{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg | Felina 1999

5.431 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Oldenborg | Felina

Fødselsår:
1999
Højde:
167 cm. Efter dyrlægens mål (:
Temperament
Felina er meget, meget rolig . Kun i ren mørke og meget vind, kan hun blive lidt nervøs, men ellers er hun kold. Totalt !
Hun er utrolig stædig og dominerende, og er rimelig en enmandshest.. Dog er hun meget glad for opmærksomhed fra andre, men hun vil bare ikke have de rider rundt på hende..
Gangarter
Skridt , Trav , Galop ..
Vil ikke sætte middel, høj , lav, osv. til hendes gangarter, da jeg stinker til sådan noget, hvis det skal være efter hendes løftninger.
Skridt er rimelig slatten, trav og galop sidder man super i ..
Hun er bare stiv som et bræt.
Stævner
Vi rider ikke stævner.. Højst udenfor konkurrence, bidløst og bomløst..
Stamtavle
Jeg kender den ikke, får den muligvis (: ..
Køn
Hoppe (:
Bemærkninger
Jeg fik Felina hjem Tirsdag, 3 Marts, 2009 :D ..
Jeg prøvede hende Søndag, 1 Marts 2009 :D ..


SÅDAN GIK DET TIL ?:
Jeg mistede jo Tarock igen . Mine forældre begyndte straks at lede, men jeg havde siddet i nogle måneder uden hest, hvilket har været godt for mig, så jeg kunne koncentrere mig om mig selv og himmelhesten Skipper.
Men så fandt de hende, gemte den, og vi ledte videre. Vi ringede til et par stykker , men enten var hesten syg eller også var den solgt.
Nå .
Der stod i Felinas annonce, at hun var lidt doven på bane og skulle drives på , og prøvede en af , så jeg var noget skeptisk, men okay. Vi prøvede at ringe, og heldigvis var hun der stadig.
Godt så.
Så søndag , 1 marts prøvede jeg hende .. Hun så meget stille og rolig ud, og ejeren var rigtig sød. Vi sadlede hende, og jeg prøvede hende. Hun blev sur da jeg skulle op , men okay . Vi valgte ikke at ride på banen da den var meget lille, og red istedet på deres mark. Gitte red først på hende, og hun lavede nogle få hop . Så kom jeg op, og hun gjorde det samme, men det blev bedre. Hold op jeg var ellers nervøs. Men hun havde den perfekte højde, og var jo efter forrige ejers mening, rigtig dygtig på tur. Det skulle så os vise sig, at være sandt ;D .. Men ja.. Så kørte mig og Laust op og købte hende 3 marts , en tirsdag. (:

***************************************************************************

Felina er en utrolig stædig hoppe..
Hvis hun sætter sig i hovedet , at hun ex. ikke vil over en snor . - Så vil hun ikke over ! .. Men så skal man bare lige give hende to min. fred, og så går hun for det meste over farlige ting :D.. Engang røg jeg af hende, hvor vi var ude at ride i en skov sammen med mine venner.. Så galoperer vi, og så er der sådan en kæmpe, tyk gren med en masse grandimsedutter på , Felina drejer skarpt, jeg når ikke at reagere, og så ryger jeg altså ind i den & falder af.. Jeg fik så et "ar" under læben, som så MEGET frygteligt ud i starten, men var fint til sidst. Heldigvis gjorde det ikke spor ondt (faldet :b ) så det var bare at hoppe op, så galoperede vi ellers videre xD..
Når hun er villig på at samarbejde , og har sit gåpåmod parat, er hun utrolig lærenem, og meget villig.
Hun kan sagtens have sin dage hvor hun helst bare vil stå og glo, og så sine dage hvor hun springer over bæk og sø, og hæver halen og ligner mest af alt en 3-års..

Hun er blevet rigtig sød at stige op på, dog skal man ikke være alt for langsom, så gider hun altså ikke at vente.. :b .. Man kan stole 99,9 % på hende i naturen. Hun stopper når man ber' hende om det, og hun kan sagtens galopere stærkt, og kort galop, selv uden bid.. ! (Vi er bidlløse :b )

Felina er af den gamle type, dvs. hun er en kraftig og tung hest. Hvis hun er i godt humør, kan det ikke mærkes , men når hun er træt skal man drive ret meget..
Hvis I derfor synes hun ser tyk ud, så skal hun altså se sådan ud .. Og hun er først ved at få arbejdet musklerne op.

Felina og jeg øver dagligt jordtræning og longering, og det går bedre og bedre.

Jeg holder rigtig meget af Felina. Ikke altid fordi jeg har ønsket at få et forhold til en ny hest, for det har jeg ikke . Jeg er så bange for at gense turen med dyrlægen, hvor jeg døde indeni. Jeg er så bange for at svigte Skipper. Men hun har tændt en lille gnist i mig igen ! Jeg kan kun være hende bekendt at give hende et godt & trygt hjem med kærlighed.

Jeg er nede ved Felina hver dag, ellers skal der være noget der stopper mig .. For jeg elsker omgangen med de fantastiske, smukke og specielle dyr, hvilket Felina er et godt bevis på. Skipper er ALT, men han er englen.. Min engel <33..
Når man tæker på hvordan Felina var da jeg lige havde fået hende, er der sket RIGTIG meget ! ..
Jeg fik hende for 9000, da der var mange evt. købere der havde fraslået, & derfor ingen der ville have hende, pga. hendes små hop.. JEG fortryder ikke længere jeg har købt hende !

Fra den ene dag til den anden .. Helvede til himmels..

Nej, Felina er ikke den "nye", spinkle type.. Nej, Felina har ikke en speciel pels, eller en speciel farve, aftegn , some.. Nej, Felina er ikke altid frisk, og gør hvad man siger.. Nej, Felina er ikke jordens "sødeste" hest - so what ? Hver hest er speciel på hver sin måde .. Jeg elsker min hest.. Alle kan have sine dårlige dage, også os .. Men ligemeget hvad, elsker jeg hende.
Kommentér på:
Oldenborg | Felina
Annonce