{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Chila <3 RIP <3 [Himmelhest] 2001

2.498 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sofie N
Kvinde | 31 år | Oprettet: 5. dec 2008


Fjordhest Chila <3 RIP <3

Fødselsår:
2001
Højde:
Hej alle sammen jeg er en lille fin dame på ca. 135-140 en super skøn højde til mig. :D
Temperament
jeg er verdnens største scharme trold, folk siger ofte til mig at jeg er en lille dame som ikke har andet end et kæmpe temperamen og en masse fedt i min lille krop.
jeg har altid sin egen mening og vil altid have min vilje, og det vil jeg bestemt gerne kæmpe for hvilket kan gøre ridningen ret besværlig for mine ryttere af og til. :D
jeg elsker når der sker noget og elsker nye ting, jeg giver aldrig op og vil altid gøre et ekstra forsøg, jeg vil kæmpe til det sidste hvis altså det passer mig. :o)
i boksen ved jeg godt hvem der bestemmer og det er self. mig men jeg kunne ikke finde på at gør nogen fortred jeg truger kun lidt og hvis de ikke tager sig af det holder jeg self. op og så vil jeg bare gerne have opmærksomhed, nusse og have mere mad.
på folden vil jeg rigtig gerne have opmærksomhed og nusset så der ikke er flere hår tilbage men det koster mig nu også mange skrammer da jeg desvære bestemt ikke har noget at sige i forhold til de andre heste.
på strigle pladsen skal man passe godt på sine tær, for hvis der er noget som ikke passer mig hamre jeg min hov ned over deres tær og jeg har sko på og en masse vægt så det gør rigtig ondt og så danser de lidt for mig. :D,
på banen vil jeg bare meget gerne bestemme retningen og hvor jeg skal gå og jeg vil da også selv bestemme hvornår jeg skal trave mm. nu hvor de skal besteme at jeg skal være spæret inde på ridebanen. :o)
men jeg er den skønneste lille prakfulde stædige dame i hele verden. :o)
Gangarter
jeg har 3 fantastiske gangarter men de er under middel efter min ejer men det må være hendes sag. :D

Mor siger:
På banen:

Skridt: under middel hvis ikke man kæmper alt hvad man kan går dette meget langsomt og så vil hun helst være selv styerne, og efter hendes mening skal dette ske for helt lange tøjler. :o)
Trav: under middel men ganske dejlig til nedsidning, her kan hun godt lide at sætte godt med fart på og så hoved i sky, i trav må rytteren godt bestemme hvor hun skal gå hvis hun altså får lov til at gå med hoved i sky. :D
Galop: under middel, ikke så god balance (dette arbejder vi på.) meget stiv i hjørnerne svær at få i gang og holde i gang hoved skal være højt så hun kan holde balancen, små hop med bagparten er også sjovt for hende så kunne hun jo være heldig at rytteren mister balancen hun tager ret små skridt så det er lidt bumpene. :D

I skoven:

skridt: Stadig i under tempo men lidt friskere end på banen hun vil hellere trave i skoven end hun vil skridte, hun vil meget gerne have styringen og gå lidt til når det passer hende. :D
Trav:rigtig aktiv fin frem ad gåene hoved højt og små meget aktive skridt hun elsker hvis hun kan få lov til at løbe lige ud og hjem.
Galop: rigtig glad og aktiv en masse fart og vil gerne over hæle de andre heste, hurtige og aktive galop skridt Gipsy foretrækker at galopere lige ud og helst ikke for mange sving.

men efter min mening er jeg den skønneste hest der findes med de bedste gangarter i verden.
Stævner
nej ikke med min ejer for jeg havde ondt i mit lille stakkels ben da vi skulle afsted. :D så hun tog Zarif i stedet for mig (han har også meget bedre af det end mig.) hihi
Stamtavle
ja self. men mor har været så god at smide den væk. :)


og ja jeg er ren racet selvom jeg er lidt mørk. :D
Køn
JAAAAA self. er jeg køn ej mere end køn jeg er super smuk og lækker og total slank. =D


nå min mor siger at jeg skal være lidt seriøs.

Så er jeg jo bare en super Smuk hoppe :)
Bemærkninger
Jeg er en lille dejlig dame som måske lyder meget håbløs men det er jeg altså overhoved IKKE jeg er gude skøn med rigtig mange kompetancer og jeg tror på at jeg kan lære rigtig meget, og så er jeg jo også rigtig bedårende.
jeg har mange dejlige kælenavne så som
Magic Gipsy, bolle, fjorhesten, den lille gule mm. men jeg er den skønneste fjorhest der findes og min mor siger at der er noget magisk over mig men ja det passer jo til mit kælenavn Magic Gipsy betyder nemlig magisk sigøjner.
man bliver glad af at være i selskab med mig og jeg blive også glad når i danser for mig. :D, mor siger at jeg har et rigtig dejligt hoved og den skønneste måde at udtrykke mig på.

jeg kan sakkens springe over en meter altså i mine drømme men det er ikke det helt store men jeg elsker det og jeg vil rigtig gerne forsøge igen og igen men jeg tror på at jeg kan lære noget og komme længere end nu (man skal jo være lidt optimistisk. :D)

derssur ser noget mere sort ud efter min mors mening :D
mors ord:
hvis man skal beskrive kort hvordan hun går så bruger hun hele ride banen og firkanted ja det er hun. :D

men det tager vi med tiden. :o)

for skøn er hun og det vil hun altid være. :D

tak mor =D
men er det ikke min mening der tæller???
for jeg syntes at jeg er profesionel til dressur. :D jeg kan jo både løbe hurtigt og langsomt og lave nogle rigtig fine hop mm.

Citron sur af og til
Høj nej ikke spor
Isbjørne pæls så dejlig blød
Lange ben hjælper tit
Abe skøn ja helt bestemt

Alt dette for Chila. :D

Mandag d. 10.01.11 - kl 10 Chila blev aflivet :'(
Elsker dig Chila mus er ked af at dette blev din skæbne at du skulle bort i så ung en alder, men hvis ikke du kunne være hos os på Oldgården fortjænte du ikke andet. vi har kun tænkt på hvad der ville være bedst for dig på længere sigt og ønsker dig den kønneste tid på de evige græs marker husk blodt på at du er virkelig højt elsker af rigtig mange mennesker og ikke mindst mig self. <3 elsker dig Chila pigen og er glad for at du nået at sætte et prægtfuldt føl til verden inden du er nødsaget til at forlade os alle. <3
Kommentér på:
Fjordhest Chila <3 RIP <3
Annonce