{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Jambo *rest in peace* 2000

1.782 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Jambo *rest in peace*

Fødselsår:
2000
Højde:
Jambo er en stor to´er.
cirka 140 :D.
Temperament
Han har det perfekte temperament til mig :D.
i spring er han ivrig og gør alt for sin rytter, han kunne aldrig finde på at stoppe.
i dressur kan han være lidt doven men det er heller ikke det der interesere os mest jo q;.
Til gænd gæld er Jambo den bedste tur pony på hele den her jord!
han kan jorde afsted i fuld fart og alligevel altid have følelsen af man altid kan stoppe ham.
Han er også meget jalux anlagt, så hvis jeg strigler eller skal ride en anden hest, banker han på boks døren og vrinker indtil jeg kommer over og snakker med ham<3.
han er kort fortalt min bedste ven.
Gangarter
de er fantastiske i mine øjne.
Stævner
vi har startet en masse stævner, både i dressur og spring og har placeriner i begge ting.
Lc dressur
La i spring
Stamtavle
han er importeret fra Holland og er en fantastisk mix af lidt det hele ;).
Køn
Jambo er en køn vallak (;.
Bemærkninger
Jambo kom den 15 Marts 2006, det vil sige jeg har haft ham i lidt over 3 år. Han der perfekt til temperament til mig og han har lært mig det meste af det jeg kan idag :´).
jeg tror aldrig der er nogle der nogensinde vil kunne forstå hvor meget han betyder for mig, der er virkelig et bånd der aldrig går i opløsning.
i spring er han ivrig og gør alt for sin rytter, han kunne aldrig finde på at stoppe, mig og Jambos rekord er 120cm og det nåede vi faktisk og springe et par gange efterhånden.
i dressur kan han være lidt doven men det er heller ikke det der interessere os mest jo q; selv om det er blevet meget bedre og vi faktisk er klar til en lb, så er det ikke lige det vi synes er det sjoveste.
Til gengæld er Jambo den bedste tur pony på hele den her jord!
han kan jorde af sted i fuld fart og alligevel altid have følelsen af man altid kan stoppe ham, jeg har flere gange bare taget på tur med ham i grime og træktorv(ups), noget jambo også virkelig nyder det er når jeg hver søndag tager ham med hjem i min have, så slipper jeg ham løs også går han ellers bare rundt efter mig, eller min mutti eller min pappa, der var faktisk en dag hvor at jeg lige skulle hente noget på mit værelse og jeg tror jambo kunne høre mig inde i huset så han gik hen til bryggers døren som stod åben fordi det var sommer og da jeg så kom ud i bryggerset igen var jambo da med alle fire ben på vej ind i huset :D. Lille indianer pippi hest.
Han er også meget jaloux anlagt, så hvis jeg strigler eller skal ride en anden hest, banker han på boks døren og vrinsker indtil jeg kommer over og snakker med ham<3.
Han er faktisk mere som en hund for mig end hest, kalder jeg, kommer han løbende, lige meget hvor vi er henne. Cathrine siger heller ikke noget til mere når jeg går rundt med ham løs på rideskolen, det er hun holdt op med..
alt i alt er en ufattelig dejlig pony med en meget bred personlighed og han vil altid være i mit hjerte.
JAMBO MY BEST<3.

*Idag den 24/6-09 blev min lille guld klup aflivet, jeg valgte at være der og jeg har ikk fortrudt et øjeblik.
Selv om jeg lige nu føler mig ret fortabt, nok fordi min bedre halvdel mangler.. jeg elsker dig højere end skyerne Jambo. fatter virkelig ikk at han ikke er her mere. aldrig har jeg prøvet noget så rædselsfuldt som at skulle stå op om morgenen og vide at når man lagde sig til at sove ville du ikk være her mere.. at stå der med dig i armene mens du fik den lange sprøjte gjorde så ondt på mig at se, at mærke. At mærke dig blive kold og se dine varme, omsorgsfulde og smukke øjne blive døde og sorte har været det der har gjort mest indtryk på mig, ligeså langt tilbage jeg kan huske!.. kun 9 år jambo, 9 år var du da jeg fulgte dig den sidste vej. det er satme ikk okay, hvorfor? Hvorfor lige jambo? , hvorfor lige min bedsteven? *
Kommentér på:
Anden særlig race Jambo *rest in peace*
Annonce