{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Juliette Halsnæs 2004

2.078 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

maja vang k
Kvinde | 55 år | Oprettet: 26. jul 2008


Fjordhest Juliette Halsnæs

Fødselsår:
2004
Højde:
145 cm
Temperament
Hun er dejlig rolig og meget opsøgende på kontakt. Vi har til tider nogle stridigheder om tempo og om hvem der skal have tøjlen, men det ender altid med at hun giver efter. Hun er bare det dejligste og jeg bliver mere og mere glad for hende.
Gangarter
ja, hun går frem og har en dejlig trav.
I starten (oktober 08) gik hun og vippede med hovedet, men det har vi fået rette på, så det gør hun ikke mere. Og hvis jeg tog for meget fat i tøjlen, begyndte hun at gå pasgang, det har vi også fået rettet nogenlunde op på nu. Nu er det mest hvis hun bliver nervøs hvis der er for mange i ridehuset (eller også er det mig der bliver nervøs ;-( ), at det går lidt galt med det. Hendes fremad drift i skridt er også blevet bedre, så det går rigtig godt. Hun er rigtig dejlig i trav. Galop - beklager men jeg er en kylling og har derfor ikke taget hul på dette endnu, men jeg kan se at hun elsker det, for det sker at min datter eller træner giver hende en tur :-)
Stævner
Nej, jeg er ikke selv til stævner - men måske ser I hende alligevel med min datter.
Stamtavle
Far: Eminent Halsnæs
Mor: Julie Halsnæs, medaljehoppe

FF: Pikant Halsnæs
FM: Marlene

MF: Baron Halsnæs
MM: Lisa

FFF: Knast Halsnæs
FFM: Koket Halsnæs
FMF: Orion Halsnæs
FMM: Brita

MFF: Rei Halsnæs
MFM: Jette
MMF: Suldrup Heid
MMM: Linda
Køn
Hoppe - og en køn en af slagsen..... *
Bemærkninger
En fjordhoppe med prinsessenykker, altid opsøgende efter opmærksomhed - "se mig".og dejlig nysgerrig.
Elsker at blive nusset om og mener altid, at have krav på noget at spise...
Hun er ved kårign beskrevet som en feminin hoppe af god type med udtryksfuldt hoved og kraftig hals. Gode skulder og rund manke. Muskuløs overlinie og velformet kryds. Passende ført fundament, indfodet forstilling, god ledmarkering, middellange koder og gode haser. Bevægelsen er taktfast og fremadgribende i skridt, mere elasticitet ønskes i trav, god og rummelig i galop..... kåret med 8 i helhed og stået som bedst ud af 10.
Selvom hun ikke er så gammel og har meget at lære endnu, får vi altid en god ridetur.... vi skal nok komme efter det (Juliette og jeg).

01.03.09.
På tur med Nikka (en anden rigtig sød fjordhoppe) og det gik rigtig godt, vi var rigtig glade og talte lige om, at ikke skulle så meget længere, for det skulle jo være en positiv oplevelse. Da skete det lige, at fasanerne for op ad buskene og begge heste blev så bange at de vendte om på stedet. Vupti og så røg jeg af og Juliette styrtede bare afsted og det samme gjorde Nikka. De løb tilbage til rideskolen uden at der skete dem noget og vi havde ringet efter hjælp så der var nogen til at tage imod dem. (py-ha) og stakkels, dem at blive så forskrækket. Konklusion: Heste og fasaner er ingen god kombination men lidt svære at undgå.

10.09.2009 - dagens store overraskelse, Juliette har fået et skønt lille hoppeføl her til morgen
Kommentér på:
Fjordhest Juliette Halsnæs
Annonce