{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Holstener Rønbjergs Tänzerin (Pilar) [Himmelhest] 2003

1.967 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Holstener Rønbjergs Tänzerin (Pilar)

Fødselsår:
2003
Højde:
165 cm. Virker større, da hun har en lang ryg og lange ben.
Temperament
Hoppe med stort H. Dog alligevel nem at kontrollere.

Gangarter
Langt over middel. Træder godt igennem i skridt. Traven er særdeles over middel, hun træder langt igennem og har et stort rygsving. Galoppen skal særligt fremhæves, da den er meget komfortabel og kontrolleret.
Stævner
Ingen endnu.
Stamtavle
Pilar (Rønbjergs Tänzerin) er mærket i det tyske Holstener Verband.

F: Aljano
M: Komtesse
MF: Loutano
MM: P-Carina
FM: Tropica

- Faren var fløjhingst i 1998 og vinder af kvalifikationen til bundeschampionatet i 2000. Han var succesfuld op til og med Grand Prix dressur under den tyske rytter Karin Winter-Polac.
- Moren er helsøster til den avlsgodkendte hingst Landtänzer
- Farmor er mor til Gestions Silvano som gik int. Grand Prix
- Morfar har gået int. Grand Prix,
- Mormor har gået M-dressur.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Pilar (Rønbjergs Tänzerin) er ædel og udtryksfuld. Hun er 165 cm høj og brun. Hun har en hvid sok på venstre bagben og hvid kode på højre bagben. Derudover har hun en gennemløbende blis.

Hun er højtstillet, vågen og energisk. Hun kan til tider være hoppe med stort H, og hun har et stort temperament. Det er ikke altid du kan fortælle hende, at det er dig der bestemmer. Hun havde sidste år en slem periode med at bukke og stejle, hvis hun blev sur.
Men hun er blevet meget bedre, og hviler meget mere i sig selv nu.

Hun er stadig helt sin egen og man skal lige vove på at prøve at bestemme over hende eller sætte hende på plads. Hun smider en af med det samme, hvis du ikke er fair overfor hende eller du presser hende.
Jeg har ikke de store problemer med at ride på hende. Var for nylig på 1½ times skridtur med min stedmor og hendes hest Piaff, og min fars anden hest Rosinni. Pilar var en engel på hele turen, men jeg talte også til hende som var hun en baby. Men på lige netop hende hjælper det helt utrolig meget.
Hun har stort potentiale i både dressur og spring, men det kommer til at tage tid at få hende derop, da hun skal have lov til at gøre alt i sit eget tempo.

Det skal dog lige tilføjes, at billederne er fra da hun var helt ung. Hun bliver 8 i år, har desværre bare ikke billeder af nyere dato. Hun er blevet meget smukkere og har fået mere fylde.
Kommentér på:
Holstener Rønbjergs Tänzerin (Pilar)
Annonce