{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Laura Af Korup (R.I.P, elskede) :`( 2004

4.853 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Julie S
Kvinde | 34 år | Oprettet: 10. sep 2006


Pinto Laura Af Korup (R.I.P, elskede) :`(

Fødselsår:
2004
Højde:
164 cm til kåring
Temperament
Rolig. Laura har det dejligste sind. <3 Hun er ikke doven, men der er intet ondt i hende overhovedet. Hun er bare så flink.
Gangarter
Skridt - God ( 8-tal til kåring)
Trav - God
Galop - Rummelig, dejlig op ad bakke.
Stævner
D. 220309 Vosk
70 cm hest - Fejlfri, en roset
Ld hest - Fik 2 bomme. Havde desværre fået varmet Laura lidt for meget op og Hun var træt og blev flad på et par spring :=)

AGR d. 260409
Ld spring - 4 plads(ud a 25) Ærgelig bom på sidste spring i omspring, vi havde ellers den hurtigste tid.
Klub cup - 90 cm - 9 plads (ud a 35) Ærgelig bom på sidste spring i omspring.
Men trods det var vi SUPER GODT flyvende !! kanon dag !

FMR D. 310509
LD spring - Fejlfri hovedrunde og omspringning men ikk god nok tid til placering.
Klub cup LD spring - Fik en ærgelig bom i hovedrunden, ellers super fint ridt.

BOGØ- KLUBCUP d. 22-23 aug 09
Lørdag- DEBUT i dressur. Jette red lc2 på Laura og fik 66,09% og en 2 plads ud af 24 startende i klub cuppen. NU GÅR VI EFTER FINALEN PÅ DALUMGÅRD, Er så stolt !!!!
Søndag - 3 plads LD ... Og 2 bomme i klub cup , ingen placering.

Fredemarksgård klub cup
Lc2 - 63 % Ingen placering, desværre

Sanderum rideklub.
lørdag: Lc2 65% 3 plads
Søndag: Lc2 66,78% 3 plads.. HOLD RIDNING

Fyens rideklub d. 24-25 okt 09
Lørdag: debut i lc3 klub cup. Vandt klassen med 65,00% ud af 32 ryttere.. meget stolt :)
Søndag: Ld - En ærgelig bom i hovedrunde. Ld klub cup, haha Laura slog lig et hurtigt sving på vej ned til et spring og satte mig af :) Rigtig ærgeligt vi var godt flyvende indtil da.. Den bølle altså..

Sanderum rideklub 1 nov 09
søndag: Lc3 - 67,92% Holdridning, vandt klassen,

Svendborg rideklub 14 nov 09
Lørdag: ld spring , metode b0 fejlfri.

Dalumgård klub cup finaler den 21-22 nov 09
Lørdag: lc3 klub cup finale. 64,58% nr 7 ud af 24, først uplaceret.. Hun gik fint.
Søndag: Ld - Fejlfri , runden var kanon og laura var flyvende. Lc finale - Jeg red dumt og kunne ikk ride en afstand til et spring, opgav og blev disket. Nerverne tog desværre over..

Middelfart rideklub 5 dec 09
Lørdag: Ld- 1 plads .. LC : Fejlfri laura, men red fejl bane , disket.

Trøstruplund 13 dec 09 :
Søndag: LD - 2 PLADS, laura var super fin. LC - en ærgelig bom , så 4 fejl, men hun var super flyvende ! Dejlige hest altså.

Trøstruplund rideklub d 01-02 maj 2010
Lørdag- LC1 60,00`% Mit første dressur stævne nogensinde. Laura var så flink :) trods nogle små kiks så fik vi rigtig god kritik af dommeren..
Søndag- Lx spring- Fejlfri, fik sløjfe og Ld spring- Laura var flyvende.. Hun pillede desværre to bomme.. men en stjerne var hun.

HGR den 8-9 maj 2010 med MARLENE:
Lørdag- LA1 - Flot program. 65,77% De vandt sku :D
Søndag- LA1- En lidt træt laura. Gik et pænt program til 61, % og blev 3´er..
Er så stolt af marlene og Laura.. :)
Stamtavle
Mor - Mille
Far - Jonker
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Så fandt jeg endelig hesten !

Mit hjerte er fuldstændig solgt. :´)
Den 10-02-08 Var jeg med min svigermor og en pige der hedder nicoline i jylland for at prøve heste til nicoline.. Vi kørte hele vejen til viborg, hos Per thybo. Vi prøvede et par heste, men der var ingen vi kunne finde til nicoline :) Lig inden vi skulle til at køre hjem siger per at han havde en sidste hest vi skulle prøve, han havde haft hende i et par dage. Vi fik fremvist hende og jeg satte mig op for at se om det var noget for nicoline og med et var jeg solgt, Der var den hest jeg havde gået og ledt efter de sidste to år. Det var Laura :) Vi snakkede lidt frem og tilbage osv jeg har jo to heste i forvejen og skulle absolut ikke havde flere. ! Men prisen var til at leve med og vi aftalte med Per at vi skulle snakkes ved :) Dagen efter ringede vi og spurgte hvornår vi kunne hente hende :) Også kørte jeg igen den lange vej til viborg den 13-02-09. Laura Gik lig i traileren og var super cool :) Nu har jeg fået hende hjem og hun betder så meget allerede , føler jeg har kendt hende altid !

Laura er en ensfarvet pinto hoppe, hun er kåret, Hun er vinder af den fælles materiale prøve på vilhelmsborg 2008 for pinto hopper med 742 P. og tildelt bronze medalje. Hun er ligeledes blevet områdemester 2008 i LC2 Dressur med tidligere ejer.

Den 09-03-09

Har nu haft Laura godt en måned.. Og hun er perfekt, hun er enestående og hun betyder så meget for mig allerede.. Hun er en ener !
Skal til vores første stævne d 21-22 marts 09 og jeg er meget spændt.. Men laura er fuldstændig kølig.. :) Vi ligger ud med lc2 og 80 og 90 cm i spring for hyggens skyld :)

Hun er bare så dejlig og sød og rar og jeg er faldet pladask for hende. Hun går pænt og stabilt og Jeg regner med jeg snart kan komme ud og starte nogle begynder klasser. Ser frem til mange år med min nye dejlige hoppe. Hun blir 5 til sommer så hun har en super alder :)

Det var alt for denne gange..

26-04-09
Nu har jeg haft Laura i godt og vel 10 uger, og hun er stadig mere end perfekt !
Vi har startet 2 stævner og alt er gået ud over alle forventninger !
Jeg stoler 1000000 % på hende og fortryder ikk et sek jeg har købt hende. Hun er stadig hesten for mig ! vi svinger super sammen og hun er bare det hele værd!

Elsker den hest <3 Den gir mig selvtilliden og modet til at fortsætte !

ÆV ÆV ÆV 03-06-09

Laura og jeg skulle ride undervisning, under opvarmningen sys jeg hun var rigtig mærkelig at trave på. Og ja Laura var i hvert fald ikke rengående, ingen springning den dag.
Min far tjekkede Laura igennen i ben og hove, og HELDIGVIS når uheldet nu absolut skulle vøre ude viste det sig at laura har trådt i en stn eller lign. og derfor har fået en knusning i hove (måske hovbyld) , og det går jo i sig selv igen.
Var meget bekymret for hende..
Hun betyder alt for mig.. Og jeg vil gøre alt for denne hest. Hun gir mig alt, en god ridetur hver dag. så hvorfor skulle jeg ikk give noget igen ?
Laura skal være min for altid.. <3 Hun er noget særligt. en ener.

Opdatering :

Den 01-08-09
Laura er kommet på højmegård ridecenter at stå og hun har fået sig en part :) DEJLIGT
Stævne den 22-23 i bogø. Jette starter lc2 dressur og jeg skal starte 2 ld spring.. Første stævne efter hun havde den hovknusning.. Det blir spændene.

Laura Betyder ALT for mig. Uden hende tror jeg jeg havde opgivet at ride. Hun fylder det tomrum jeg har haft siden jeg solgte Max. Endelig kan jeg give slip og prøve at komme videre selvom jeg savner ham så ufatteligt meget.. Hun gør alt for at tilfredsstille mig. Og giver mig en uforglemmelig ridetur hver dag. Hun er alt hvad jeg kunne ønske mig. Og jeg vil aldrig skille mig af med denne enestående hest.. <3 Hun gør mine dårlige dage gode.

07-12-09
Det går bare fremad med Laura hele tiden. Hun er blevet en meget aktiv stævnehest, og har placeringer med hjem hver gang. Jette er stoppet med at ride Laura så nu er der ikke dressur stævne for tiden.. Hun er bare en fantastisk hest der har det bedste sind man kunne
ønske sig.. Den hest er bare en ener.. Helt igennem fantastisk.

Nyt d. 09-05-10:

Laura har nu haft debut i La1 dressur. Og hun vandt med 65,77% , super flot.
Er spændt på hvor langt hun kan komme :)

Den 01/11-11 blev Laura solgt til Stine som har haft hende til låns de sidste 8 måneder..
Dette var den sværeste beslutning jeg nogensinde har taget.
Laura er den eneste hest jeg har kendt som jeg har stolet 500% på altid og i enhver situation.
Men grundet hendes manglende springkapacitet og jeg ikk kunne få det ud af hende på springbanen som jeg ønskede valgte jeg at sælge hende til stine..
Stine er også den eneste i verden der sku ha lov at ha hende, så det er jeg meget glad for..
Laura er en hest jeg aldrig nogensinde vil glemme. Hun er en hest der har båret mig gennem ild og vand, Hun hjalp mig af med min usikkerhed overfor heste efter jeg var blevet mor, så jeg idag igen har mod på de store heste.
Laura er bare en fantastisk ven. Og jeg vil savne hende meget.
Men eg ved hun har det godt og har det bedste hjem hun kunne ønske sig og det giver mig ro i sindet.. :`)


Laura er blevet aflivet. Kæmpe kæmpe chok der vil tage mange mange tudeture, hulkerier og udbrud at komme sig over og så alligevel blir det aldrig helt det samme.. Jeg var så tryg ved at Stine fik Laura da jeg var overbevist om helt ind til hjertet at der skulle hun blive gammel og grå. Og da det har været hårdt for mig omkring at besøge hende pga kæmpe savn OG at jeg desværre har været meget syg var det bare rart at vide hun havde det godt. Nu sidder jeg tilbage og mit hjerte bløder, ikke et sidste farvel eller et kys på den bløde mule fik jeg mulighed for. Det gør så ondt.

Laura du vil altid være en ener for mig, du var en sand ven og et fantastisk bekendtskab. <3
Kommentér på:
Pinto Laura Af Korup (R.I.P, elskede) :`(
Annonce