{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Westfaler MR jones [Himmelhest] 2001

2.653 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

dalmine/bækgården n
Kvinde | 35 år | Oprettet: 23. nov 2007


Westfaler MR jones

Fødselsår:
2001
Højde:
1,68 i stang + det løse
Temperament
han en super dejlig hest, lidt frisk og fremad gående, men dette er kun et plus da den skal bruges til spring,

han er lidt urolig på staldgangen, og en lømmel.
2010
efter at have haft ham i godt 1,1/2 år er der sket meget det er slet ikke den samme hest. idag er han super rolig, stå på staldgangen uden at være bundet. han følger efter mig når han får besked. dette har også krævet en masse træning fra jorden, men er bestem det hele hver.
han har selvf stadig sit gå påmod til stævner og elsker at vise sig frem på den fede måde, han ønsker han er hingst..men er styrbar.
Gangarter
han er ikke en gang maskine. men traven er fin og stabil. hans gallop er udemærket. men da han skal bruges til spring er gangen ikke relevant...
2010
også her er der sket noget efter en masse dressur træning er han kommet godt efter det, skal dog drives meget frem i skridt, men ellers super
Stævner
har gået lidt lb og la med tidliger ejer. men har ikke været til så mange stævner..
holstebro den 31 maj
lc lb fejlfri, første uplaceret i begge klasser.
2010
vi har nu startet op til la spring,
redet højdrpring, med en andenplads.
erbegyndt til dressur stævner med ham, og folk tro ikke det er en spring hest, sejt..
Stamtavle
far: lancer lll
Køn
ja han er køn.. hehe

vallak
Bemærkninger
har haft han i en god uge nu, og han er bare skøn, Han er super frisk og ikke helt uden numre.. :-)
glæder mig til at skal starte med spring undervisning på ham..
har dec mdr sprunget 165 i højde spring. blev nr 2
2011
har budt på en del stævner vi har fået placeringer med hjem og syns bare vi har udviklet os sammen. træning går godt og jeg nyder hver da med ham

han har været med til lidt flere dressur stævner hvilket også går godt, men det bliver aldrig det ryttene vil... fordi jonse er faktisk super og elsker at arbejde når han lige har fået lov at bukke lidt tid og div. hingste nykker er væk.

2012
20/3
puha har lagt hårdt ud med stævne stort set hver weekend og det nyder han bare... træning går der ud af og det er en fornøjelse. her i foråret skal vi til tærren træning i lanår det bliver spændende og se hvad han siger til det den gamle.

16/8-12
jones er nu væk, er kommet på de eviges gras marker, en histiore der ende for hurtigt, vi skulle til at ride M og første træning efter sommerferien stod du med et hævet ben, de viste sig desvære ved røgtnen at begge din forben havde knogle forandrig og du have en mus som generet dig.
jeg overvejet om du skulle have lov at blive, men da han er en m,eget aktiv herre og meget hingstet, banker han forbenene i jorden når han keder sig.
efter 3 uges fri og jeg ville prøve at ride dig, var du selt ikke dig selv og du havde ondt, så det ville være for egoisikt at mig at lave ham gå.
3 1/2 år har vi haft sammen, han fik mig til ting jeg aldrig troede var muligt, han gav mig kamp og var tiltider meget fræk, det var det der gjorde han var perfekt, jones vil altid have en plads i mit hjerte.
Kommentér på:
Westfaler MR jones
Annonce