{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Isabel [Himmelhest] 2001

3.743 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

AnnaKronborg
Kvinde | 28 år | Oprettet: 20. sep 2007


Anden særlig race Isabel

Fødselsår:
2001
Højde:
140,1 cm i stg.
- Godkendt kat.2 pony
Temperament
Isabel er en tempramentsfuld dame. Hun bliver nemt hidsig, når man rider hende. I stalden er hun noget af det roligste man kunne tænke sig. Dog vil hun gerne bestemme.
Gangarter
Over middel.
- Specielt Traven er fyldig og flydene, meget op ad bakke.
Stævner
Isabel starter distrikstævner i spring LA-MB
og enkle for sjov dressurklasser LB1-LB3
Stamtavle
Fransk afstamning. (Araber & Fransk Camaruge)
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
JUNI 2009: Så skete der noget! I nat d. 11/6 09 fik Isabel et lille fint hingsteføl. Han er en skøn lille gråbrun hingst med lopper i.
Isabel er en super sød pony, som elsker at blive nuset, og få opmærksomhed(:

DECEMBER 2009:
Hun er opstaldet fra 1.november til 15. maj på rideskolen Hadsund.
Isabel er en springpony, som nu springer LA til stævne og MA til træning. Hun tager roset med hjem hver gang!
- stævnesæsonen starter igen til januar 2010 og vi regner med at skulle afsted hver anden weekend. Målet er at få hende igennem som B-pony!

- Efter sommerferie siger vi farvel til alle de kendte ansigter og drager sammen på Skrødstrup Efterskole. Stævner vil dog fortsætte!! Det bliver (forhåbentlig) et super godt og lærerigt år.

MAJ 2010:
Isabel er kommet hjem! Dejligt. Hun er kommet hjem sammen med Happy og Lorenzo. Hjem til Kashmir og Zeros. Så nu er mor og søn, sammen igen.

AUGUST 2010: Vi er nu ankommet til Skrødstrup Efterskole, hvor vi skal tilbringe det næste års tid. Isabel er faldet godt til i de store bokse og på folden, sammen med de andre heste og ponyer.

OKTOBER 2010: Isabel er begyndt at hoste voldsomt under ridning! Vi har fået hende i behandling ved Dyrlægerne Nørhald. Her mener de at Isabel har fået allergi (statet ved pollen) og Isabel er nu kommet i en boks med åbent vindue, på spåner og vandet hø :/ Taget ud af ridningen. Øv, men håber det bedste.

NOVEMBER 2010: Isabel er nu færdig med sin pencilinkur og skal prøverides den her uge.
OPDAGERET: Isabel hoster stadig kraftigt under ridning!:(
- Vi har nu fået Isabel scannet ved Dyrlægerne Nørhal i lunger og luftrør, da dyrlægerne undre sig over hvad der er galt. Hun reagerede meget voldsomt på scanningen og er nu på en ny medicinkur og stadig ude af ridningen.
Prøverne fra scanningen er nu sendt til England og vi venter svar.
Hun kommer hjem og stå, væk fra de andre halmbokse.

DECEMBER 2010: Prøverne er kommet tilbage fra England. Isabel har ikke Allergi! - men de kan ikke sige hvad hun så fejler. Dyrlægerne Nørhald ringer rundt til forskellige specialister i Ind - og udland og Isabel bliver prøvehest for et nyt "hostemedicin" - vi prøver og krydser fingre.
- Efter 3 uger er kurer ovre og Isabel prøverides igen. Hoster stadig!

JANUAR 2011: Dyrlægerne Nørhald vil nu prøve først at behandle for KOLD LUNGEBETÆNDELSE og hvis det ikke virker vil de prøve at behandle for BETÆNDELSE I LUFTVEJENS VÆV.
- Isabel bliver sprøjtet mandag, tirsdag og onsdag af dyrlægen mod kold lungebetændelse og hun skal stå resten af ugen og så prøverides.

OPDRATERET: Isabel hoster IKKE!!!! :D Juhu - vi tror på at hendes hoste skyldes kold lungebetændelse. Jeg skal fortsætte genoptræningen af hende.

MARTS 2011: Nu er Isabel redet snart 2 måneder og hun er ved at komme tilbage i form og styrke. Hun er fuldstændig hostefri - så det kunne ikke være mere perfekt. Hun kan nu igen fungere som almindelig hest på halm, sammen med de andre :D
- Vi har nu redet vores første stævne siden sygeforløbet. Distriksstævne i Aalborg = LB2**, LA1*, LA2** og MB2**. Super godt stævne, uden host og 4 flotte stille runder.

Nu da Isabel er rask.

Isabel solgt til Melanie Berggren og familien på Sjælland d. 11/6 2011. Ønsker jer held og lykke med hende, og glæder mig til at følge jer!
Tak for alle de fantastiske min ponypige Isabel<3

ANNA :D
Kommentér på:
Anden særlig race Isabel
Annonce