{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Trille R.I.P. [Himmelhest] 1986

2.952 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Michelle w
Kvinde | 39 år | Oprettet: 11. nov 2007


Anden særlig race Trille R.I.P.

Fødselsår:
1986
Højde:
ca 125
Temperament
Frisk og lidt af en bandit -altid klar på en gang ballade
Gangarter
Middel vil jeg tro
Stævner
Hun har gået rigtig mange stævner -mest i spring. Hun har startet til og med MB spring og til og med Lb-klasserne i dressur
-det er dog ved at være nogen år siden, da hun jo har været lånt ud de sidste ca 10 år
Stamtavle
ingen
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Trille var min allerførste pony, som min bror og jeg købte på Ho fåremarked da hun var 1½ år gammel. Vi brugte alle vores sparepenge på hende, da hun stod og så så stakkels ud, uden foder og uden vand.

Hun skulle angiveligt være 3-4 år og ryttervandt, men dyrlægen kunne fortælle at hun kun var ca 1½ og ryttervandt var hun naturligvis heller ikke.

Trille og jeg har haft mange op og nedture -de første 4-5 års ridning inkluderede næsten daglige "ufrivillige afsidninger", og vi havde vores hyr med at få styr på madammen.

Men som årene er gået, har jeg fået et helt særligt forhold til hende -vi kender hinanden ud og ind. Vi er jo vokset op sammen, og det er noget helt særligt at få så mange år med den samme pony.

Trille har gennem årene vælret brugt til både dressur, spring, military, ponygames, og tilkørt er hun osse blevet i sin tid.

Hun har været lånt ud de sidste ca 10 år, men vi har holdt en tæt kontakt til lånerne.

Nu er hun kommet hjem for at nyde sit otium,og skal rigtig forkæles på sine gamle dage. Så fremover står den på hyggeture i snor, og masser af tid på folden med de andre heste.
Derfor vil der heller ikke komme en masse ridebilleder -men skal prøve løbende at få lavet lidt varierede billeder fra fold, trækketure og hvad vi nu ellers finder på. I første omgang må i dog nøjes med at nyde foldbillederne:o)

Trille blev aflivet d. 9/10-09, da hun var blevet forfangen, og pga sukkersyge og cushings syndrom sandsyligvis ikke ville kunne få et godt liv igen.

Jeg håber du har det bedre nu min tøs -jeg vil komme til at savne dig.
Kommentér på:
Anden særlig race Trille R.I.P.
Annonce