{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Snerle 1993

2.856 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stald Hyldtoft- Sara & Mona .
Kvinde | 23 år | Oprettet: 24. jan 2006


Anden særlig race Snerle

Fødselsår:
1993
Højde:
129 cm, så hun er faktisk kun en 3.pony.
Hun er dog altid med Betina blevet startet som en 2.pony da hun har det gamle 2.ponymål



Temperament
roligt og tålmodig.
Snerle er en meget tryg og harmonisk pony. Hendes sind er godt, er blid og passer meget på sin rytter.Hun er sød på stald og under ridning. Hun vil gå gennem ild og vand for sin rytter.Har aldrig bukket med rytter på og kan rides af alle, dog kan hun godt finde på at gå sine egne vejne, hvis hun mærker at rytter ikke er rutineret.
Men hun kan være en mokke ude på marken overfor de andre heste:D


Gangarter
Skridt: super. Hun træder godt ind under sig

Trav: Super. Har en dejlig afskub og er svævende.

Galop: God. Dog kan hun være svær for andre at galopperer på. hun er lidt hurtig ;D

Stævner
Sara og Snerle:
Oktober 2007: Vores første stævne. Det var i Holdridning,. Vi fik en blå-rød roset.

D.07.05.09: Ld1: Vores første program, så jeg havde mange sommerfugle.Vi red i styrtende regnvejr. Snerle var rigtig sød og havde en god energi. Vi red til 63,3% og fik en 2.plads

D. 21.06.09: Ld1. Snerle var rigtig frisk i trav, så det gik lidt stærkt indimellem. Vi red til 63,33%. Vi blev 2.uplaceret :-)

D 25.07.09: Ld1. Snerle var rigtig sød. Vi fik en 3.plads :-)

06.09.09 Ld1
Ld2

13.05.10
Ld1: 66% og en 2.plads
Ld2: 62.85. 1.uplaceret

29.05.10
Ld1:64% og 1 uplaceret
ld2: 63.9% og 1.uplaceret

20.06.10
ld1: 66% og 2.plads
ld2: 66.7% og 1 plads

03.12.11
Ld2: 67.22% og 2 plads :-)

04.12.11
Ld2: 66.11% - 1 plads :-)

Snerle er rigtig sød at have med ude til stævner. Hun giver altid sin rytter en god tur.

Snerle har startet mange stævner med min storesøster Betina. De har startet både spring og dressur og har mange rosetter sammen.
Isabella som har passet hende har startet 1 gang på Snerle og de fik en flot 1'ste plads med 64
Stamtavle
Det har hun ikke, men jeg ved at hendes mor hed Stella og var welsh mountain og hendes far hedder William og er en fjordhest.

Snerles mor Stella blev aflivet sommeren 05. Hendes far William har stået på Lindegården i Vester Nebel og Damgården i Guldager ved Esbjerg.
Køn
En utrolig dejlig og charmerende hoppe.

På marken er hun en Hoppe med Stort H.
Bemærkninger
Snerle er en blanding mellem Welsh mountain og fjordhest.

Min mor og far købte Snerle til min storesøster og min storebror da Snerle var 5 år. Da min storesøster er blevet for langbenet til Snerle er jeg så heldig at jeg har overtaget Snerle.

Snerle er bare en drømmepony for en pige som mig. Hun er den bedste :-)
Jeg har siden jeg var 4 år kunnet ride Snerle alene på ridebanen og på marken og har kunnet læsse hende i traileren.

Snerle elsker at springe og er også rigtig god til det..

Snerle er trailer og stævnevant. Men hun kan ikk lide at køre alene i trailer, kan finde på at stejle/ komme op over bommen, men når hun har en anden hest med, står hun stille og roligt..

Snerle er førerhesten i vores flok. Hun gider ikke ballade på marken og stopper hver optrak til ballade. Hun passer godt på den andre.
Hun er en rigtig god reserve mor for Kika. Hun passer på Kika og opdrager hende.
Kommentér på:
Anden særlig race Snerle
  •   5. apr 2013 Hvor er hun bare sød! Hun ser virkelig dejlig ud. smiley har lagt en høj til hende.
    -kig forbi mine ponzer?? smiley


  •   11. mar 2012 Galla
    Håber i kunne lide showet, desværre var der ikke helt så meget gang i den som fredag.
    Det går fremad med Gedda, forsøger at lave så meget konditionstræning og smidighed som muligt for ikke at presse ham for meget. Han vil rigtig gerne og bare jeg trykker lidt til ham så kommer forvejen på, men han er slet ikke stærk nok til at bære det endnu. Men det kommer stille og roligt, vi har ikke travlt, endnu:)


  •   21. feb 2012 Herning:)
    Ja det gør jeg, vi er der på fuld skrue de første tre dage:) Jeg har erhvervet mig et grooming-job, så vi kommer nok ikke til at kede os


  •   14. okt 2011 Hammelev
    Kom lige til at se at MB0 fra lørdag ikke er med i resultaterne. Red til bedømmelse, var enste rytter, og vil da lige prale lidt af at den røde stjerne hentede knap 65 %. Synes nu det var ret godt klaret af ham:)


  •   12. okt 2011 smiley
    Tak Mona:)
    Det var en god weekend, han fungerede bare rigtigt godt og var virkelig med mig på banen.
    Søndag var han liiidt frisk i bytterne, måtte lige hive i nødbremsen en enkelt gang og så lave øvelsen igen:)
    Men fik en meget positiv bedømmelse i MB'erne så det er rart at have noget at arbejde videre med derfra. Det kan jo kun blive bedre:)


  •   7. okt 2011 hej
    Søde Snerle kan jeg da genkende fra dengang, jeg red nogle stævner.. Hende og filur fandt man da tit hos gårdstævner. Hvordan går det med dem? smiley


  •   22. sep 2011 smiley
    Hva' er den af, har primadonnaen smidt Betina af? Det passede måske ikke damen at komme i gang med at arbejde:)


  •   11. sep 2011 smiley
    He he, tjah i den ene forhindring skulle man ned af en pæn lille stejl skrænt hvor der var et hul forneden. Nedad går det ganske fint, men opad er Steffen ikke lige forberedt på at Henrik giver gas og at Chaos bare trækker igennem, så han hamrer brystkassen ind i hjørnet af sædet. Man kunne næsten høre at alt luften bliver slået ud af ham.
    Hurra for sikkerhedsvesten siger jeg bare.

    Han har ømmet sig lidt over det og der er ved at komme et fint blåt mærke


  •   19. maj 2011 Hej Mona
    Beklager at jeg har været så længe om at svare:) Det har været en lang uge med arbejde samt arbejde med ombygningen herhjemme. I går var der så også lige et planlægningsmøde i RHO med alle sommerens arrangementer og jeg er ved at se om jeg kan få planlagt ferie til at komme med Hnerik til NM i august.

    Slap jo heldigvis med skrækken med Gedda, det var 'kun' tre bylder i strålen der generede ham. Pyha:) Han er gående igen, men Helle i weekenden må vi desværre se langt efter, det bliver han simpelthen ikke klar til. Ikke engang en LA4 vil jeg forsøge at kæmpe mig igennem.

    Belle er kommet på sommergræs siden sidste mandag og hun nyder det. Har været forbi og besøge hende et par gange, men hun kan kun lige stramme sig an til at snakke med mig i den tid der er gulerødder og æbler. Når de er spist så er damen altså gået:)
    Hehe men hun er lidt sjov hvad det angår, hun forvandler sig nærmest til en vildhest der ikke er så meget for at have kontakt når de går på sommergræs. Hende om det:)

    Dygtige Chap må man sige, nu gider han altså ikke de kedelige programmer mere hvor der kun er kontragalop i:)


  •   24. apr 2011 Høj
    Hvor er den bar søøød smiley


  •   24. apr 2011 Grindsted
    Men jeg håbede nok på et mirakel:) Nej jeg håber virkelig de gør noget for at finde en dommer så de kan holde to afdelinger af LA4


  •   11. mar 2011 Hej Mona
    Så godt listerne til EOR, det er da fedt at de har så mange starter. Hvis jeg ikke er helt smadret på søndag efter salgsdagen, vil jeg da forsøge at komme ud og se Betina ride:)


  •   7. feb 2011 Ja det gør vi helt sikkert. Er overbevidst om at der bare skal træning til, så vi må ud og starte en masse MB'er for at få formen på plads:)
    Hvordan går det med Chapmann?


  •   7. feb 2011 Hej Mona.

    MB'en var et helvede. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft en så træls tur. Gedda var fin på opvarmningen, dog kunne den samlede trav være bedre. Men på banen gik det helt galt, han gik så meget imod mig og jeg kunne slet ikke få ham til at være med mig i hånden, endte med at han stak af i den ene middeltrav så jeg måtte stoppe ham op og lave den om.
    Galoppen var god og changementerne de bedte han har lavet længe. Men endte med 56% og igen igen en kommentar fra domemren om at jeg ikke så ud til at nyde det...... Jeps det var hende som også var efter mig i Broager


  •   13. dec 2010 TILLYKKE
    Med stjerneponyen og Betina, de er bare gode.
    Ihh har redet første tur i den nye sadel idag, skøøønt, men mine lår og baller brokker sig lidt:) Glæder mig til at få ham den røde igang igen så vi kan komme afsted til stævner


  •   10. nov 2010 Vi skal prøve at gøre vores bedste fredag:)

    Træls med ham Chap, ved i hvorfor han halter?


  •   8. nov 2010 Hej Mona.
    Åh vi er bare inde i en rigtig træls periode lige nu. Gedda har fundet ud af hvad samling betyder og ynder at samle sig konstant, så jeg kan slet ikke sidde på ham. Når jeg så kommer til at korrigere det mindste på tøjlen, bliver han noget så gal på mig. Så de sidste par dage har den stået på letridning og middelgalop, bare for at få redet lidt fremad.
    Men den strenge træner siger at det bare er en del af udviklingen og at jeg skal være glad for at han byder sig sådan til. Men ville nu ønske at jeg kunne udskyde det en uges tid, til vi har redet det sidste stævne for i år.

    Hvordan går det med Chap, er han blevet haltfri igen?


  •   24. okt 2010 Ja jeg tror helt sikkert også at det handler om styrke og rutine. Jeg var lidt skuffet over at det ikke fungerede så godt som derhjemme, men overgangen er bare svær. Det var den jo også fra la1-3 til la4-6, det krævede også lige et par 'øverunder':)
    Jeg skal ride opvisning i klubben på lørdag, så der satser jeg på mb1. Ellers har jeg meldt til klubstævne i Sundeved d. 12/11 i la5 og mb0. Samtidig overvejer jeg klubstævne i Christiansfeld d. 21/11 hvor der er valgfrie mb-klasser


  •   24. okt 2010 Tjah...
    Det var lidt et underligt stævne. Kunne ikke helt få ham stabil på trensen i la5, så den var præget af at han slog lidt fra i hjørnerne, paraden ville han ikke stå stille i men begyndte bare at gå tilbage med det samme og begge skridtovergange kiksede noget så fælt. Jeg havde lidt svært ved at ride frem uden at han changerede så da jeg ville have ham i skridt stoppede han helt op. Men resten var faktisk okay, red til 65% og endte midt i klassen.
    I mb var han blevet lidt for flad og træt og derfor gik han meget imod stangen selvom jeg slet ikke har fat i den, men han går ligesom selv og suger meget på den og så topper han lidt op i hånden på mig. Men som sagt han var træt og jeg kunne slet slet ikke få ham vist ordentlig frem i den velkendte gode trav, men han lavede sine ting. Galoppen var til gengæld god, 4 fine changementer og sidebevægelser, her var han meget mere fremme og selvgående. Men bedømmelsen, helt i skoven og hr. dommer dunker mig i changementerne og skriver at jeg skifter igennem trav....... Desværre har jeg det ikke på video.
    Så nu vil jeg prøve at lægge en plan for om jeg skal have ham stabil i mb'erne eller han skal gå en la og en mb til stævnerne


  •   21. okt 2010 Sønderborg
    Ja det håber jeg. Det går lidt op og ned med de changementer. Tirsdag til undervisning fungerede det slet ikke, fik kun 2 stk. Igår var der ingen problemer, de kom på stribe som om vi aldrig havde lavet andet. Så nu må jeg se om jeg kan få det til at fungere på lørdag. Men jeg glæder mig helt vildt:)


  •   11. okt 2010 He he, det kunne jo godt være den lille madamme havde været ude med riven overfor Chapmann:)
    Men træls at i ikke kunne få ham med på kursus i weekenden.

    Og tak, Gedda var flyvende som i sidste weekend. Vi lavede kun et kiks, han faldt i trav i hjørnet lige inden vi skulle op af midten og hilse af i la4, men jeg fik ham hurtigt igang igen. Resten var bare super super godt


  •   28. sep 2010 Lyder godt, vidste jeg kunne regne med dig:)

    Jeg red også med kandar igår og for første gang travede og galoperede jeg med det, ellers har jeg kun redet med det på skridttur. Gedda gik også som om at det var det mest naturlige i verden. Måske skal vi bare springe over de LA-klasser og så se at få redet noget MB


  •   28. sep 2010 Hehe:)
    Ja det kunne sikkert blive sjovt, altså for tilskuerne at se på:)

    Eigh det gik bare slet slet ikke idag. Hver eneste halv-parade resulterede bare i en endnu tungere og jappende Gedda i trav. Endte med at øve changementer i stedet for, så nu håber jeg ikke at vi laver bukke-show på lørdag i stedet for:)


  •   26. sep 2010 He he, ja man kan dælme hurtigt blive banket tilbage til stenalderen, SLAM!
    Har lige kigget billeder på lehnsbjerg.dk og ja, jeg forstår det godt nok ikke. De to røde går så fint, men det var åbenbart ikke liiiiige tilladt igår:/

    Vi ses lørdag, klar til kamp:)


  •   11. aug 2010 Hej Mona:)
    Ja det var en ret god placering må man sige, han var ikke helt tilfreds lige da det hele var overstået men efter lidt tænke-tid så var han alligevel godt tilfreds med det hele alt i alt.

    He he, jeg føler mig heller ikke særlig klar til stævnet. Gedda havde 2½ uges skovtur lige efter BRIK og så 2 ugers ferie, men vi prøver alligevel. Han har så også lige valgt at smide to sko oven i og smeden er selvfølgelig på ferie, så håber at det går:)


  •   22. jul 2010 Tak, det håber jeg også. Meeeen gårdagens forberedelser var ikke de bedste, en dårlig generalprøve giver jo en fantastisk premiere, håber vi:)



  •   12. jul 2010 Ja det er jeg godt nok også ved at være, hvor svært kan det være at vedligeholde banerne så de er ordentlige at ride på.... Men en ting er sikkert, vores den er ikke tung

  •   11. jul 2010 Hej Mona:)
    Kommer i til Hammelev i august og rider stævne?


  •   4. jul 2010 Hej Mona:)
    Tusind tak for billederne, det var dejligt at du ville tage dem til mig:) De er rigtigt gode, dog skal jeg vist lige øve mig lidt på ansigtsudtrykkene:)

    Vi ses


  •   18. jun 2010 Hi hi
    Ja lidt pony har man vel fået på hjernen med alle de dejlige damer der var på besøg til kåring idag. Nej det med pony kommer nu bare af et kælenavn til Gedda fordi han er så madglad og tålmodig:)

    Ih ja det var en skøn fornemmelse at køre hjem med ens egen trailer:)


  •   2. jun 2010 Hej Mona
    Det lyder da godt, det vil jeg da blive rigtig glad for:)

    Ja jeg er dernede til hoppekåringen, glæder mig til at se jeres 'dame':)


  •   17. maj 2010 Hygum
    Tak:) Det var en rigtig opmuntring med det ridt vi leverede i LA4, i forhold til den trælse tur vi havde i LA6.


  •   13. maj 2010 Hej:)
    Ja det bliver lidt spændende med M klasserne. Altså øvelserne er jo ikke sværere end LA5 og 6, det er bare lige de changementer. Men vi øver og øver og håber på det går, og lykkedes det ikke på dagen, tjah så er der jo ikke så meget at gøre ved det. Der er jo heldigvis lang til til SJM så mon ikke vi når det.

    Nej vi skal ikke stille hold i Melvej Cup, jeg er til koncert hele dagen, det er jo ikke nemt at være to steder på een gang:) Tror også godt kæresten vil prøve at være sammen med mig bare en gang imellem:) Pyh synes der har været så meget renderi med de stævner den seneste tid, men sådan er det jo at være stævnerytter....

    Spændende at de skal prøve kræfter med LA5 og 6, hun kan jo også bare lade vær' med at udelukke sig selv fra de mindre LA klasser;)

    Hvornår


  •   13. apr 2010 Jeg tror godt i kan efteranmelde, for dem som er på venteliste har ikke point nok og får ikke start iflg. deres hjemmeside. Så det er da værd at prøve hvis ikke klassen er fyldt op i forvejen

  •   13. apr 2010 Grindsted
    Tak og i lige måde:)

    Ja jeg kommer også til Grindsted, skal ride LA5 + LA6 lørdag og LA4 + LA5 søndag.
    Der er allerede kommet startlister dertil


  •   6. apr 2010 Sønderborg
    Ja det så jeg godt. Glæder mig så meget til at se både jer og hesten. Jeg håber også at jeg kan få 'liv' i Gedda inden lørdag, han er gået meget forårsdød, men nu får han lige lidt energifoder, krydser bare fingre for at det hjælper:)


  •   1. apr 2010 Tak fra Belle
    Hun er blevet fejret med en masse gulerødder og æbler, og i dagens anledning en ekstra grundig strigling:) Det er ikke til at forstå at hun er blevet 20 år, huha som tiden den flyver afsted


  •   25. feb 2010 Høj smiley
    er givet til din smukke fjordblanding, Snerle. Dejlig "race"
    alle dine andre fine "muler" har også fået høj smiley


  •   10. sep 2009 Ja det er nok klogt nok at låne en så. Det ville være ærgeligt hvis den kommer til at stå stille det år hvor hun er i USA.
    Den jeg rider nu er jo også lånt. Og hvis man kan få det til at fungere med ejerne er det en super god løsning. Jeg er i hvert fald rigtig rigtig glad for det:)


  •   7. sep 2009 Ja, Sizze. Hun er godt nok fin. Ærgeligt det er sidste ponyår for Betina, har hun så en hest i kikkerten til næste år?

  •   7. sep 2009 Så er der givet en høj til alle ponyerne. Kig forbi og se gamle Libells profil

  •   17. jul 2009 ^^
    Kanon dejligt blanding hende her! Sjov kombination, men sikke en skøn dame der kom ud af det :oD Dejligt udtryk!
    Gode billeder.
    Høj fra mig :o)


  •   14. jul 2009 ..
    Hej Mona smiley
    Ja jeg så lige lidt inde på facebook.

    Knus Isabella (:


  •   28. jun 2009 ..
    Hej Mona smiley
    Det var da rigtig flot smiley
    Og fine billeder! smiley

    Knus Isabella..


  •   30. maj 2009 ..
    Hej Mona smiley

    det var da rigtig dejligt! smiley
    tillykke til dem! (:

    okay så må jeg krydse finger der..

    ja det må vi lige (: det er bare helt iorden, men vi finder bare lige ud af noget engang smiley

    Knus Isabella smiley


  •   28. maj 2009 Hej med jer smiley
    undskyld jeg ikke har svaret :i
    men gik det så godt til stævnet? smiley

    jeg vil også rigtig gerne med til marbæk.. smiley
    jeg savner også snerle! (:

    Knus Isabella smiley


  •   11. maj 2009 smiley
    1000 tak skal du have :b , er også rigtig stolt, men mange gange tak ;b


  •   10. maj 2009 smiley
    tusind tak - er også bare rigtig glad smiley men rigtig mange gange tak smiley
    de er nu søde de to her smiley


  •   9. maj 2009 tak tak
    jeg er ogsa megt stolt


  •   11. apr 2009 ...
    hei sara jeg sys du rider snerrle så flot i passer godt sammen. en høj er givet til jer:)


  •   25. mar 2009 Oobs..
    Hun skal da selvfølgelig lige have en Ekstra høj smiley


  •   25. mar 2009 Hej Sara (:
    Hvor fint .. Jeg savner hende rigtig meget! Hvordan går det med jer? smiley

    Knus Isabella smiley


  •   15. mar 2009 Årrh!
    Hvor er den sød smiley


  •   28. feb 2009 ..
    Hej med jer :o)

    velkommen til søde Snerle - kan se jeg endda har sneget mig med på profilen smiley

    En høj er fluks på vej :o)


  •   28. feb 2009 ..
    Selvfølgelig velkommen til jer. Så fik du hende endelig oprettet

    knus
    storesøster


Annonce