{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Ib-Flemming foo fighter 2004

3.121 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*Denise&Flying-Flemming
Kvinde | 29 år | Oprettet: 21. feb 2008


Anden særlig race Ib-Flemming foo fighter

Fødselsår:
2004
Højde:
165 cm høj.
Temperament
Fighter under rytter kender ikke til ordet rolig:-D han vild og skør , men han vil intet ondt med det, han er bare en ung glad hest og han har et hjerte af guld!
Gangarter
Flemming har tre gangarter han bruger mest : Krumspring, buk og jorder :D
Stævner
gider jeg ikke . Han er min bedste ven, ikke mit konkurencedyr.
(har redet to stævner på ham, fordi han har godt af omgivelserne)
Stamtavle
Køn
Vallak, meeeen han tror han er hingst:D
Bemærkninger
Fighter er noget helt for sig selv og han ud over alt hvad jeg nogensinde har drømt om. han er min drømmehest. Han er min bedste ven. dengang jeg var ude og se ham, kiggede jeg dybt i hans øjne, helt inde bag alt udenpå, og så at der var en gnist, som jeg bare måtte finde, og det blev jo kun til noget godt. Jeg fortryder intet ved jeg købte ham, for han er min loyale makker. Fighter er en hest med KÆMPE personlighed og udtryk. han sætter ikke skjul på hvad han føler og har lyst til og ikke lyst til, han bestemmer lige så meget som mig og vi stoler på hinanden. jeg bruger meget tid på jordtræning og hygge, men jeg rider og grundtræning og springer på ham, for han eeeeeelsker at springe :D vi variere vores træning meget, som f.ek. så rider vi tur idag, dressur imorgen, jordtræning og hygge i overmorgen og så spring dagen efter det. jeg går også en masse ture med ham, hvor vi skiftes til at vælge veje, og det er rigtigt sjovt at se hvor man så ender :P jeg ved intet bedre at bruge timevis på at sikre mig han hygger sig, er glad og har det godt, og tage en tur på marken uden sadel og bare en rebgrime, trække en lang tur med ham og så få ham til at ligge sig ved siden af mig i det høje grønne græs!:). jeg interessere mig ikke for stævner så det bruger jeg ikke tid på. jeg er ikke et sekund i tvivl om at fighter skal være ved mig til skæbnen siger stop, for vi høre sammen. fighter er den eneste jeg stoler rigtigt på og sammen kan vi alt. han får mig i godt humør selv det sværreste tider og det betyder en verden for mig.

Der var engang en der spurgte mig, "hvad er en rigtig ven egentligt for dig?" Jeg smilede og svarede Fighter<3 jeg elsker dig min lille hyphest<3
Kommentér på:
Anden særlig race Ib-Flemming foo fighter
Annonce