{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Knabstrupper Valiente Estrella *SOLGT* [Himmelhest] 1999

2.218 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ditte D
Kvinde | 40 år | Oprettet: 7. maj 2008


Knabstrupper Valiente Estrella *SOLGT*

Fødselsår:
1999
Højde:
167
Temperament
Dejlig dejlig rolig og kærlig at omgåes - men noget mere frisk og fremadgående under rytter - Perfekt!
Gangarter
Middel - til gode
Stævner
ingen - tror aldrig han har været startet, og vi er ikke nået langt med dressuren endnu. men målet er da at prøve en dag.
Stamtavle
Ukendt men sikkert med pletter. Han er blevet skudt til at have en del trakehner i sig.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Plet på plet - den skønneste hest jeg har haft, en rigtig putte hest.

3. maj 2009 - Update
Jeg har nu haft Villy i 7 mdr. og han har udviklet sig rigtig positivt.
Vi har dog været plaget en del af uheld med halthed og ondt i ryggen pga. forkert sadel. Jeg har derfor ikke kunnet sådan træne med ham for alvor, men vi har til gengæld lært hinanden noget bedre at kende nu og han er virkelig begyndt at stole på mig. det største gennembrud er at jeg endelige indenfor den sidste uges tid er begyndt at kunne komme til ham på folden og nusse med ham uden han render fra mig.
Idag har han så fået nyt opstaldningssted igen, jeg er tilbage hvor også min gamle boede. Nu går der nok lige lidt tid med at falde til, så vi tager det stille og roligt.

14. maj 2009
Det går bare SÅ godt med at ride drengen efter at den nye sadel er kommet i brug. Han er totalt afslappet at ride og render ikke fra mine hjælpere som før.
Så nu ligner vi faktisk en helt harmonisk dressurekvipage snart ;o)
Men det er hårdt at komme igang igen, både for hesten, men og så mine lårbasser bærer præg af ikke at have redet seriøst over en længere periode ;o)

Update 16. Juli 09
Jeg har haft mistanke om at han var skæv et sted i kroppen og det var det der gjorde han strittede så meget imod når jeg red. Nu har han været en tur forbi Charlotte Frigast og blive kigget på. Ingen skævheder at komme efter (feeedt) men han er ikke rengående på venstre ben par og en anelse mindre muskelsat i den side også. Så nu står han stille igen, mens vi venter på at smeden kommer i næste uge og skal lægge heartbar sko på ham.
Men han er stadig en dejlig dreng og jeg kan mærke han knytter sig mere og mere til mig som tiden går, der er ikke problemer på folden mere heller.

20. september 2009
Villy er idag flyttet til sin nye familie i Kalundborg. Jeg kommer til at savne ham, men er sikker på, at han får det godt.
Kommentér på:
Knabstrupper Valiente Estrella *SOLGT*
Annonce