{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Misty *R.I.P* <3 [Himmelhest] 1997

1.724 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Katrine P
Kvinde | 32 år | Oprettet: 26. nov 2008


Anden særlig race Misty *R.I.P* <3

Fødselsår:
1997
Højde:
Misty var 145cm færdig målt, så en fin kat 1 pony.
Temperament
Misty var en værre hoppe, og det var hoppe med stort H. Hun havde et perfekt temperament til en springpony, og hun kunne vende meget hurtigt. Hun kunne også få for meget fart på, så det var lige med at ride hende rigtigt, så kunne det bruges godt.
Gangarter
Hun havde ikke de største gangarter til dressuren, men perfekt til springen. Hun havde en rimelig hurtigt galop, hvor hun på samme tid kunne komme langt.
Stævner
Vi nåede at ride en del spring stævner både på udvidetklubplan og distriktplan. Vi vandt en del rossetter på udvidetklubplan i alt fra lc-la. På distriktplan nåede vi aldrig at vinde noget, men blev lidt for oftet først uplaceret, men det er jo hvad der sker. Vi nåede at starte nogle enkelte mb'er, som hun klarede rigtigt flot med 4 fejl.
Vi har i dresur ikke startet andet end klubplan, og det var mest for hyggen og sjov skyld, da som tidligere skrevet ikke var det hun synes var sjovest. Vi har startet et lb1 hvor vi vandt en 3 plads, som jeg er meget stolt af hun kunne vinde :p
Stamtavle
Hun er en blandings hoppe, og ved ikke hvem hendes mor var en blandings hoppe og hed Tusenella. Hendes far var Kongsdahls Chopin, som er en A-spring trakhner hingst. Så i følge mig var hun en perfekt lille blanding.
Køn
Hun var en hoppe med stort H.
Bemærkninger
Misty var min første pony, som jeg fik da jeg var 11år. Hun var ponyen som lærte mig at ride, mens jeg skulle lære hende at ride da hun kun var 5år. Hun var måske ikke i princippet den pony som jeg burde havde fået, men jeg faldte for hende og ville ikke havde undværet hende den dag idag. Hun var hidsig og ville alt havde tingen sin vej, så vi fik nogle kampe undervejs. Vi endte med at finde vej igennem kampene og arbejde til sidste virkelig godt sammen, og vi kunne springe 110cm og hun løs sprang 125cm (lidt ved en fejl hehe). Hun elskede en tur i skoven og var altid frisk på det, på samme tid elskede hun at bade i søen, og hun lød altid som en flodhest i hendes glædeslyde. Hun var meget trofast og vi kunne sadle af uden grime eller noget, hvor hun bare stod og ventede på hvad jeg gjorde, hvis hun var fri i hallen fyldte hun altid efter mig. Hun kunne også tricks, hun kunne bunke og løfte bagbenet på komando, en fix lille pony :) Det hele endte meget trist med hun skulle til salg, og vi havde fundet nogle perfekte købere, men så blev hun skadet, helt hvordan fandt vi aldrig ud af. Det var et ene forben som blev skadet i sene ledene, og efter lang tids pause, og et halvt års genoptræning, skulle hun i princippet være klar til at være på toppen. Det var hun desværre ikke, og skaden kom frem igen. Jeg valgte derfor at hun skulle aflives, da jeg synes det var mest fair for hende, da hun altid har været en meget aktiv pony, som ville havde nolge trælse sidste år af hendes liv med bare at stå stille. Hun blev aflivet for ca. et halv år siden

Savner den pony mere end noget at, bare at tænke på det gør mig helt ked af det. Denne følelse af en har været i mit liv i op og ned ture i over 7 år, og pludselig er hun bare væk. Misty er er min eneste ene, og du er og bliver min eneste pony, og den hest, som vil overgå dem alle, du er min stjerne <3.

Derfor vil jeg gerne have hende herind, da jeg synes hun fortjener det, efter alle de gode år hun har givet mig. Så håber i vil stemme hende ind.
Kommentér på:
Anden særlig race Misty *R.I.P* <3
Annonce