pynt. f.eks på en dressur eller springbane.

selv om han er rolig. skal i ikke tage fejl. han er en lille krudt kugle når det kommer til stykket. gir jeg ham lov. løber han fandme stærkt.
Gangarter
hans gangarter har også gjort fremskridt.
hans skridt er god, fast og i takt. den er blevet arbejdet på og er blevet stører og mere behagelig. Hans trav er blevet meget mere stabil, og han er begyndt at kunne strække fusserne og lave nogen fine øninger.. så det jo bare dejligt.
Hans gallop er mærkelig, ja.. men den er unik, den er stor, stabil og rummelig. helt perfeclt til at blive en super spring stjerne. den kan dog afkortes og hans gallop får altid charmet sig nogen gode procenter i et dressur program.
Stævner
vi starter ret mange stævner og har ikke gidet at skrive dem alle her ind.

vi er gået fra at starte LC2 til LA2 på districks plan.
LA1 procenter = mellem 60,15 til 64,79 %
vi er gået fra at starte LC2** til LA** på districks plan.
vi springer dog højere på hjemme bane lige pt. (skal lige have styr på mine fejlfri baner så jeg kan starte højere på districks)
Stamtavle
M: Bjerregårds Goldie
F: Bjerregårds Apollo
MM: Desire ll
FF: Cennen Schubert

MMM: Hatting Desiree
FFF: Sianwood Goldrush
MF: Downland Goldleaf
FM: Bjerregårds Marlon
MMF: Coed Coch Endor
FFM:Cennen Symphony
MFF: Downland Chevalier
FMM: Krogensgaard Bunny
MFM: Mere Firemyth
FMF: Langaas Trinket
Køn
Bjerregårds Santos er en vallak.
han blev kastreret som 6 årig.
ret sent han er slet ikke hingstet men man kan sagtens se på hans hals nogen gange at han stadig ønsker at være hingst.
Bemærkninger
Bjerregårdens santos.

kort beskrivet/udseende:
Han er en Lys skimmel/ Flue Skimmel kategori 2 pony. Han har 3 hvide hove og 1 sort. Da jeg købte ham havde han stritman, men det blev jeg træt af og lod den gro ned til en normal hænge man. det er ca. 1½ handflade lang. dog har han en tyk og lang pandelok der går ned til hans mule. han har lysebrune øjne
og har nogle søde aftegn i hovedet. f.eks en hvid snit ved sin mule og en lille kysseplet. santos er normal af bygning, spinkel men med muskler. man kan klart se på hans kropsbygning at han er springpony, men dog med nogle dressur enheder.

lidt om ham.

Jeg købte Santos den 23-01/2009. Den dag gik han igennem dyrelægen helt uden nogle bemærkninger. han blev undersøgt henne ved Hørsholm Hestepraksis. Derefter kørte den gamle ejer ham direkte op til han pt. "nuværende hjem" Birkerød Rideforening. i starten boede han oppe i en kæmpe hesteboks. men er nu flyttet ned i en ponystald hvor han står i boksen ved siden af sin dejlige fold kamarat. "Eternal Amal." (han er også herinde i kan jo søge.)

citat fra da jeg havde fået ham:
"jeg har altid drømt om en hvid pony, som jeg ville kunne nå langt med.. jeg er da sikker på at mig og santos kommer til at starte nogen mb-ma spring stævner og LA i dressur."
tja, og det er vi da godt i gang med ;)

mig og santos har lavet nogle ting sammen her er nogle af dem.
vi har:
-badet sammen i furesøen*
-redet mounted games*
-redet springkurser*

* været ude og bade.
mig og santos tager flere gange i løbet af sommeren, hen til en sø der hedder "furesøen" han elsker vand (når han kommer ned i det) hvis der er store bølger tager det måske lidt længere tid af få ham ned i vandet. men når han så kommer der ud kan kan komme helt ud og svømme, der hvor han ikke kan røre bunden.

*Redet mounted games.
ja det har vi, og vi var skide gode til det. vi gik tildet på Birkerød rideforening. vi kunne vildt mange øvelser santos sys det var vildt skægt og det synes jeg da også. han kunne sagtens bruges som mountedgames pony, og måske kunne det være en mulighed for ejeren efter mig. jeg ville ikke gøre det da jeg har mål til mig og ham. og har kort tid at nå det i da jeg til 1 januar 2012 falder for aldersgransen.

*redet springkursuser.
Santos er en fantasisk spring pony som har redet springkursuser blandandet hos ( ja nu kan jeg ikke huske hendes navn tror hun hed Lone Kromand) men hun var vist en eller anden berømt en. hun sagde efter springtimen. "i er godt nok nogle små talenter, i skal nok nå langt." det synes jeg da er ret så blæret. synes i ikke? ;)

Du er som en rose for mig, og tro mig, jeg elsker roser. Der er dog en forskel. Der er tusinder af roser, men kun en' af dig.

Santos og jeg har startet LA2 i dressur og LA i spring intil vidre, vi har sprunget 140 cm og vi kan fandme sparke røv.
Han er sku en sej pony.. men husk, han er min ;)!



Kommentér på:
Welsh Pony (sec B) Bjerregårds Santos
Annonce