{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Araber Fareed Ibn El (SOLGT) 2008

3.806 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Unique A
Kvinde | 52 år | Oprettet: 20. mar 2004


Pinto Araber Fareed Ibn El (SOLGT)

Fødselsår:
2008
Højde:
slut mål 148-152
Temperament
Dejligt sind men også en herre der gerne vil vise sig frem, enmandshest der primært knytter sig til en person og så har man også en loyal følgesvend der vil gå gennem ild og vand for en :-)
Gangarter
Fine
Stævner
inen enndu men mon ikke det kommer hvis han følger familetræet :-)
Stamtavle
Efter El Hakim som har startet LA på distritplan med kapacitiet til meget mere - Hakim har desuden præmieret føl i tyskland . Hakim er efter Painted Diamond som bla. har opnået titlen som Res. Champion i Hungen for part bred arabians over alle aldersgrupper. Han har også deltaget en del i noget distance /Milytary tror jeg det er og været en meget talentfuld springer
Han har gennem tiden lavet særdeles gode afkom heriblandt Painted Sky som blev købt af P. Schockemöhle (den tyske olympiske spring team træner)

Painted Diamonds far Pedro OX var en af de få araber der blev indtaget til tysk ridehesteavl i Hessen.
Painted Diamonds mor Nizara blev kåret som føl med 9 i helhed og har lavet særdeles gode afkom, hun går gennem Nizara tilbage til Championhingsten Gromet som også har være særdeles betydningsfuld inden for Welsh avlen.
El Hakims mor Karatschi er orginal Griezbach/marbach avlet og har opnået sølvmedalje, hun er endvidere kåret som hovedstambogshoppe i Hessen og har lavet en række præmieret føl, heriblandt El Hakim som blev føl Champion ud af 12 føl ud af alle racer i 2000. Hans helsøskende er henholdsvis exporteret til England og Sweiz.

Karatschi er efter kaadi som blev importeret fra Argentina til Tyskland. Kaadi er efter den sorte hingst Bibars.som stod en sæson på Blommerød i Sverige inden han blev exporteret til USA. Bibars far som stod som avlshingst hingst i polen har haft en utrolig stor indflydelse i araberavlen. Af sønner kan bla nævnes den lengendariske Bask En stor del af hans afkom blev brugt som cirkus heste hvorefter pollakkerne købte en del af dem tilbage igen heriblandt Celebres farfar til Etat.

Fareeds mor Magnolia er efter den kendte ox hingst Fadjec som har lavet mange og særdeles gode brugsafkom , Magnolias helsøster er da også kåret i dansk sportspony og flere af dem har gjort det særdeles godt - Hun er aldrig selv fremvist - det er vi endnu ikke nået til .

Køn
Hingst
Bemærkninger
Fareed Ibn el Hakim er født sent så han er så småt igang med fravænningen nu - og det er hans mor vist glad for - Han er nemlig en stor dreng og det tærre på hende. Han er eneste føl/hingst her på gården så han keder sig lidt en gang imellem men så er der da heldigvis altid et par unghopper man lige kan drille lidt :-) han har en araber % del på over 95 % og er dermed den med højest andel i DK og en af de få i Europa.

Hans selvtillig fejler intet han er meget glad for sig selv og mener til tider at han er leder af flokken - overraskelsen er derfor stor hos ham hvergang en af hopperne sætter ham på plads ;-)

Ellers driver han den rimlig meget af her hos mig - men kan godt lide at blive nusset om selv om han udstråler at det vist er mig der skal være glad for at få lov ;-) Han har meget vinterpels og vi glæder os til at se hvad der gemmer sig under pelsen - det ser ivertilfælde lovene ud :-) Han er desværre til salg da det kniber med tiden - og sådan en herre som forhåbentlig bliver en stor stjerne skal jo have en som kan vise ham vejen :-)

OBS OBS Pintoaraber hingste champion 2009 :-)
Kommentér på:
Pinto Araber Fareed Ibn El (SOLGT)
Annonce