{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Pashin <3 tidl. part.

6.057 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Pashin <3 tidl. part.

Fødselsår:
Højde:
- HAVDE VALGT AT STARTE FORFRA MED STEMMERNE, SÅ DET ER DERFOR DER ENDNU IKKE ER SÅ MANGE!

Pashin er 1,65 centimeter høj. :D En perfekt højde for en pige som mig (;
Temperament
Hun er sin helt egen person. >Hun er rolíg og afslappet. :P Hun kan godt være lidt strid på den venstre forhov & hun har dog en vane med at nappe lidt når hun skal gåm fremad fra fold. (: men det er ikke så galt. <3
Gangarter
skridt: Langsom med rolig og samarbejdsvillig. .D

trav: Hendes trav er flydende og smuk. Helt fantastisk i nedsidning. Meget forsigtig i hendes bentag.

galop: En smule speciel. Lidt kantet & kort, men det er til at holde ud, hun er trods alt en 12 årig gammel kone :D
Stævner
Med gammel ejer: Sjællands mester i Kvadrille :D <3
Min "lille" skat kan sgu godt xD

Ingen med mig, eller med nogen andre i de seneste par år.
Stamtavle
Den er så desværre ukendt. xD

Men:
Søster: Shikira
Niece: Shanaia
Køn
Hoppe(:
Bemærkninger
hun er 16 år og halvblind , men det kan man ikke se på hende . hun lever livet i et Paradis ude i Dragør hvor jeg kommer og besøger hende hver fredag og lørdag . :D jeg har desværre ikke tid til mere end de to dage , da jeg jo har en anden hest i Smørum Ledøje, som jeg besøger tirsdag, torsdag & søndag . det vil sige jeg rider fem dage om ugen ? Men det her handler jo om Pashin.
Vi har knyttet bånd til hinanden rigtig hurtigt, og jeg føler hver gang jeg tilbringer tid sammen med hende at hun har tillid og respekt for mig (untagen når vi er på tur<3) Hun gør hvad jeg ber' hende om , og mere kan jeg ikke forlange . Da jeg fik hende, var hun halt, så jeg måtte genoptræne hende og det gjorde bestemt vores forhold stærkere. Udseende: ja ? udseende .. hun er sort som i selvfølgelig kan se på billedet, hun har to hvide sokker . En lille én på hendes forreste venstre ben, og en længere én på hendes bagerste venstre . Hun har en rund, hvid blis mellem øjnene der fører ned til mulen i en meget tynd streg. :D Hendes mule er lidt brun rundt omkring, men ellers er hun sort som kul. Dressur: i dressur er hun en engel . hun er stadig lidt besværlig i trav , hun vil hellere end gerne lave galopanspring men det er hun ikke klar til endnu . Vi har en meget lille fold som vi kan bruge til at ride på. Hun er faktisk kun på ferie ? Hun har stået der i to år, og vi regner aldrig med hun skal hjemad ! :D det er jeg selvfølgelig meget glad for ! :b Men denne her lille fold har meget små kortsider hvor hun har svært ved at holde tempoet . ellers er hun meget klodset & tuung i røven - men det er til at leve med ? hun er jo ikke helt lille.. Når vi snakker om at gå i holdning er hun den perfekte dressurhest, hun bøjer efter et par rolig tag i strikkepindenene (tøjlerne) hun avrt den første hest jeg fik til biddet, og det takker jeg hende evigt for . Hun gjorde det endda frivilligt selvom hun lige havde været halt ? På det plan er hun bare helt utrolig. Spring: spring kan jeg så ikke sige så meget til . hun kom til stedet for to år siden og sprang som en sæk kartofler - men hun kunne springe . Så fandt vi ud af at hun var for gammel og hendes ben ikke ville kunne klare det, så springe det må hun ikke mere . (;

18.04.2009. (:
Jeg har nu haft Pashin i en 8 - 10 uger tid . <3
Jeg vil just ikke overdrive med at Pashin galoperede i retning af mig da hun fik øje på mig komme spadserende hen til hende på folden. - blandt andet fordi hun har været halt og endnu ikke må galopere . :D Men hun kiggede da på mig op til flere gange. (: Jeg løb glad hen til hende og svang armene om hende og krammede hende blidt . <3 Hun havde løftet hendes hoved og jeg hæklede træktorvet i hendes grime. Jeg opmuntrede hende til at gå, for det skal være hendes beslutning, og trak grimen ned om halsen på hende imens vi fulgtes hen til lågen. Chanel kom travene efter Pashin når hun jo er så afhængig af Palle som hun jo er. Jeg måtte desværre ryste på hovedet. Det var kun Pashin idag. Jeg gik hen og åbnede den anden låge og lod hende skridte igennem den. Jeg tog hende grime af hende, og begyndte at strigle den dejlige, rene, fældende hoppe. Derefter handlede det om horsemanship. jeg førte hende ind på den lille fold, som Mathilde og jeg bruger som ride/træningsbane. :P Vi startede med at varme lidt op, og jeg trænede hende til at holde sig enten bag mig eller ved min side. Derefter begyndte vi at: bakke, blive stående, komme, vende bagpart, bakke hvor jeg stod foran hende, gå frem, osv . q: Hun var så dygtig, og gjorde hvad der blev sagt. Jeg er så stolt af hende, eftersom det er vores første gang ! Så satte jegg mig op på hende, og skridtede hende af, uden hverken: grime, torv, sadel, seletøj.. ingenting (: Hun vendte oven i købet bagpart, bare ved at jeg prikkede hende let på hendes numse oppefra.
Pashin? Jeg elsker dig <3

Tak fordi i kiggede med(;
Håber at i giver hende en lille bedømmelse og en kommentar :D Hvis i giver lav eller middel, må i meget gerne skrive til mig hvorfor, da jeg ikke mener at hun fortjener så lave stemmer.

The End:
Opdatering lørdag d. 14. November 2009:

Efter nogen problemer ude på gården har jeg ikke været der i en pause. Og Pashins ejer, som aldrig har værdsat min frie måde at behandle hans smukke, sorte hoppe, fandt dette som en chance for endelig at afskaffe mig. Jeg har aldrig taget imod hans råd at piske og slå Pashin når hun ikke gjorde som forlangt. Hun havde længe stået med benproblemer som jeg var gået igang med at "behandle" ved at opbygge lidt muskler. Men nu kom hun til at stå meget stille, og hjerteløse Bent (pashins ejer) fandt da bare Dragørs dygtigste rytter, der formegenlig forlanger langt mere end hvad stakkels 20-årige Pashin kan holde til! Nu havde hun da ingen benproblemer. Nej, nej. Men da jeg kom derude, måtte man ikke nærme sig hendes ryg, med så meget some et gram. Han tog hendes saddel og så videre med sig. I aftes fik jeg min mor til at ringe til hende der ejer gården, og som har kontakt til Pashins ejer, Bent. Jeg vidste hvad der var i vente, og jeg ville ikke hører det med mine egne ører, så jeg fik min mor til at ringe.. Hun ringede og jeg måtte heller ikke længere jordtræne med Pashin, tricks var også forbudt, og ride !? ALDRIG I LIVET. Så jeg kunne få lov til at bruge 2 timers kørsel for at klappe hende på halsen. Pashin og mig sammen var kun et spørgsmål om tid nu. Min mor og jeg forstod hvad Glennys prøvede at forklare os over telefonen. Jeg havde ikke længere part på Pashin. Jeg tiggede og bedte derefter Glennys om at spørge Bent om jeg måtte se hende en sidste gang. Et farvel møde. Vores sidste møde. Glennys lovede at spørge ham, og så lagde vi på. Selv min mor begyndte at græde, for vi vidste godt hvad det her betød. Pashin ville ikke forblive den glade elskede hest, med en part som elskede og tog sig godt af hende på samme tid længere. Hun ville lukke sig ind i sig selv, og blive ligeså forladt som hun var da jeg fik hende. Jeg bragte liv tilbage i den sorte skønhed, og jeg er GLAD for at jeg ikke skal se det forsvinde igen. Og det RØVIRRITERE mig at jeg ikke kan gøre en skid!

Og værst af alt !?
Jeg lovede Pashin at vi altid skulle være sammen, indtil hendes sidste dag sammen med os andre. Jeg ville være hendes sidste og bedste part! Hvorfor får jeg ikke lov til at opfylde det !!?

Jeg elsker dig Pashin, og det vil jeg altid gøre! Du har en plads i mit hjerte, og det vil du altid have! Jeg lader INGEN tage det fra dig!

Vi ville ha' haft årsdag om nogen få måneder.. s':
I LOVE YOU! <333
Kommentér på:
Anden særlig race Pashin <3 tidl. part.
Annonce