{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Boogie [Himmelhest] 1996

4.950 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Selina
Kvinde | 27 år | Oprettet: 3. sep 2008


Pinto Boogie

Fødselsår:
1996
Højde:
Fik ham målt den 12/8-08 af min ridelære:D han er 152
Temperament
Boogie er en opmærksom hest, han kan finde på at løbe med en men er okay nem at få ned i tempo, han vil ALDRIG gøre sin rytter fortræd med vilje. Han kan have en dårlig dag men det kan jeg jo også. Han er nem at have med på tur, og bliver kun frisk hvis det blæser, og intet andet.
Gangarter
Skridt: Meget behagelig at sidde i, især når man får arbejdet ham ned og drevet ham godt frem.
Trav: Når han ikke vil samarbejde og tager hovedet op er den ret ubehagelig at sidde i. Men når man får han ned og gå og han kommer frem bliver den vildt lækker.
Galop: Meget jævn, vi arbejder stadig på at han kan holde hovedet nede, men når han går bliver den meget springene og helt igennem fantastisk!
Stævner
Dressur:
Billund 25/10-08:
LX: 7. Plads ud af 25
LC1: 5. Plads ud af 8

Billund 18/4-09:
LC1: 57,?% ingen plasering:(

Spring:
19/4-09:
Babyjumb (70 cm): Disket på trejde spring=(

Dato jeg ikk' kan huske 2010:
Babyjumb (70 cm): To stop, men han klarede banen og det er fint for mig!
LC: Disket :( men ja pyt skidt!

22/04-12
Vores sidste stævne sammen
Blev sidst i en LB1 men er stolt af ham for han havde gået godt på opvarmningen og det var min fejl fordi jeg havde varmet ham op for længe
Stamtavle
Ja, men har ikke set den endnu :)
Køn
Vallak
Bemærkninger
Nu er det desværre ved at være et par år siden, at Boogie rejste over regnbuebroen, men da jeg har fundet nogle flere billeder af ham, kan jeg ikke lade være med at opdatere herinde.

Boogie er en utrolig dejlig hest, han er virkelig ikke en hest for alle, men han er perfekt for mig!

Spring: Jeg begyndte at springe på Pletten i vinteren 2008, det var en hård opstart pga. at han havde haft nogle dårlige oplevelser før jeg begyndte at springe på ham, så han var en meget nervøs spring hest, og det er han stadig. Jeg sprang på ham i omkring 2 et halvt år, hvor jeg efter et stævne, bestmte at det skulle han ikke udsættes for mere, da han var begyndt at trykke sig mere og mere, og blev mere og mere usikker. Men inden jeg stoppede med at springe på ham kom vi op på 105 cm i okser, som jeg er meget stolt af, fordi han
altid var ekstra usikker ved oksere. Nu springer jeg på ham når Nemo har været til volti stævne en weekend, og kan mærke at han nyder det en gang imellem for at lave noget andet end dressur, men han bliver ikke springhest igen.
Efter sommerferien 2011 begyndte jeg at springe på ham igen og han er blevet en helt anden hest! Han nyder at springe og er blevet rigtig god til det!

Dressur: Jeg begyndte at ride Boogie i 2007, det startede som hygge ridning og jeg kunne ikke rigtig arbejde med ham da han var meget bidsky (kan man sige det?). Men syntes selv at jeg har fået ret godt styr på ham efter hånden. Mange siger at han ikke er til at ride, men jeg syntes at han er nem, han er jo også redet efter min signaler, så jeg ved hvor jeg
skal lægge mine ben osv. :) Og der er mange der er begyndt at rose vores frem skridt, og jeg er virkelig stolt af ham!
Han bliver bedre og bedre og er nu stort set helt stabil på biddet i trav og okay i galop, han er blevet meget nemmere og mere medgørlig det sidste år og han er en helt anden hest at være på!

Ellers: Boogie er utrolig lærenem og har ikke brug for at prøve en øvelse mere end et par gange. Han elsker er lave tricks. Han er rigtig sød, og følger efter mig hvor jeg går hen (for det meste)

Jeg har haft part i Boogie i 5 en måned fra 6 år og på den tid har vi knyttet en meget stærkt bånd, Det ville ikke kunne brydes af noget som helst. Jeg kan komme ud på folden til ham og fløjte og selvom han er flere meter væk kommer han over til mig, og han pjeler at ignorere en fuldstændig.

Han har sin egen mening om alt og vi er ikke altid helt enige
om tempoet.
Boogie er en god stævnehest da han tager det meste cool og er fløjtene ligeglad med at være alene, han er ogs ligeglad med flag, blomster, høje lyde og fly og biler, så man kan godt tage en tur i skoven på han.

Han er ikke hygge hest i boksen, eller på staldgangen ham er ikke så meget for at blive hygget om, med mindre jeg skal flette til stævne så står han og hygger sig

Hvis jeg selv skal sige det så syntes jeg at Boogie er lidt af en særling (på den gode måde) han være super glad og så hvis man så lige går 5 min for at hente sine ting så når man kommer tilbage kan han være lige så sur så sur:)

Det er vist hvad der er værd at vide og Boogie

Dagbog:
Søndag 19/4-09:
Vi var til stævne idag, det gik ikke så godt jo til sidst. Vi blev disket, stoppede på det trejde spring (Min skyld) men fik lov at ride banen færdig og der var han sød.

Mandag 18/5-09:
Vi var ude at springe det gik mega godt en af mine veninder var ude at tage billeder af os de er mega gode. Det begyndte at tordene (staves) men han var bare lige glad=) Han er så fin en lille hest=)

Lørdag d. 30/5-09:
Han var mega dum idag han drillede mig og stoppede op og ville ikk' frem. På et tidspunkt rejste han sig på bagbenene og med det samme han lanede sparkede og var ved at ramme Bailey og Malene=( han var bare dum med stort D XD

Mandag d. 7/9-09:
Vi skulle springe, vi var kun to, mig og Boogie og Ditte og Rasmus Ib. Når men det gik mega godt, vi sprang højt (mig og Boogie) og nåde op på 1 meter, mega stolt af min lille hest!!

8/1-10
Jeg fik afvide af Stacie Jeg jeg skulle sidde som om jeg så fjernsyn, men det hjalp, han gik meget hurtigt fordi jeg skulle gøre ting på en ny måde, men det hjalp, og han acepterede(staves) biddet..

17/06-12
Det er nu min sidste uge med Boogie :( han skal væk i næste weekend og jeg kommer til at savne ham! Karoline var med ude og tage billeder af os og kærestens lille søster var ude og få en lille tur på ham. Han er lige så fantastisk som han har været det sidste halve år, det er så trist, han er blevet så god og så viser det sig at mit arbejde har været spildt :(

17/07-12
Han kom over til mig på folden og fulgte efter mig da jeg skulle hente Posen :( og da jeg kom ud med Posen igen vrinskede han efter mig og kom over til mig og da jeg gik ind igen lignede det at han prøvede at hopper over hegnet for at følge efter mig :( Kommer virkelig til at savne den hest! Men håber at han snart kommer væk så jeg kan slippe for at have dårlig samvittighed over at det ikke er ham jeg henter :(
Kommentér på:
Pinto Boogie
Annonce