{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Charlie 2000

3.302 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Luisa
Kvinde | 29 år | Oprettet: 19. jun 2007


Anden særlig race Charlie

Fødselsår:
2000
Højde:
Charlie er en stor kategori (kat.) 1 pony, og er kun få centimeter fra at blive målt op til hest :) Jeg tror han er omkring de 145 centinmeter :)
Temperament
uhaa, tror ikke der findes noget bedere :D
i stalden stor han roligt, bortset fra at han har fået en vane med at bide ud efter alt og alle. tror det er pga. at det kun er nybegynder der rider på ham :(, engang blev han brugt til voksenhold, alm. rutineret ryttere, springning og bobbelhold(nybegyndere). Men han gik for meget, og til alle elevstævner var han den der gik flest gange osv. så derfor valgte de kun at bruge ham til bobbelhold :( (desværre), men de strigler jo ikke ordentligt, de tager ham ud 5min. inden de skal ride, kyler en sadel op, og et hovedtøj på. han bliver altid så stresset og det er pisse synd for ham :( derfor tror jeg at han har fået den vane? :)
når man rider, har han også et fantastisk godt temperement :) men det kommer MEGET an på hvem og hvornår man rider :) hvis det er nogen der arbejder med ham med fx. at få hovdet ned, eller laver schenkelvigning eller sådanne øvelser, så bliver han frisk og gider ikke, og så kan han godt lige komme lidt i hopla' :) på tur er han fantastisk nem at styrre, men hvis der er sne, vil han gerne ned og ligge, men spørg mig ikke hvorfor, når det er sommer og man fx. galopere, kan han også godt finde på at komme med en lille bukspring :D
og han er stortset ikke bange for noget som helst, så det er bare dejligt :D
Gangarter
hmmm.. altså Charlie's gangarter er ikke ligefrem de bedste :/
skridt: sløv, han er lidt doven og "er ved at falde i søvn", han går stift og især med bagbenene, og så går han bare gennerelt meget langsomt :)

trav: han er godt gående fortil, stadig stiv i bagbenene, går lidt langsomt, med mindre man har benene godt ved OBS. man behøver altså ikke pisk eller sporer :)

galop: han har en meget ''hoppende'' gallop, men den er faktisk fantastisk god at sidde i :) han gallopere godt fremad, men bliver så til gengæld også sur hvis man prøver at få ham mere frem :D stadig MEGET stiv i bagbenene :)
Stævner
puha, dem har der jo været mange af ;)
og ikke bare det, han har startet i hver klasse, også flere gange i en klasse :/
han har i hvert fald startet:
holdridning uden galop,
holdridning med galop,
LD uden galop,
LD med galop,
LC2,
LB1,
LB2,
LA1,
SPRING, (omkring 90cm.)
Og det er jo noget han har startet mange gange før :), jeg har selv startet, LC2 og LD, både med og uden galop, og så har jeg startet en enkelt eller to gange holdridninng :) og ja, jeg har fået placering på ham :)
og der er MANGE andre der også har fået placering på ham :=)
Stamtavle
Charlie's stamtavle er desværre Ukendt :'(
Køn
Han er en dejlig, tyk vallak :)
Bemærkninger
Charlie kom fra en springrytter ved navn Karsten Gannerup, (for et par år siden satte han rekorden i højdespring til JBK på hans hest Limewire, rekorden var på 2meter og 30 centimeter :))der kommer/kom stort set alle vores elev-ponyer fra :P Charlie har stået på rideskolen i mange år som en elevpony, som alle elskede/hold af, :) og jeg var en af dem :)
Kommentér på:
Anden særlig race Charlie
Annonce