{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Varmblod _PARADiS! R.i.P [Himmelhest] 1997

5.043 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

mj .
Kvinde | 30 år | Oprettet: 10. dec 2006


Hollandsk Varmblod _PARADiS! R.i.P

Fødselsår:
1997
Højde:
Der står 170cm i papierne.
Temperament
stille og roligt, ikke noget ondt skabt i hende!
men når vi går, så er det altså bare med at følge efter :D du kan sagtens styre hende, og få hende til at vent hvis man skal åbne en dør, men ellers er det bare med at gå, der er hun sådan lidt utålmodig :D
Gangarter
rigtig fine.
elsker at ride den hest, det er en lykke hver gang jeg sidder på hende:D!
Stævner
>>1) stævne skal være i Løgstrup,
Søndag d 19/04-2009
nieau klasse med LC-LB klasser i.
skal ride LC2.
(fordi jeg starter så lavt er fordi jeg gerne vil se hvordan hun er ude på pladsen, og så har jeg lige knap haft hende i 3 måneder, + jeg har selv kun startet LB1. på en pony. så er slet ikk klar til det Paradis kan,, købte hende som lære hest.)

Red LC2
fik en : 1 plads
med 66,09%..

>>2) stævne.
Vasehuse d 30-31.
Red: LC3.
Fik en: 1 plads.
Med: 66,67%.

Red: LB1.
Fik en: 1 plads.
Med: 60%.

>>3) stævne.
Fjends herreds rideklub d 6-7 juni.
skal ride LC3 & LB2

Jeg red: LC3.
jeg fik: 6 plads af 7.
med: 58,33%

Jeg red: LB2 .
Jeg fik: 6 plads ud af 7.
Med:58.51%
(dommeren have sine favoritter).

>>4) stævne
Bjerringbro og omegns sportsrideklub
d 20/21 juni.
Lørdag:
LC3 og LB1

jeg red: LC3
til: 56.62 %
plac: 4

Jeg red: LB1
til: 52,09%
plac: 7.

banen var meget tung, og rigtig smaddet..
Stamtavle
hun er efter Jazz / Rossini.
Køn
alle siger hun er en køn pige til stævnerne ,,
så det vil jeg mene.
Hoppe.
Bemærkninger
HiSTORiEN OM OS..

det hele startede da jeg engang sidste år, i maj 2008, jeg solgte min pony, og skulle have hest. vi startede med at køre ud til Per hvor Paradis og Cabale stod, jeg var oppe og ride dem begge to, men paradis var bare dobbelt så dyr som cabale, og det var jo selvfølgelig Paradis jeg faldte for, "kærlighed ved første blik" min drøm gik itu da min far sagde at det var for dyrt! og at der slet ikke var noget at tale om, så jeg måtte ride på en anden hest, vi havde som gik elev hest, jeg red ham kvart år, og fik igen overtalt min far til at tage med ud og kigge på hest igen, og vi var også ude ved per og se, så på en der hed Maikon, men det var ikke lige mig, så endlig fik jeg snakket med min mor og far og aftalt med Louise at jeg skulle ud og ride Paradis igen, og det var vi Tirsdag d 24/02-2009, og det gik perfekt, vi fik snakket om det der hjemme, og at denne hest jo krævede mere end ham jeg havde til at stå nu, og at jeg skulle lave alle mine lektier selv om, så Torsdag d.26/02-2009 koom Per og Lone op og så Shadow ham af min, for at se om de kunne tage ham i bytte. Jeg viste intet om at min far havde snakket med dem om det og da jeg kom hjem sad Per, Lone, Min far & mor og snakkede, jeg fik hurtigt afvide at jeg havde fået ny hest! det største smil bragte sig frem på mine læber! jeg var overlykkelig, og jeg var ude ved Paradis - Fredag, Lørdag & søndag for så kunne Louise lige hjælpe mig inde jeg fik hende hjem, Mandag d 2/3-2009 kom hun så hjem til mig. det var den mest perfekteste tid i mit liv, som begyndte fra Torsdag den 26/02-2009 da jeg fik min drømme hest. hun er bare den dejligste hest at ride, og går så fint!


OPDATERINGER:

26/03-2009.
Har idag haft Paradis i en måned, det har bare været så PERFEKT!

28/03-2009:
I denne weekendt har/skal vi have undervisning af gunilla,
Lørdag: idag gik det bare skide godt, bare lige som jeg gerne vil have undervisnig! YESYES!
Søndag: Parry gik bare skide godt, og jeg fik bare så meget ros, det var bare så dejligt. men puha det satme hårdt!

19/04-2009.
Var til stævne i Løgstrup, startede LC2, og vandt med 66,09% det gik bare super!..

28/04-2009,.
Idag har jeg være ude og trække med Parry musen i bare girme og trække tov, hun gik bare lige ved siden af mig, helt uden at løbe væk, som hun plejer, har alligevel fået det bedste tillidsbånd opbygget, hun plejer ikke at være til at holde når man bare trækker hende i grime.. så var bare rigtig glad!
Elsker den hest mere end noget andet.. [love] <333

d. 23 december..
dette blev paradis sidste dag, den 22, om morgenen blev vi ringet op, vi skulle skynde os ud til paradis, hun havde kolik. dyrlægen kom og Paradis fik noget olie, hun så ud til at komme sig, og jeg var ude og skridte på hende i bare grime og trækketov ved en 15,00 tiden, vi tager så hjem og kl 18,00 skal vi komme ud igen Paradis har fået det værre, og dyrlægen kom, Paradis fik noget smerte stillende så olien kunne komme til at virke, og så fik vi afvide jeg skulle gå med hende til hun lavede en lort, så jeg gik med hende til kl 23,00 hvor hun plusligt begynder og svede hel vildt på under et minut, dyrlægen kom og hun fik noget smerte stillende og sove på, så kørte vi hjem og sov til kl 04,00 hvor vi igen kørte ud for der ville det smertestillende stoppe med at virke, men hun havde det faktis noget bedre, og hun stod og pruttede lidt, så vi kørte hjem igen.. kl 06,00 kørte min mor der ud og Paradis havde fået det værre igen , dyrlægen kom og sagde at vi skulle køre til Ansager dyrehospital nu, jeg skyndte mig der ud og 10min før jeg kom lade Paradis sig og sov stille ind,
det så åbenbart være ud en vi troede :'(

R.i.P paradis - du må sove godt, du vil altid være elsket og savnet af mange.. :'( <3

Paradis- du skal være min foraltid!<3


http://www.youtube.com/watch?v=MLIh66cVP-M
EN SANG SOM MINDER MIG OM HENDE! :'(
Mette Jensen
Kommentér på:
Hollandsk Varmblod _PARADiS! R.i.P
Annonce